• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sizce hangisi canım?

1.ZARıF VE ŞIK BOYUN ÇOK UZUN DEĞıLSE GÜZEL OLUR CNM.
2.CıDE HANIM HANIMCIK.
Diğerleri günlük kıyafet tarzında kesinlikle olmaz.

çok kısa elbiseler ve pantolon tercih etme derim daha canlı daha göze gelebilecek şık şirin elbiseler var daha ilk günden eleştiri oklarını üstüne çekmicek kıyafetler tercih edebilirsin...

Verdiğin fotolar için de 2 ve 4 nolu modelleri beğendim..
İkisini de sonradan davetlerde ya da düğünlerde giyebilirsin..

ben 1.çok beğendim söz içinde gayet sade ve şık bi elbise bence
söz olduğu için şıkır şıkır olmana gerek yok

çok kısa elbiseler ve pantolon tercih etme derim daha canlı daha göze gelebilecek şık şirin elbiseler var daha ilk günden eleştiri oklarını üstüne çekmicek kıyafetler tercih edebilirsin...

haklısın canım tşk ederimzemuszemus

Ben de illa bunlardan birini seçeceksen 1.si derim canım.

Ama yine de sade ve şık bi sürü kıyafet bulabilirsin bence başka seçenekleri de değerlendir.Mutluluğunuz daim olsunopuyorumnanaktan

tşk ederim canım insan heyecana düşünce iyice kararsız oluyor..:

eger bunların ıcınden secım yapman gerekıorsa bence 1,model cok hos ama bana sorucak olursan bunlara odaklanma cık vıtrınlerı dolas muhtesem elbıseler var dha cıvıl cıvıll modeller var tercıh senın cnm opuyorumnanaktan

canım bunlar iş kıyafeti bence daha şıkır şıkır şeyler al böyle şeyle insanın ömründe bir kez oluyor.

kusura bakma kırılma ama hiçbiri. klasik model istiyorsun sanırım daha farklı renk ve modellere bak bence

ben gri elbiseyı begendım canım cok kıbar pantolon tarzı sozde pek begenmıyorum

2 yada 4 ...bence söz için idaeller ..nişanda daha renkli olabilir ..

bence de sözde fazla abartılı şeyler giymektense sade giymek daha güzel
ama bunlar bana biraz iş yeri kıyafeti gibi geldi canım
eğer bunlardan biri olacaksa ve tabi kısa da demezsen 4.sıradaki elbise diğerlerinde daha güzel olur bence
bu arada allah tamamına erdirsin inşallah güzel olsun herşey :)

tabii karar senin ama hepsi çok resmi iş kıyafeti gibi
tamam söz kıyafeti biraz sade olmalı ama sanki o kıyafetlerle misafirlerin karşısına çıkarsan isteksiz olduğunu düşünürler gibi geldi
ne giyersen giy tatlım ALLAH tamamına erdirsin hep mutlu ol inşallah

şart mı canım sarar olması başka markalara da bak bence. ilk elbiseler kısa. rahat olmaz sözde. sonuncu elbise olabilir. ben de elbise giymiştim sözde. kısa kollu diz boyundaydı

Back