Protestan kullanımı sonrası

efruzee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
37
9
1
28
Merhaba kızlar, Protestan kullanıyorum 30 tabletten 3 tane kaldı. Ama kullanmaya başladım başlayalı iç kıyafetimde ıslanma oluyor bildiğiniz su gibi. Boydan boya ıslanıyor. Sizce sebebi Protestan mı yoksa başka bir şey olabilir mi? 8 haftalık hamileyim.

Progestan akıntı yapiyor, gebelik ilerledikçe de akıntı artıyor, ikisi de sebep yani, gayet normal

normal. ben 2.5 ay kadar kullandım. progestan, artı gebelik dolayısıyla artan vajinal akıntı iç çamaşırı ıslatıyor.

sürekli değiştirin veya günlük ped kullanın. o bölgeyi sürekli kuru tutmaya calisin. enfeksiyon veya mantar oluşmaması için 🥰

Merhaba kızlar, Protestan kullanıyorum 30 tabletten 3 tane kaldı. Ama kullanmaya başladım başlayalı iç kıyafetimde ıslanma oluyor bildiğiniz su gibi. Boydan boya ıslanıyor. Sizce sebebi Protestan mı yoksa başka bir şey olabilir mi? 8 haftalık hamileyim.
Fitil akiyormu dışarıya canim ondan olabilir ic camasirinla beyaz fitil gozukuyormu erimiş şekilde bendede ve genelde herkese öyle oluyor

Fitil akiyormu dışarıya canim ondan olabilir ic camasirinla beyaz fitil gozukuyormu erimiş şekilde bendede ve genelde herkese öyle oluyor
Fitil evet parça parça akıyor sabah uyandığımda görüyorum, ama sonrasında saf temiz su gibi akıntı devam ediyor

Back
X