- 22 Temmuz 2015
- 647
- 456
Canim bana tencereni karacadan almamalisin bence cok cabuk deforme olduguna renginin degistigine dair cok yorum okudum. Celik tencerelerini korkmaz yada aryildiz al, hisar ve jumboda guzel ama ben orda model begenmiorum nedense :)) catal kasiklarda mat cok cabuk ciziliyor bi anlami kalmiyo, bence parlak tercih et. Birde yorumlarda granitmi seramikmi diye sormussun, ikisinden biriyse evet granit ama soyle bisi var, ici tirtikli tencereler (mesela granit) yemegin proteinini tutuyormus, birde iki set tencereyi napicaksin?ben sana kendi alacagim kadarini soyliyim yine sen karar ver, Bi set celik tencere alicam fix. Bir tane duduklum var zaten en cok onu kullanicam. Bir tek tencere pilav tenceresi aldim tefal by arda titanium. Bi tane et icin cok ozel bi tencere alicam silargan. Enplus ta satiliyor. Iki boyda yine tefalden tavam var. Yeterde artar yani bence :)) ( minik celik sette lazim korkmazdan yemek isitmak ve az kalan yemekleri muhafaza etmek icin) hepsi bu tatlim :)baktım canm senin takımada hemencik
tencere ve çatal bıçak konusunda neye dikkat etmeliyim??
yemek takımı ve çatal bıçak takımı aryıldız
tencere ve kahvaltı karaca