- 15 Haziran 2022
- 61
- 3
- 6
- 34
- Konu Sahibi Aylaaaydan
-
Ne varmı ayol?3 hafta önce ayrıldığım erkek arkadaşım benim instagram engelimi kaldırmış ve aşk tesadüfleri sever diye hikaye paylaştı. Gece paylaştı ev sabah 10 gibi hikayeyi kaldırdı. Sizce kasten yapılmış olabilir mi? Yoksa gerçekten var mıdır? Numaramı silmemiş ve Wp engellememiş.
Yani gerçekten sevgilisi mi var sizce?Erkeklerin bu ince düşünebilecegıni sanmıyorum
Neden sürekli takip ediyorsunuz? Ayrıldıysanız salın önünüze bakın. Dakikası dakikasına incelemeyin. Nefes alışından anlam çıkarmaya çalışmayın3 hafta önce ayrıldığım erkek arkadaşım benim instagram engelimi kaldırmış ve aşk tesadüfleri sever diye hikaye paylaştı. Gece paylaştı ev sabah 10 gibi hikayeyi kaldırdı. Sizce kasten yapılmış olabilir mi? Yoksa gerçekten var mıdır? Numaramı silmemiş ve Wp engellememiş.
Anlamadım?:)Ne varmı ayol?
Üzülüyorum sadeceNeden sürekli takip ediyorsunuz? Ayrıldıysanız salın önünüze bakın. Dakikası dakikasına incelemeyin. Nefes alışından anlam çıkarmaya çalışmayın
Ben ayrıldığım kimseyi engellemedim. Ayrılınca e devlete kadar silip engellemek gerekmiyor.
Sevgili yapmış olabilir mi diye düşünmekten kendimi yedim bitirdimYakında yazar bence aranıyor gibime geldi
Muhtemelen pişman oldu ya da boşta kaldı sizin engelinizi kaldırıp "bak ben hayata devam ediyorum, seni ilişkilere adım atmaya başlıyorum" düşüncesiyle size bi pas attı. Senin ona yazacağını, bunu soracağına düşünmüş olabilir. Sen gör diye bilerek atılmış gibi geldi. Kıskandırma çabaları, senin yazmanı sağlamaya çalışma...
Bırakın ne yaparsa yapsın. İlgilenmeyin, bakmayın hikayelerine. Amacı o çünkü. Geri dönmek isteyen direk yazar. Ergen gibi gönderme yapmaları gerek yok.
Bende her yerden engelli başka bir hesaptan gördümAyrılıp birde takip mi ediyorsunuz?Ayrıldıysanız her yerden silin.
İnstagram yüzünden bilmediğim bir kızı eklediği için kavga ettik ve o sinirle bitirdim her yerden engelledimNeden ayrıldınız?
Yani ne demek? Gerçekten sevgili yapmış mı demek?Erkeklerin bu ince düşünebilecegıni sanmıyorum
Gerçekten olabilir mi?gece kafayı bulmuş sabah ayılınca hikayeyi kaldırmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?