• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sizce hangisi canım?

benim nacizane fikrim bunlar fazlasıyla resmi ve hergün giyebileceğin tarzda. Yani bayramda falan daha güzel olur. Ama söz için daha canlı bir elbise seerdim. cıvıl cıvıl olmasada sade bir elbise olsun ama siyah olmasın yas günü gibi.
şimdiden mutluluklar...

Söz için evde giyilecek bişey istiyosan ilk sıradaki ve sondaki gayet güzel bence.Evde çok abartılı giymek bana çok garip gelio.

Bence 1. çok güzel. Canlı bir şeyler giymen güzel olur belki, ama sen sevmiyorsan ya da eşinin veya ailesinin beğenmeyebileceğini düşünüyorsan çok da abartılı bir şeyler giyme. Seçtiklerin gayet hoş bence

1 numara güzel bence..
2 numara fazla agır,3 numara pantalon oldugu için begenmedim bence elbise giymelisin,4 fazla seksi,5 numara da öğretmen kıyafeti gibi..

bence söz için çok uygun kıyafetler ve çok şık
söz aile arasında olur ağır abiyeye ne gerek var

1. ve 2.sine bayıldım
fiziğin nasıl bu arada?

bence bu ikisinden biri olsun
harika modeller!

bende sözde öyle abartılı rengarenk giyilmemesi gerektiğini düşünenlerdenim

1 ve 2 güzel ama ben romanıda çok beğeniyorum
1kaç resim ekledim ama sitesine bi bakmalısın çok fazla model var
koton
03_31_koton1.jpg

roman
Roman+1+(1).jpg

Roman+1+(2).jpg

Roman+1+(4).jpg

ccd6a_Roman+1+(3).jpg

Son düzenleme:
eklediklerinden en çok bu ikisini beğendim

attachment.php
attachment.php

ama seda sarının eklediği bu modeller de hoşmuş bak
bence git bunları da bir dene

Roman+1+(2).jpg

romanın diğer siyah, pembe ve krem rengi elbiseleri de süper!

daha değişik renklere ve modellere bak derim

cnm neden bunları düşündünki bunlar biraz iş kıyafetlerini andırıyor daha canlı bişetler giysen :uhm: yinede karar senin tabiki

1 yada 4 ama bende daha renkli bişey olsun diyenlerdenim yıne abartısız bi elbise olsun ama bu mutlu gunde daha albenili olsunopuyorumnanaktan

ilki ve 4. sü çok güzel
son elbise iş elbisesi gibi ona olmadı diyorum kaydirigubbakcemile3

Back