Sizce hangisi olabilir?

Aylaaaydan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
61
3
6
34
3 hafta önce ayrıldığım erkek arkadaşım benim instagram engelimi kaldırmış ve aşk tesadüfleri sever diye hikaye paylaştı. Gece paylaştı ev sabah 10 gibi hikayeyi kaldırdı. Sizce kasten yapılmış olabilir mi? Yoksa gerçekten var mıdır? Numaramı silmemiş ve Wp engellememiş.

Ne varmı ayol?

Neden sürekli takip ediyorsunuz? Ayrıldıysanız salın önünüze bakın. Dakikası dakikasına incelemeyin. Nefes alışından anlam çıkarmaya çalışmayın
Ben ayrıldığım kimseyi engellemedim. Ayrılınca e devlete kadar silip engellemek gerekmiyor.

Muhtemelen pişman oldu ya da boşta kaldı sizin engelinizi kaldırıp "bak ben hayata devam ediyorum, seni ilişkilere adım atmaya başlıyorum" düşüncesiyle size bi pas attı. Senin ona yazacağını, bunu soracağına düşünmüş olabilir. Sen gör diye bilerek atılmış gibi geldi. Kıskandırma çabaları, senin yazmanı sağlamaya çalışma...
Bırakın ne yaparsa yapsın. İlgilenmeyin, bakmayın hikayelerine. Amacı o çünkü. Geri dönmek isteyen direk yazar. Ergen gibi gönderme yapmaları gerek yok.

Çok çocukça şeyler bence de ve küçük değiliz yaşımız 30. Engelimi kaldırıp hikaye atması ve sabah 11 gibi geri kaldırması çok gereksiz. Dün o hikayeyi görür görmez aramayı düşündüm ama aramadım. İyiki de aramadım değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…