• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangisi olabilir?

Aylaaaydan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
61
3
6
34
3 hafta önce ayrıldığım erkek arkadaşım benim instagram engelimi kaldırmış ve aşk tesadüfleri sever diye hikaye paylaştı. Gece paylaştı ev sabah 10 gibi hikayeyi kaldırdı. Sizce kasten yapılmış olabilir mi? Yoksa gerçekten var mıdır? Numaramı silmemiş ve Wp engellememiş.

Biten şeylerin peşini bırakmama olayını anlamıyorum. Zaten olacak olsa olurdu, olmamış yollarınizi ayirmissiniz. Zorlamanın bir anlamı ne? Mutlu olup önünüze bakın. Maziyi ısıtıp ısıtıp önünüze sermeyin.
Keşke ben de bu kadar rahat unutabilsem. Yapılan şeye üzülüyorum. 1.5 yıllık ilişkimiz vardı. Ben onu birkaç defa bıraktım hep geldi özür diledi tekrar barıştık ama son olayda haklı olduğum için her yerden engelledim. O da 3 hafta sonra kendine sevgili yaptı hem de aşk derecesinde. Ben buna üzülüyorım

Yani gerçekten sevgili mi yaptı dersiniz?
Yaptı ve ya yapmadı bilemem ama onlarda öyle çok ayrıntılı düşünce yapısı yok biz kadınlarda ki gibi yani takmadığı için bile açmış olabilir anlam yüklememek lazım, varsa bir niyeti yazar size zaten bence siz de stalklamayı bırakın hasta eder sizi bu durum.

Yaptı ve ya yapmadı bilemem ama onlarda öyle çok ayrıntılı düşünce yapısı yok biz kadınlarda ki gibi yani takmadığı için bile açmış olabilir anlam yüklememek lazım, varsa bir niyeti yazar size zaten bence siz de stalklamayı bırakın hasta eder sizi bu durum.
Haklısınız. Acilen takip etmeyi bırakmalıyım bakmamalıyım. Baktıkça kendimi daha da içine çekilmiş gibi hissediyorum

3 hafta önce ayrıldığım erkek arkadaşım benim instagram engelimi kaldırmış ve aşk tesadüfleri sever diye hikaye paylaştı. Gece paylaştı ev sabah 10 gibi hikayeyi kaldırdı. Sizce kasten yapılmış olabilir mi? Yoksa gerçekten var mıdır? Numaramı silmemiş ve Wp engellememiş.
Evlenme teklifi gelir yakında

Ben o kadar hızlı unutamıyorum 1.5 yıldır birlikteydik
Ayrılmamak için elimden gelenin en iyisini yapmışsam ve tüm bunlara rağmen bitmişse... Hayat çok kısa hemen unutup birini bulmayi kastetmiyorum ama değmeyen birileri için ölüp bitmek kendini tüketmek doğru gelmiyor bana. Hele de burada evlendikten sonra insanların neler yaşadığını şaşkınlıkla okuyoruz. Bunlardan biri olmamamız için Allah koruyordur belki de.

Ayrılmamak için elimden gelenin en iyisini yapmışsam ve tüm bunlara rağmen bitmişse... Hayat çok kısa hemen unutup birini bulmayi kastetmiyorum ama değmeyen birileri için ölüp bitmek kendini tüketmek doğru gelmiyor bana. Hele de burada evlendikten sonra insanların neler yaşadığını şaşkınlıkla okuyoruz. Bunlardan biri olmamamız için Allah koruyordur belki de.
Çok haklısısınız. Belki de evlensem mutsuz olacaktım. Eğer doğru kişi olsaydı zaten evlenirdik demek ki değilmiş. Böyle de bakmak lazım ama geçen 1.5 yıl acı veriyor.

Back