Sizce hangisi olabilir?

Aylaaaydan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
61
3
6
34
3 hafta önce ayrıldığım erkek arkadaşım benim instagram engelimi kaldırmış ve aşk tesadüfleri sever diye hikaye paylaştı. Gece paylaştı ev sabah 10 gibi hikayeyi kaldırdı. Sizce kasten yapılmış olabilir mi? Yoksa gerçekten var mıdır? Numaramı silmemiş ve Wp engellememiş.

Engelinizi kaldırdığı gibi hemen hikayesine mi baktınız?
Hayır ben başka hesaptan hikayesini gördüm. Onun profili herkese açık . Fake hesaptan bakıp engelliyorum fake hesaptan baktığımı da görmüyor aslında. Sonra kendi hesabımdan kontrol ettim ve benim de engelimi kaldırmış ama tabi ki kendi hesabımdan hikayesine bakmadım

Size olta atmış bir stori atım de bakalm bakacak mı bakmayacak mı sizde hala onu takip ettiğinizi belli edercesine hikayesine bakınca , görmesini istedigim gordu kaldırabğlirim dedi . Sımdı gördü ki sizde hala ınu dsunuyorsunuz sizin donmenizi bekleyecek en ufak kavgada bana gelen sendin kapı acık diycek. Hemende barıstırdım sizi

Benim hikayesini gördüğümü bilmiyor. Kendi hesabımdan hikayesine bakmadım. Sahte hesaptan bakıp engelledim yani sahte hesaptan baktığımın da farkında değil

Ben onun hikayesine sahte hesaptan baktım kendi hesabımdan bakmadım. Sonra kendi hesabımdan bir baktım ki engelimi kaldırmış ama hikayesine kendi hesabımdan bakmadım tabi ki

Medyum olmadığımıza göre niyetini bilemeyiz. Ama benim bildiğim çok kesin bir bilgi var ki; eskilerin yakasından düşmek gerek

Ben onun hikayesine sahte hesaptan baktım kendi hesabımdan bakmadım. Sonra kendi hesabımdan bir baktım ki engelimi kaldırmış ama hikayesine kendi hesabımdan bakmadım tabi ki
Çok yorucu olmuyor mu böyle?Ayrılan ve engelleyen sizsiniz ve artık iki yabancısınız.İstediğini yapar tabi,ayrıca şu instagrama bu kadar anlam yüklemeyin ya hu.

Biten şeylerin peşini bırakmama olayını anlamıyorum. Zaten olacak olsa olurdu, olmamış yollarınizi ayirmissiniz. Zorlamanın bir anlamı ne? Mutlu olup önünüze bakın. Maziyi ısıtıp ısıtıp önünüze sermeyin.

Mazi dediğiniz de 3 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…