• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sizce hangisi canım?

bunların içinden seçim yapacaksan eğer 2 ve 9 numaralı elbiselerden birini seçeblirsin çok şık..

modeller gayetşık ve söze uygun bence.

1 numara benim tercihim olurdu.

ben çok abartılı şeyler sevmiorum bunlarda söz için oldukça ideal bence özellikle 1 ve 2 beğendim

bence bunlar 4 numara hariç daha çok toplantıya girerken yada günlük hayatta tercih edebilecek elbiseler 4 numarada ekim ayı için açık kaçar bence farklı modellere bak.

bende sözde öyle abartılı rengarenk giyilmemesi gerektiğini düşünenlerdenim

1 ve 2 güzel ama ben romanıda çok beğeniyorum
1kaç resim ekledim ama sitesine bi bakmalısın çok fazla model var
koton

Roman+1+(2).jpg

Roman+1+(4).jpg

]

bak cnm bunlardan gri ve mavi olanı gayet hoş

bence söz için gayet sade ve şıklar...ama kesinlikle 1...nişanda istedigin kadar renkle ve modelle oynayabilirsin....

neden bu modeller ustunde durdun cnım ,hep bu renklerde ,soguk geldı bana

bır olabılır..ama söyle cıvıl cıvıl renklerden baksan daha ıyı olur sankı.

Canım sana katılıyorum.. Bencede Soğuk Geldi.. Ogün Senin En Mutlu Günün Biraz Daha Açık Renkler Denemelisin.. opuyorumnanaktan

1 ve 2 yi beğendim ben ikiside çok güzel

hiçbiri ama illa bunlardan biri dersen 4 numero :)

Canım sana katılıyorum.. Bencede Soğuk Geldi.. Ogün Senin En Mutlu Günün Biraz Daha Açık Renkler Denemelisin.. opuyorumnanaktan

canım sözde sade ama şık olmak daha ıyı degılmıdır hanı cok ıddıalı canlı renkler bıraz abartı kacmaz mı ?sonucta daha nışan var ..:sm_confused:

HEPINIZE COK TŞK EDERIM ARKADASLAR FİKİRLERINIZ İÇİN..ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ.a.s.opuyorumnanaktanzemuszemus

İkinci takımı beğendim amaaaaa bence sözlendiğin gün daha özel bir elbise giymelisin.

Back