• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Sizce hangi Şampuan !!! Yardım :(

Beyaz_Sabun_Kokusu

Özledim Seni Gavsım (k.s)
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
73
2
16
İzmir
Selam kızlar,,Biz bayanlar hep şu saçlarımızdan muzdaribiz :( Benim şampuanlar hakkında bi sorunum var...Hangi şampuanı alırsam alayım,ilk kullandığımda yumuşatıyo veya parlatıyosa 2-3 yıkamadan sonra özelliğini kaybediyo.Yani saç alıştıktan sonramı acaba böyle oluyo?Merak ediyorum herkeste mi aynı durum var. Ve burda isim vermek sorun olur mu bilmiyorum ama sizinde tecrübelerinizle hangi şampuanlar daha iyi...?

Selam kızlar,,Biz bayanlar hep şu saçlarımızdan muzdaribiz :( Benim şampuanlar hakkında bi sorunum var...Hangi şampuanı alırsam alayım,ilk kullandığımda yumuşatıyo veya parlatıyosa 2-3 yıkamadan sonra özelliğini kaybediyo.Yani saç alıştıktan sonramı acaba böyle oluyo?Merak ediyorum herkeste mi aynı durum var. Ve burda isim vermek sorun olur mu bilmiyorum ama sizinde tecrübelerinizle hangi şampuanlar daha iyi...?

bitkisel şampuanlar kullan cnm market şampuanlarının hepsi silikon içeriyor ve dediğin gibi saç alışınca özelliğini kayvediyor..

Pantene,Elseve,Elidor,Head Shoulders,Clear+bioxin + profesyonel ürünler(Loreal pro,kerastese) denemediğim şampuan kalmadı..
Hemen hemen hepsi kimyasal deposu..
kuru + yıpranmış+boyalı saçlarımı 2 ay gibi kısa bir sürede otacı lily kremli şampuan+otacı saç kremi ile ciddi manada toparladım..3 aydır saçlarımı boyamadığım halde herkes ne zaman boyadın saçların çok parlıyor çok sağlıklı vs..gibi yorumlarda bulunuyor..

-Bu şampuan ve kreme ilaveten;
- Dove ısıya karşı koruyu maske(düzleştirici kullanıyorum çünkü ara ara) 2 haftada 1 kullanıyorum
-Pantene (kuru yıpranmış saçlar için maske) 2 haftada 1 kullanıyorum
-ayda yada 2 ayda birde zeytinyağı(doğal olacak)+badem yağı+yumurta sarısı+bepanthene serum bakımı yapıyorum..

canım BENCE ŞAMPUANdan değil saç kremi kullanmanı tavsiye eerim bimde satılan bi ürün a+plus saç kremi inanılmaz muhteşem bende kullanıyorum saçlarım yumuşacık ve parlak kuaföre gittim saçların çok parlak ve güzel demişti sürekli gittiğim kuaför inanamadı ve kalıcı :) tavsiye ediyorum fiyatıda çok uygun

saçlarında boya varsa şampuan tek başına etkili olmuyo canım mutlaka saç kremi de kullanmalısın .loreal paris elseve denedinmi ? ben çok memnunum

Ben burada konu da açmıştım birkaç gün önce. Çok araştırmalarım sonucunda bir şampuan buldum. Daha doğrusu Ayşenur Yazıcı'nın sitesinde gördüm, Ayşenur Yazıcı çok tavsiye etmişti. Paraben ve SLS yokmuş. Köpürtme özelliğini hindistan cevizinden alıyormuş, raf ömrü de yeşil çay sayesinde uzuyormuş. Ben iyice araştırdım, hatta telefonla arayıp bilgiler de aldım. Ve şampuan ile maskesini aldım. Ürünün adı FOREVER YOUNG. Nette sitesi de var dileyen bakabilir. Ben gerçekten memnun kaldım.

eğer fiyat sorun olmazsa lush'ın şampuanları çok güzel yumuşatıyo. benim yağlı saçlar için aldığım şampuan bile yumuşacık yapmıştı ki başka şampuanda böyle bir şey olmamıştı.

Back