• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sizce hangisi canım?

En özel ve en güzel bir günün bence daha güzel bir kıyafet seçmelisin, cıvıl cıvıl bir renk seç koyu giyme derim

valla illa bunlardan dersen 1 numara
ama sözünde renkli bişiyler giy siyah ve gri söz için uygun renkler değil bence

1 numara bence .sonuncusu işe gider gibi.pantolonlu çok basit.söz için 1 uygundur.

eğer bunların arasından bi seçim yapmak zorundaysan kesinlikle bir numarayerimseniben

biri hepten gecelik gibi saten...ceketliler de çok klasik...daha hoş şirin bişeyler olabilir çok soluk ve sade geldiler canım.ama 1. si hoş gibi...biraz kısa ama güzel...

valla ne yalan söyleyim ben hic birini begenmedim aslinda kiyafetler güzel ama böyle bir günde daha sik olmayi tercih ederim

bende sözde öyle abartılı rengarenk giyilmemesi gerektiğini düşünenlerdenim

1 ve 2 güzel ama ben romanıda çok beğeniyorum
1kaç resim ekledim ama sitesine bi bakmalısın çok fazla model var
koton
03_31_koton1.jpg

roman
Roman+1+(1).jpg

Roman+1+(2).jpg

Roman+1+(4).jpg

ccd6a_Roman+1+(3).jpg

hmm bak bunlarin icinde cok güzel modeller varmis

Belkide çoktaaan sözlendin ama bende fikrimi söylemek istiyorum.. Bir ve dört... Eğer söz kesilecekse sade olmak daha güzel...

bunlarn içerisinden bende 4'ü beğendm çk hanımefendi duruyo

bence kesinlikle 4. numaradaki elbise opuyorumnanaktan

aynene bende 1 ve 4 diorum bebegeme katılıyorum ama bu tarz başka renklerde olabilir tabi canım.

Son düzenleme:
Konunuz içerik sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır. Bilgilerinize...

1 ve 4 numaralı elbiseler söz için gayet uygun söz töreninde sade giyim tercih edilir zaten...bence gayet güzel..hayırlı olsun...

soz ıcın gayet sık ve sadeler cnm hem soz ıcın cok ta satafata gerek yok bnce:S ben dorduncuyu cok beendm cnm cok hostu karar senın:):)

Back