Sizce hangi yemek takımı?

Hangi yemek takımı daha şık?

• Ankete Katılan
    24

minnos26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
5.478
3.736
248

İki yemek takımı arasında kaldım. Sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. Sizce Bernardo'nun "Majestic" modeli mi, Kütahya Porselen'in "Aliza Bone" modeli mi?

Bu arada Kütahya 850 TL, Bernardo 1600 TL+çatal kaşık takımı hediyeli.. Her ikisi de indirimde şuanda

Aşağıdaki de Bernardo'nun ödüllü tasarımı, ancak fiyatı indirimde olmasına rağmen 2.800, çatal kaşık takımı hediye ama yine de çok pahalı. Benim seçtiğim model de onun benzeri. Bende ilk başta Kütahya'yı beğenmiştim. Gerçekten çok zarif duruyor. Çok arada kaldım, Kütahya açık ara önde gidiyor. Gönlümü tekrar Kütahya'ya kaydırdınız

Canım bende bernardodan almayı düşünüyordum bu 2 resim dışında koyduğun 2800 tl olan ama sonra gereksiz görüyorum o kadar pahalı gerek yok bir tabak kırlsa takım gitti yani.

Tercihim ikinci resim kütahya porselen sade ve şık açıcası.

şaşmaz kalitesi ile kütahya porselen tabiiki desene gelecek olursak kütahya porselenin deseni daha sede şık ve asil duruyor ben olsam kütahyayı alırdım

merhabalar,
Ben bernardonun paris antique modeline bayılanlardanım ancak fiyatı gözüme geliyor. :) winterbaach diye bir marka var ve bu marka bu modele çok yakın bir model çıkarmış. fiyatı 1500 içinde birçok çelik malzeme de hediye ediyorlar. konya kulesitede bir şubeleri var, bir bakın derim.

Evet o ödüllü takımıymış. Kime göstersem açık ara önde gidiyor ama dediiğin gibi çok pahalı işte. eğer kırılırsa 5 yıl parça bulma garantisi var bernardonun. Çok pahalı olduğu için ondan vazgeçtim Diğeri de ona benziyor, aslında gerçekte görürseniz daha şık fotoya göre. Yalnız bir arkadaş, Bernardonun hemen kırılıyor yazmış, kafam çok karıştı:44:

İnternetten bir bakayım bulabilrsem arkadaşım, sağol.. O model gerçekten harika, boşuna ödülleri toplamamış. Yalnız şaşırdım, bu kadar mükemmel model çıkaran Bernardo, çatal kaşıkta bence sınıfta kalmış. İçime sinen bir takım bulamadım.

şaşmaz kalitesi ile kütahya porselen tabiiki desene gelecek olursak kütahya porselenin deseni daha sede şık ve asil duruyor ben olsam kütahyayı alırdım

Kütahya porselen de Çinden getirtiyor artık diyorlar başka forumlarda. Şaştım kaldım. Kütahya 1 saat bize, bir ara gidicem bakalım. Yerinde daha uygun bulur muyum diye..
İşin gerçeği şu ki, gün geçtikçe herşey kalitesizleşiyor. Annelerimizin çok kaliteli diyerek yıllarca kullandığı markalar, artık neresinden tutarsak elimizde kalıyor.

Bernardoyu beğendim. Benimde günlükler ve misafirlikler bernardo. Çok sağlam ve solmuyor. Hepsini makinede yıkıyorum. Satış sonrası müşteri hizmetleri de çok iyi.

Bernardoyu beğendim. Benimde günlükler ve misafirlikler bernardo. Çok sağlam ve solmuyor. Hepsini makinede yıkıyorum. Satış sonrası müşteri hizmetleri de çok iyi.

Peki siz kare bone takımını mı kullanıyorsunuz? Çabuk kırılıyor diyen de var, ondan kafam karıştı.
Genelde herkes kütahyayı beğenmiş ama gidip ikisini de görünce kütahyadan soğudum diyebilirim. sanırım bende bernardo alıcam. kütahyada gereksiz parçalar var. mesela kahve fincanı takımı kocaman. ben daha zarif kahve takımlarını beğeniyorum. hem onun yemek takımıyla aynı olmasına ne gerek var ki.. bir de sütlü kahve fincanı var, bizim kültürümüzde pek sütlü kahve tarzı şeyler ikram edilmez ki. bana o da gereksiz geldi. bernardo beğendiğim sette bunların yerine 24 adet servis tabağı veriyor, ki bu daha mantıklı.
evet resimde kütahya gerçekten güzel duruyor. ama gidip görünce gözden düşüyor. hele de bernardo gibi bir markanın yanında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…