Teşekkürler yorumun için :) ben de 2.de karar kıldım en son ama bel kısmı pek içine sinmedi başka bir şey yaptırmayı düşünmekle ne olacağını bulamadımnedeni aslında yok ben sadece kendi zevkime göre 2.gelinlik dedim.
gelinlerde balık gelinlik modelini pek beğenmiyorum.hep prenses modelleri güzel buluyorum ve resimde ki gelinliğide çok sevdim.eğer resimdeki gelinlikler senin üzerindeyse kesinlikle 2.gelinlik yakışmış canım.
Teşekkür ederim yorum için peki bel kısmı için ne önerirsin herkese soruyorum :)İlkinin Durusu olmamais bence 2.çok daha guzel
Sizin yorumunuzu arada kaçırmışım geç de olsa teşekkürler. Bu gelinlikler herkesin denedikleri olduğu için yıpranmış oluyo haliyle ama göğüs kısmı neden basık geldi anlamadım öyle görünsün istemem açıkçasıIkincisi komple çok kötü. Göğsü basık, eteğini ben dikmiştim gibi, emanet duruyor.
İlkiyse süper.
Sizin gelinliğinizin fotoğrafını koyma imkanınız var mı rica etsem2. tabiki :)) benim gelinliğimin modeliii ayy hiç pişman olmadım vee herkes çok beğenmişti :))
Teşekkürler yorumun için :) ben de 2.de karar kıldım en son ama bel kısmı pek içine sinmedi başka bir şey yaptırmayı düşünmekle ne olacağını bulamadım
Kemer kısmı hoşuma gitmedi hatta drape mi yaptırsam diye düşünüyorum ama bu sefer taşlar sadece göğüs kısmında kalacak kafam karışıkaa niyeki? neyini beğenmedin ki bel kısmında?
ben senin yerinde olsam kemer kısmında bir değişiklik yapmazdım.fazlalıklarında yok ki kötü dursun ki zaten böyle kemerler daha da zayıf gösteiyor ama senin içine sinmediyse aklındakileri yaptır.sonuçta hayatında 1 defa giyeceğin şey.içine sinmesi lazım.Kemer kısmı hoşuma gitmedi hatta drape mi yaptırsam diye düşünüyorum ama bu sefer taşlar sadece göğüs kısmında kalacak kafam karışık
Teşekkürler :)ben senin yerinde olsam kemer kısmında bir değişiklik yapmazdım.fazlalıklarında yok ki kötü dursun ki zaten böyle kemerler daha da zayıf gösteiyor ama senin içine sinmediyse aklındakileri yaptır.sonuçta hayatında 1 defa giyeceğin şey.içine sinmesi lazım.
mutluluklar bu arada.
2.si bnce 1.si cok basen belli ediyor fizgine bagli ama 2.si fotograf cekimlerinde cok şık duracaktirMerhaba arkadaşlar aşağıda fotoğraflar var ve sizce hangi model daha iyi kabarık mı diğeri mi yardım edin lütfen..
Sağol yorum için fotoğraflardaki benim ztn :)2.si bnce 1.si cok basen belli ediyor fizgine bagli ama 2.si fotograf cekimlerinde cok şık duracaktir
Evlilik fotograflarindan bahsettim dış ortam cekiminde hele 2. Gelinlik super olurSağol yhele için fotoğraflardaki benim ztn :)
Fiziğine bağlı deyince ben yanlış anladım sanırım. Dış çekim yapamayacağız heralde kışa doğru olcakEvlilik fotograflarindan bahsettim dış ortam cekiminde hele 2. Gelinlik super olur
Olsun 1. Fotograf cok konsrve kutusu modunda olmus basen bolgesinden dolayi ben daraldim sahsenFiziğine bağlı deyince ben yanlış anladım sanırım. Dış çekim yapamayacağız heralde kışa doğru olcak
Göğüs kısmının basıklığı göğüs kısmının çok yayvan dikilmesinden öyle olmuş. Bazen de çok çıkık dikiyorlar onlar da sırıtıyor. Gelinliğin göğüs kısmı resmen sarkıyor. Ayarını bulmak lazım.Sizin yorumunuzu arada kaçırmışım geç de olsa teşekkürler. Bu gelinlikler herkesin denedikleri olduğu için yıpranmış oluyo haliyle ama göğüs kısmı neden basık geldi anlamadım öyle görünsün istemem açıkçası
Göğüs kısmını değiştirmeyi düşünüyorum zaten. Yani şuan kalp yaka ama ben ortadaki aralığı biraz daha yukarı çektirmek istiyorum.Göğüs kısmının basıklığı göğüs kısmının çok yayvan dikilmesinden öyle olmuş. Bazen de çok çıkık dikiyorlar onlar da sırıtıyor. Gelinliğin göğüs kısmı resmen sarkıyor. Ayarını bulmak lazım.
Valla bence de güzel bir model ama benim boyum uzun olmadığı için topukla bile olsa güvenemedim giymeye1 model!!! Cok guzel cok! Ama o tuyler olmasa gogus kisminin kenarlarida inci olsa harika olur!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?