- 6 Temmuz 2015
- 1.084
- 528
-
- Konu Sahibi hayalalemiveben
Hayırlı cumalar canım Allah sağlıklı doğum nasip etsinKızlar bugün cuma mübarek aylardayız hepiniz için dualarım sizin de güzel dualarınızı bekliyorum bebeğimi sağlıcakla kucağıma almak istiyorum darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
kızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik dün oğlum olacakmış allah doktorum ebru hanımdan razı olsun
Buraya yazdıktan sonra araştırdım. Olayın telafisi yok.bu hata kabul etmeyen bir iş. Sok oldum.ben de bahcecide yaptirmistim tutmadı. Bu haberden sonra tutmadigina sevindim.beterin beteri vermiş. O aileye üzüldümEmbriyolar karışmış malesef
Selen hanim bahcecide istanbuldayken benim esimin arkadasi era testiyle ve 2 3 kere yumurta toplamasiyla gebe kalmisti. Cok iyi oldugunu soylemisti. Ben mustecep hocayi memorialden tanimasam selen hanima giderdim kesin.Selen hanımın ismini duymuştum canım çok iyi bir doktormuş
Ankara Başkent hastanesi Hulusi Zeyneloğlu ya da Göğşen Mehmet Önalan Kesinlikle tavsiye ederim. Raporlu 3 bin. Raporsuz bilmiyorum.Arkadaşlar merhaba. Tüp bebek tedavisi gördüm iki kez olumsuz sonuçlandı. Şimdi 3. tedaviye baslatacagiz. Aklımızda 3 merkez var. Istanbul ACIBADEM, Istanbul Tüp Bebek Merkezi ve Ankara da Novartis. Bu merkezlerde tedavi olan arkadaşlar var mı. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız. Hangi Tüp Bebek Merkezi sizce daha iyi. Bir de tabi ücretleri konusunda da bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bira gec denk geldim, ben acibadem maslakfa gordum tedavi ilk denememdi suan 2 aylik hamileyimm insallah sorunsuz tamamina erdirir rabbim. Bizde esimde sorun vardi bi ameliyat olmasi gerekti onla beraber 15 bin kadar tuttuArkadaşlar merhaba. Tüp bebek tedavisi gördüm iki kez olumsuz sonuçlandı. Şimdi 3. tedaviye baslatacagiz. Aklımızda 3 merkez var. Istanbul ACIBADEM, Istanbul Tüp Bebek Merkezi ve Ankara da Novartis. Bu merkezlerde tedavi olan arkadaşlar var mı. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız. Hangi Tüp Bebek Merkezi sizce daha iyi. Bir de tabi ücretleri konusunda da bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bira gec denk geldim, ben acibadem maslakfa gordum tedavi ilk denememdi suan 2 aylik hamileyimm insallah sorunsuz tamamina erdirir rabbim. Bizde esimde sorun vardi bi ameliyat olmasi gerekti onla beraber 15 bin kadar tuttu
İlaclarla tuttu 2 bin 3 bin tutuyor ilaclar ama sole ilaclar, transfere kadr olan ilaclar trabsferden sonrada 16. Hftaya kadar devam eden igne ve ilaclar oluyor onlarda bi 3 bini buluyordur 10 gunluk bi igne 200 lira dusunun ordan:)Teşekkür ederim cevabiniz icin. Birde 15 bin ilaçlarla birlikte mi tuttu yoksa sadece hastaneye mi verdiniz 15 bin