- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- 448
inşallah canm sen şu pempeye tamam diyo musunhayırlısı olsun. inşallah içine sineni bulursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canm sen şu pempeye tamam diyo musunhayırlısı olsun. inşallah içine sineni bulursun
evet kenarı toz pembe. neden kareye karşısın canım :)Takimin guzel zarif madem sen kare karat verdin. Bu takimlarda hoş toz pembeli sanirim kenarlari.. kafanda oturtmuşun artik kareyi :)
bende nişanlımdan fikir istiyorum ben anlamam sen bak diyoistanbuldayım canım dün schafer a da baktım aynı avm de satıcı bey ürünlerin sağlamlığı göstermek için masaya vurdu sertçe hiçbişey olmadı kemik tozu varmış ışığa tuttuğunda arkası görünüyordu özelliğinden dolayı çok ince ama çok sağlammış kararsızım kalınca bir katalog alıp çıktım oradan
nişanlıma da bişey beğendirmek çok zor hazır o da beğenmişken büyük ihtimal schafer olacak bizim
ya ben pembe neresi anlayamadıminşallah canm sen şu pempeye tamam diyo musun
evet canm haklısın bende çok para vermek istemiyorum ve bu yüzden uygun fiyatlı bakıyorum zaten.
tencerem çatal bıçak takımım zaten yok e onları alsam zaten 1500 ödicem tek tek aldığım için. o da en az 1500 yani.
2 tane yemek takımı falan almam zaten canm. bir de günlük takım alıcam sadece
fotoları var mı atabilir misin?
yuvarlakları bende düşündüm ama artık çok geç onları tekrar araştırıp kafamı karıştırmak istemiyorum. kare almazsam içimde de kalır ayrıca yuvarlak takımda beğendiğim model yok. bu modelin yuvarlağı olsa alırdım hiç düşünmeden
şu son attığım işteya ben pembe neresi anlayamadım
canım beşgenlide güzel ama tarzım değilSizin yerinizde olsam şu çeyiz kampanyalı takımlardan alırdım.
Bir süre sonra sıkılacaksınız, modeli eskiyecek zaten.
Benim çift olma sebebi, misafir ağırladığımda 25 kişiyi bulduğumuz oluyor.
Benimkiler şunlar, tabi artık neredeyse yarı fiyatına satılıyor.
Eki Görüntüle 1721836 Eki Görüntüle 1721838
Üçgen olanın deseni farklı, gümüş modelli benimki.
şu sayfaya bak canmya ben pembe neresi anlayamadım
İşte hataya düşüp sakın bunlara benzer almayın derim.canım beşgenlide güzel ama tarzım değil
fakat diğer damla model çok pahalı zaten ona gücüm yetmez
canım ben zaten çeyiz paketi alıyorumİşte hataya düşüp sakın bunlara benzer almayın derim.
Çok büyükler.
Tabağa 8 çeşit hazırlıyorum, küçücük ve boş duruyor.
Makinaya sığmıyor.
En güzeli çeyiz paketi almak.
Çatal bıçak, tencere, yemek ve kahvaltı takımlı.
Hem fiyatları uygun oluyor hem de zaten 2 yıla modeller değişecek.
İnşallah gönlünüze göre bulursunuz.
Şimdi farkettim, birkaç sayfa önce bir model koymuşsunuz.canım ben zaten çeyiz paketi alıyorum
12 kişilik yemek takımı
tencere seti
12 kişilik çatal bıçak takımı ve
6 kişilik kahvaltı
ama önemli olan kendini gösteren yemek takımı olduğu için onu seçemiyorum
tencereleri seçeriz o kolay
ha siz başka model mi bakıyorum sandınz ilk sayfalardan??Şimdi farkettim, birkaç sayfa önce bir model koymuşsunuz.
O çok hoşuma gitti.
Bence kararınız o yönde olsun.
Kenarları hafif kabartmalı dantel deseni gibi.
çok teşekkür edermillede kara alacaksın en azından bu takım kare olarak şık ve zarif beğendim cnm
hmm evet belli belirsizmiş. olabilir bence
Evet, aynen öyle.ha siz başka model mi bakıyorum sandınz ilk sayfalardan??
ay tabi canm haklısın orayada koyayım.Evet, aynen öyle.
Ara sayfaları okumadım, ilk sayfalara bakmıştım.
Yok eski demedim de daha güzeli bulunur gibi.ay tabi canm haklısın orayada koyayım.
kararım bu yönde diye
Ha onlara eski model dedin dimi
senin damla şeklinde olanı kaç yıl önce aldınz ve ne kadar şu an