- 15 Haziran 2022
- 61
- 3
- 6
- 34
- Konu Sahibi Aylaaaydan
-
Hayır ben başka hesaptan hikayesini gördüm. Onun profili herkese açık . Fake hesaptan bakıp engelliyorum fake hesaptan baktığımı da görmüyor aslında. Sonra kendi hesabımdan kontrol ettim ve benim de engelimi kaldırmış ama tabi ki kendi hesabımdan hikayesine bakmadımEngelinizi kaldırdığı gibi hemen hikayesine mi baktınız?
Benim hikayesini gördüğümü bilmiyor. Kendi hesabımdan hikayesine bakmadım. Sahte hesaptan bakıp engelledim yani sahte hesaptan baktığımın da farkında değilSize olta atmış bir stori atım de bakalm bakacak mı bakmayacak mı sizde hala onu takip ettiğinizi belli edercesine hikayesine bakınca , görmesini istedigim gordu kaldırabğlirim dedi . Sımdı gördü ki sizde hala ınu dsunuyorsunuz sizin donmenizi bekleyecek en ufak kavgada bana gelen sendin kapı acık diycek.Hemende barıstırdım sizi
Ben onun hikayesine sahte hesaptan baktım kendi hesabımdan bakmadım. Sonra kendi hesabımdan bir baktım ki engelimi kaldırmış ama hikayesine kendi hesabımdan bakmadım tabi kiSize olta atmış bir stori atım de bakalm bakacak mı bakmayacak mı sizde hala onu takip ettiğinizi belli edercesine hikayesine bakınca , görmesini istedigim gordu kaldırabğlirim dedi . Sımdı gördü ki sizde hala ınu dsunuyorsunuz sizin donmenizi bekleyecek en ufak kavgada bana gelen sendin kapı acık diycek.Hemende barıstırdım sizi
Medyum olmadığımıza göre niyetini bilemeyiz. Ama benim bildiğim çok kesin bir bilgi var ki; eskilerin yakasından düşmek gerek3 hafta önce ayrıldığım erkek arkadaşım benim instagram engelimi kaldırmış ve aşk tesadüfleri sever diye hikaye paylaştı. Gece paylaştı ev sabah 10 gibi hikayeyi kaldırdı. Sizce kasten yapılmış olabilir mi? Yoksa gerçekten var mıdır? Numaramı silmemiş ve Wp engellememiş.
Medyum olmadığımıza göre niyetini bilemeyiz. Ama benim bildiğim çok kesin bir bilgi var ki; eskilerin yakasından düşmek gerek
Çok yorucu olmuyor mu böyle?Ayrılan ve engelleyen sizsiniz ve artık iki yabancısınız.İstediğini yapar tabi,ayrıca şu instagrama bu kadar anlam yüklemeyin ya hu.Ben onun hikayesine sahte hesaptan baktım kendi hesabımdan bakmadım. Sonra kendi hesabımdan bir baktım ki engelimi kaldırmış ama hikayesine kendi hesabımdan bakmadım tabi ki
Çok üzülüyorumÇok yorucu olmuyor mu böyle?Ayrılan ve engelleyen sizsiniz ve artık iki yabancısınız.İstediğini yapar tabi,ayrıca şu instagrama bu kadar anlam yüklemeyin ya hu.
Yani sevgili yaptı mı dersiniz?Erkek beyni, 3 hafta ayni kizi aklinda tutabiliyor mu ki emin degilim. O, baskasina olmasin?
Adam evli degilse neden olmasin ki? Ne yapacak baska?Yani sevgili yaptı mı dersiniz?
HaklısınAdam evli degilse neden olmasin ki? Ne yapacak baska?
Biten şeylerin peşini bırakmama olayını anlamıyorum. Zaten olacak olsa olurdu, olmamış yollarınizi ayirmissiniz. Zorlamanın bir anlamı ne? Mutlu olup önünüze bakın. Maziyi ısıtıp ısıtıp önünüze sermeyin.3 hafta önce ayrıldığım erkek arkadaşım benim instagram engelimi kaldırmış ve aşk tesadüfleri sever diye hikaye paylaştı. Gece paylaştı ev sabah 10 gibi hikayeyi kaldırdı. Sizce kasten yapılmış olabilir mi? Yoksa gerçekten var mıdır? Numaramı silmemiş ve Wp engellememiş.
Olabilir"Aşk tesadüfleri sever" sanki ayrılınan birine değil de yeni tanışılan birine yapılabilecek bir gönderme gibi geldi bana ama bilemedim.
Mazi dediğiniz de 3 haftaBiten şeylerin peşini bırakmama olayını anlamıyorum. Zaten olacak olsa olurdu, olmamış yollarınizi ayirmissiniz. Zorlamanın bir anlamı ne? Mutlu olup önünüze bakın. Maziyi ısıtıp ısıtıp önünüze sermeyin.
1 saniye önce ayrılsam o saniyeyi bile mazi sayıyorum ben yaMazi dediğiniz de 3 hafta
Helal valla hızlısın1 saniye önce ayrılsam o saniyeyi bile mazi sayıyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?