Sizce Hangi Tüp Bebek Merkezi

Siz nerede olacağına inanıyorsanız oraya gidin ..Allah büyüktür .. İnşallah bebeğinize kavuşursunuz..

Amin inşallah. Tabiki de Rabbim büyüktür nasip etti mi herşey olur ama en iyi yeri bulmak için de buradaki arkadaşların recrubekeri çok güzel yol gösterici oluyor. Allah sizin de bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba. Mutlaka Şişli Memoriale gitmelisiniz. Ben Semra Hanımın randevuları dolu oldugu için Gönül Hanımla görüşme yapmıştım. Kendisinden çok memnun kaldım. Ama Semra Hanımlada görüştüm. Zaten hergün aksamı sabahı toplantı yapıyorlar. Tüm hastaları gözden geciriyorlar. Rapor geciyormu bilmiyorum ama eger bu yola karar verdiyseniz biraz daha fazla verip şişli memorial diyorum. Benim ilk denememdi ve tuttu şükürler olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

Canim bende tüp bebek yaptırmıştım benimde bir kızım var şükürler olsun .. medikal parkta yaptırmıştım ben..

Amin inşallah Burada siz dahil tavsiye veren arkadaslar sayesinee kafama yattı bu merkez benimde. Liste basina aldim sjmdilik bakalim daha zaman var tedaviye baslamam icin. Insallah bende bu sefer sonuç alırım. Sizede hayırlı olsun yavrunuz inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir de sizde problem neydi neler yapıldı size

Arkadaslar merhaba ben 7 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz tup bebeğe başlamak için adım attik bikac doktorlara gittim moral bozukluğundan başka birşey degildi arkadaslarimin tavsiyesi üzerine emsey hastanesi Op Dr NESRiN BASTUG ile randevu aldim anlattım olan biteni adım adım ilgilendi benimle okadar guler yuzlu ve pozitif biriki çok şanslıyım 2 ay adet olamıyordum adet duzenim bozulmusdu yumurtam oluşuyordu dolayısıyla bebis olmuyordu ilacla adetimi düzene soktu sonra ilacla yumurtaları mi büyüttü ve çoğalt ti kulan digi ilaç LETÜ ve yumuram büyüdu ve yumurtlama takibi yapıldı sonrasında hamile kaldım doktorunu öneriyorum gerçekten memnun kalırsınız
Kızlar bana çok iyi geldi sizede iyi gelirttin ins.

Erbil yağmur u tavsiye ederim kendisi fulya acibadem hastanesiyle anlasmali calisiyor.bahcecinin eski basarili doktorlarından.
Merhaba mucize83 Öncelikle bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Ben Erbil bey ile görüştüm çok rahatlatıcı tavrı var fakat ben bahçeci tüp bebek ile ikisi arasında kararsız kaldım.Sizde sorun neydi bana yardımcı olabilir misin?

Benim eşimden dolayı problemim vardi tansel hocayla beraber çalışıyorlar erbil beyden de çok memnun kaldım acibadem fulyayla anlasmali çalışıyorlar hastaneden ayrıca memnun kaldım erbil bey hic bırakmak istemezdim 3 ayımı dolduruyorum vedalasicaz

Cevabın için çok teşekkür ederim. Benim eşimdede sorun var morfoloji maalesef sıfır sperm sayısı ve hızı iyi .. isterseniz cevap vermeyebilirsiniz ama eşinizin problemi neydi acaba ?

Cevabın için çok teşekkür ederim. Benim eşimdede sorun var morfoloji maalesef sıfır sperm sayısı ve hızı iyi .. isterseniz cevap vermeyebilirsiniz ama eşinizin problemi neydi acaba ?
Sorunun iyisi kötüsü olmaz siz bana gore cok daha şanslısınız benim esim azospermi yani hic spermi yoktu Allaha şükür tansel bey ameliyatını yapti bulundu

Kızlar bugün cuma mübarek aylardayız hepiniz için dualarım sizin de güzel dualarınızı bekliyorum bebeğimi sağlıcakla kucağıma almak istiyorum darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…