- 6 Temmuz 2015
- 1.084
- 528
- Konu Sahibi hayalalemiveben
Selen hanım umut kliniğinden ankaraya giden doktor sanırımSelen hanımın ismini duymuştum canım çok iyi bir doktormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selen hanım umut kliniğinden ankaraya giden doktor sanırımSelen hanımın ismini duymuştum canım çok iyi bir doktormuş
Evet ankaraya gitmiş bir arkadasım tedevai olmuştu bir kaç yıl önceSelen hanım umut kliniğinden ankaraya giden doktor sanırım
Siz nerede olacağına inanıyorsanız oraya gidin ..Allah büyüktür .. İnşallah bebeğinize kavuşursunuz..
Canim bende tüp bebek yaptırmıştım benimde bir kızım var şükürler olsun .. medikal parkta yaptırmıştım ben..Amin inşallah. Tabiki de Rabbim büyüktür nasip etti mi herşey olur ama en iyi yeri bulmak için de buradaki arkadaşların recrubekeri çok güzel yol gösterici oluyor. Allah sizin de bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba. Mutlaka Şişli Memoriale gitmelisiniz. Ben Semra Hanımın randevuları dolu oldugu için Gönül Hanımla görüşme yapmıştım. Kendisinden çok memnun kaldım. Ama Semra Hanımlada görüştüm. Zaten hergün aksamı sabahı toplantı yapıyorlar. Tüm hastaları gözden geciriyorlar. Rapor geciyormu bilmiyorum ama eger bu yola karar verdiyseniz biraz daha fazla verip şişli memorial diyorum. Benim ilk denememdi ve tuttu şükürler olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
Canim bende tüp bebek yaptırmıştım benimde bir kızım var şükürler olsun .. medikal parkta yaptırmıştım ben..
Göztepe canim..Allah hayirli mutlu bir omur nasip etsin insalkah. Hangi medikal parkta yaptırdınız
Merhaba mucize83 Öncelikle bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Ben Erbil bey ile görüştüm çok rahatlatıcı tavrı var fakat ben bahçeci tüp bebek ile ikisi arasında kararsız kaldım.Sizde sorun neydi bana yardımcı olabilir misin?Erbil yağmur u tavsiye ederim kendisi fulya acibadem hastanesiyle anlasmali calisiyor.bahcecinin eski basarili doktorlarından.
Benim eşimden dolayı problemim vardi tansel hocayla beraber çalışıyorlar erbil beyden de çok memnun kaldım acibadem fulyayla anlasmali çalışıyorlar hastaneden ayrıca memnun kaldım erbil bey hic bırakmak istemezdim 3 ayımı dolduruyorum vedalasicazMerhaba mucize83 Öncelikle bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Ben Erbil bey ile görüştüm çok rahatlatıcı tavrı var fakat ben bahçeci tüp bebek ile ikisi arasında kararsız kaldım.Sizde sorun neydi bana yardımcı olabilir misin?
Cevabın için çok teşekkür ederim. Benim eşimdede sorun var morfoloji maalesef sıfır sperm sayısı ve hızı iyi .. isterseniz cevap vermeyebilirsiniz ama eşinizin problemi neydi acaba ?Benim eşimden dolayı problemim vardi tansel hocayla beraber çalışıyorlar erbil beyden de çok memnun kaldım acibadem fulyayla anlasmali çalışıyorlar hastaneden ayrıca memnun kaldım erbil bey hic bırakmak istemezdim 3 ayımı dolduruyorum vedalasicaz
Ne olmus bahcecideCanım valla haberler ne kadar doğru bilmiyorum ama diğer yerlerde böyle bişey olmadığınında garantisi Yok açıkçası kaç defa sorguluyorla isimleri bilemedim Bahçeci çok İyi bir merkez ama
Sorunun iyisi kötüsü olmaz siz bana gore cok daha şanslısınız benim esim azospermi yani hic spermi yoktu Allaha şükür tansel bey ameliyatını yapti bulunduCevabın için çok teşekkür ederim. Benim eşimdede sorun var morfoloji maalesef sıfır sperm sayısı ve hızı iyi .. isterseniz cevap vermeyebilirsiniz ama eşinizin problemi neydi acaba ?
Ne olmus bahcecide
Ebru öztürk mu doktorunuzkızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik dün oğlum olacakmış allah doktorum ebru hanımdan razı olsun