Yook karsi degilim bnmkidr kare solmstm ya. Korkmazin takimi diye resm atmstm ayni bu tarzdandalar. Ama iri biliyomusun baya iriler. Yoksa zarif hos ta iste iriler birazevet kenarı toz pembe. neden kareye karşısın canım :)
idare edicez artık canm napalımYook karsi degilim bnmkidr kare solmstm ya. Korkmazin takimi diye resm atmstm ayni bu tarzdandalar. Ama iri biliyomusun baya iriler. Yoksa zarif hos ta iste iriler biraz
pembe çok severim bana normal geliyor ama sevdiğim için mi normal geliyor acaba o yüzden sordum canmçok pembiş istemiyorsun sanırım. olabilir bence
hangi marka canımYok eski demedim de daha güzeli bulunur gibi.
2 sene önce almıştım o üçgenleri 3200 e aldım tek takımı maalesef...
Şuan 2500 civarı galiba ve çatal bıçak takımı ve kahvaltı takımı hediyeli.
Geçenlerde gördüm vitrinde kampanyasını.
kızlar şu takıma karar verdim sizde bakar mısınz lütfen nasıl
markası aryıldız çatal bıçağıda gümüş olanEki Görüntüle 1721824 Eki Görüntüle 1721825 Eki Görüntüle 1721826
pembelik var canm nasıl sence pembe olması şöylecanım kenarlarda pembelik mi var yanlış mı görüyorum? bence sade ve şık beğendimgüle güle kullan
evet canm bu takımı gördüm benTatlim guralin takimindan bahsetmistim canli gormek nasip oldu cok begendim benEki Görüntüle 1721936 Eki Görüntüle 1721939
Pembe benim oldukça hoşuma gittihangi marka canım
hangi şehirdesin??
e sence bu pembe makul mu tipi
pembeli damladan güzel diyorsun yani canmPembe benim oldukça hoşuma gitti
Jumbonun buna benzer pembe kelebekli bir takımı vardı, aklım onda kalmıştı.
Bu son seçtiğiniz bana onu anımsattı, onun kadar şık ve kibar ve nasıl denir gençlere hitap ediyor.
Damla model bernardonun, kalite olarak tavsiye ederim her şeyini kullanıyorum, Ankara'dayım ben.
Vitrinlerinde ve internet sitesinde çeyiz paketleri görünüyor.
Oraya da bir bakın ama o pembeli açıkçası daha güzel.
Bence daha güzel.pembeli damladan güzel diyorsun yani canm
ve ilk sayfadaki modellerden de iyi diyorsun dimi canm
bende ankara dayım
ankarada nerden almıştınz misafir takımlarını fikir olsun diye soruyorum
pembelik var canm nasıl sence pembe olması şöyle
Eki Görüntüle 1721938
bende nişanlımdan fikir istiyorum ben anlamam sen bak diyo
canm evet kemik tozları pahalı. yoksa ağır olan porselenler daha uygun fiyatlı. kemik tozu dediklerinde arkasını çevir bak bone yazmalı
bone fıne ya da bone chına gibi şeyler yazıyor. benm baktıklarmda kemk tozu canm. eminönüde uygun diyorlar oraya bak canm istanbul dan alan arkadaşlar.ben ankaradayım yoksa burdan beraber alırdık
fotosu var mı modelinin ya da adı nedir??
benmde diğerlerinden daha çok hoşuma gitti fakat daha araştırma yapmalı mıyım yoksa bunu alayım mı canımİsik farki cekim farki elbet olacak canim onlar profesyonel cekimler daha göze hitap ediyor tabi... Bu takim sade ve hoş benim digerlernden daha cok hosuma gitti acikcasi...
canm schaferlarda bir kaç model çıkıyo birini aratınca bendeAlırdık valla iyi olurdu :)
Bone yazıyor canım
Birkaç model beğenmişdik canım yazayım sana sende bana fikir ver
Dantella shf 12005 platin
shf 4021 schafer
shf 4014 schafer
shf 28680 schafer
bu arada ben galiba kahvaltı takımı almicam misafir geldiğinde misafir takımında kahvaltı yapar
eşim ve bana keramikanın özel aşk kahvaltı setinden almayı düşünüyorum bide aşk yazılı tabaklar çok güzel olur
sindi canm daha iyi bir model bulamam herhaldeSon eklediğiniz aryıldız model çok hoş. Çok model baktıkça kafanız daha çok karışacak bence. Aryıldız kalite olarak da iyi bir marka içinize sindiyse alın bence
sindi canm daha iyi bir model bulamam herhalde
istediğim zaten çok güllü ve çok yaldızlı modeller ya da geometrik motifler değil
o yüzden bundan iyisini bulamam gibi
sadece gelen misafirlere pembesi komik gelir mi dedim bi an o kadar
çok boş bir model değil dimi kendini gösteriyor mu dersiniz
tabak çok boş kalmıyor dimi motif açısından??Çok uçuk bir pembe hoş ve kibar duruyor bence masaya renk katar komik durmaz. Çok allı güllü fosforlu değil sonuçta. Masayı sade süslerseniz aradan hoş bi pembelik olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?