• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce Hangi Gelinlik?

Şimdiden hayırlısı olsun senin de :) Modelinin bir örneği falan varsa paylaşabilir misin? Merak ettim.. Ya sonuçta bir ömürlük hayatta 1 kere evleniyoruz.. Ve o gün gözler hep üzerimizde ola ak.. doğal olarak olabildiğimiz kadar güzel ve şık olmak istiyoruz :) Bu yüzden gelinlik seçmek ne kadar da zor...

bence 5 güzel ama kiloluysan 5 olmaz 2 de güzel olur

12 numarayı beğendim :D Benimde mayısta düğünüm var ve daha almadım gelinliğimi :( Nette baktığın gibi olmuyor ama denemelisin. Ben askılı ve sade bir gelinlik istiyordum denedim straplez denedim daha şık durdu. Aysira değilmi modellerin çoğu ? İnşallah dilediğin gibi bir gelinlik bulursun :)

12 numarayı beğendim :D Benimde mayısta düğünüm var ve daha almadım gelinliğimi :( Nette baktığın gibi olmuyor ama denemelisin. Ben askılı ve sade bir gelinlik istiyordum denedim straplez denedim daha şık durdu. Aysira değilmi modellerin çoğu ? İnşallah dilediğin gibi bir gelinlik bulursun :)

Evet canım, gelinliklerin hepsi Aysira.. Bence Aysira hem model olarak iyi, hem kalite olarak hem de fiyat olarak çok iyi.. Gelinlik fiyatları Aysira'da 1000 - 2000 tl arası.. Straplez gelinlikler dediğin gibi daha şık duruyor ;) Şimdiden hayırlısı olsun senin de.. Az kalmış kız seninkine :) Son aya bırakma :)

Evet canım, gelinliklerin hepsi Aysira.. Bence Aysira hem model olarak iyi, hem kalite olarak hem de fiyat olarak çok iyi.. Gelinlik fiyatları Aysira'da 1000 - 2000 tl arası.. Straplez gelinlikler dediğin gibi daha şık duruyor ;) Şimdiden hayırlısı olsun senin de.. Az kalmış kız seninkine :) Son aya bırakma :)
Aysirada bir model denemiştim 0348 kodlu acil karar vermeyim dedim duvağıyla 2700 dü , şimdi sitesinde daha pahalı :( 2000'e bulursam çok mutlu olacağım :) KAlacak gibi son zamanlardada delireceğim :( Birde oleg cassinin gelinliklerine bak fiyatlar çok çok uygun :) Birbirimize yardımcı olalım gelinlik bu birde ben çok kararsız bir tipim :(

Aysirada bir model denemiştim 0348 kodlu acil karar vermeyim dedim duvağıyla 2700 dü , şimdi sitesinde daha pahalı :( 2000'e bulursam çok mutlu olacağım :) KAlacak gibi son zamanlardada delireceğim :( Birde oleg cassinin gelinliklerine bak fiyatlar çok çok uygun :) Birbirimize yardımcı olalım gelinlik bu birde ben çok kararsız bir tipim :(

Aaaa... Tabi ki :) Ben henüz mağaza mağaza dolaşmadım, denemedim.. Şimdilik internetten bakıyorum..

Aaaa... Tabi ki :) Ben henüz mağaza mağaza dolaşmadım, denemedim.. Şimdilik internetten bakıyorum..
Denediğinde göreceksin hepsi güzel geliyor :) Benim aklımda balık yada dar kesim gelinlikler vardı aslında gittim denedim çok kabarık olmayan dantelli kuyruklu bir model denedim direk balıktan vazgeçtim :) Birde gelinlikçinin önerisi : Balık yada dar bir model abiye herzaman giyebilirsin ama bu şekilde gösterişli birşeyi bir daha hiç giyemeyeceksin dedi mantıklı geldi :)

Bende zor beğenirim ama kumaş kaliteli işçilik iyi olursa beyazın büyüsüyle hoş görünüyoruz. 1 ay sonra almış olmam gerekiyor yoksa düğünüm olmayacak :P

Back