• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce Hangi Gelinlik?

Teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptığın için.. Buradaki yorumlara göre bir daha değerlendireceğim ;)

rica ederim. sen sade gelinlikleri seviyosun sanırım bende hep gelinlikçiye gidene kadar çok fazla taşlı gelinlik istemiyorum olursa da taşı çok az olur diye düşünüyodum. sonra swarovski taşlı gelinlik aldım :1: ilk gördüğüm anda hayran kaldım ne kadar gelinlikçi gezdiysem hiç biri içime sinmedi ve sonunda onu aldım. benim gelinliğime de bak istersen belki sana fikir olur :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=664258

rica ederim. sen sade gelinlikleri seviyosun sanırım bende hep gelinlikçiye gidene kadar çok fazla taşlı gelinlik istemiyorum olursa da taşı çok az olur diye düşünüyodum. sonra swarovski taşlı gelinlik aldım :1: ilk gördüğüm anda hayran kaldım ne kadar gelinlikçi gezdiysem hiç biri içime sinmedi ve sonunda onu aldım. benim gelinliğime de bak istersen belki sana fikir olur :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=664258

Tarzımı iyi anlamışsın. EVET, sade gelinlik seviyorum :) Du hemen bakıyorum gelinliğine...

Bence 5. Hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin inşallah canım.

Duaların için teşekkür ederim canım.. 5 böyle peri - prenses gelinliği gibi duruyor demi? ^.^ Zaten saçımı da açık su dalgası yapıp taç olarak da nişanlımın bana ilk aldığı papatya tacını takmayı düşünüyorum. Bu düşündüğüm tarz 5'e çok iyi gider diye düşünüyorum :)

Duaların için teşekkür ederim canım.. 5 böyle peri - prenses gelinliği gibi duruyor demi? ^.^ Zaten saçımı da açık su dalgası yapıp taç olarak da nişanlımın bana ilk aldığı papatya tacını takmayı düşünüyorum. Bu düşündüğüm tarz 5'e çok iyi gider diye düşünüyorum :)

Aynen çok güzel düşünmüşsün canım. Yalnız mümkün oldukça aklına yatmayan modelleri ele, elinde çok değil 2 - 3 alternatifin kalsın. Yoksa çok kafan karışır. Baktıkça hepsinde aklın kalır. Kendine yakışan ile tarzına en çok uyanı bütünleştirip en doğru kararı vereceğine eminim.

1. model güzel, yakasındaki o danteller olmazsa.
3. modelin sırt dekoltesi çok hoş, o beldeki ıvır zıvırlar hariç
9. modelin de mor kurdelesini attık mı tamamdır =))

Mutluluklar dilerim öncelikle. Dürüst olmak gerekirse hiç biri bana 'vavvv' dedirtmedi. Ama içlerinden en çok 4'ü beğendim.

Bu gelinliğin hem kumaş kalitesi, hem de eteğinin dökümlü durması hoşuma gitti. Ama straples olmasındansa kalın askılar ve dantel bir sırtla veya ilk gelinlikteki gibi hakim yakayla çok daha özel olacaktır.

Bu benim de hoşuma gitti ama çok mu çok sade duruyor? Bana bayağı sade duruyor gibi geldi. Dediğiniz gibi askılarla daha iyi durabilir..

4 ve 6 çok hoş bence. tabii ki sen giyeceğin için içine sinen ve üzerine yakışacak olan önemlidir. diğer arkadaşların da dediği gibi ilk önce kabarık mı sade mi taşlı mı yoksa dantelli mi vb gibi konularda tercihin nedir onu belirledikten sonra bakmalısın. üzerinde deneyince fikir değişebiliyor elbette. şimdiden hayırlı olsun canım.. ama nasıl birşeye karar verip diktirdiğini de yaz lütfen merak ederiz :) :34:

Bu benim de hoşuma gitti ama çok mu çok sade duruyor? Bana bayağı sade duruyor gibi geldi. Dediğiniz gibi askılarla daha iyi durabilir..

Komple dantel bir gelinlik. Fotoğraftan tam anlaşılmasa da tamamının desen kaplı olacağı anlamına geliyor bu, yani hayır, hiç de sade değil. Yine de istiyorsanız yakasına filan işleme yaptırabilirsiniz.

4 ve 6 çok hoş bence. tabii ki sen giyeceğin için içine sinen ve üzerine yakışacak olan önemlidir. diğer arkadaşların da dediği gibi ilk önce kabarık mı sade mi taşlı mı yoksa dantelli mi vb gibi konularda tercihin nedir onu belirledikten sonra bakmalısın. üzerinde deneyince fikir değişebiliyor elbette. şimdiden hayırlı olsun canım.. ama nasıl birşeye karar verip diktirdiğini de yaz lütfen merak ederiz :) :34:

Teşekkür ederim :) aldığım ya da diktirdiğim gelinliğin fotosunu paylaşırım merak etmeyin ;)

Back