Yorumunuz için teşekkürler öncelikle. Peki sizce duruş olarak hangisi daha iyi 2.sinin eteğini ilkinin kumaşından olabilir mi acaba diye düşünüyorum. İlki ipek organze ikincisi ipek tül.İlkinin kumaşı ve dikişi çok daha kaliteli duruyor. Göğüs kısmındaki tüyler olamasa son derece şık ve sade bir model olurdu.
Evet fotoğraftaki benim ancak yarım balık model olduğu için kafam çok karıştı. Sonuçta hep gelinlik kabarık olur diye biR alışkanlık var. Ne yapacağımı şaşırdım :sfotolardaki sensen eğer kesinlikle 1. diyorum
ilkinde boyum kısa mı gözükmüş acaba diye düşünüyorum zaten kısa da :s acaba tüy kısmı taş ve inci işleme olsa daha mı iyi olur?Bence de 2 ilkinin formu eteğin başlangıç yeri çok hoş ama tüyler bozmuş işi 2. daha kaliteli duruyor.
peki neden onu beğendiniz yoruma da ihtiyacım var :)2.modeli beğendim.
Askılı gelinlikler bende pek olmadı sanki omuzlarım dar olduğu için ancak bu gelinlik olsun dersem bel kısmını değiştirmeyi düşünüyorum ama nasıl olur bilemiyorum2.gelinlik daha güzel...ah üst tarafta birde askı olsa dahada iyi olurdu...bu straplesi kim çıkardıysa ....bir türlü modası geçmiyor...
Eğer o modeli yaptırırsam göğüs kısmındaki girintiyi daha azaltmayı düşünüyorum2. modeli daha çok yakıştırdım ben size .
teşekkürler yorumunuz için. mesela nasıl taşlar anlamadım zaten taş ve inci işlemeliKesinlikle 2model kabarik ya daha bi gösterisli durmus ve daha çok yakistigini düsünüyorum size sadece gögüs kismini biraz hareketlendirip taslar falan olabilir
2. Gelinlikte benim aklıma takılan en büyük sorun da bel kısmı zaten sizce nasıl bir şey yapılabilir?Bence 1.si daha hoş duruyor boyum kısa demişsiniz bu sorunu da yüksek bir topuklu ayakkabıyla halledebilirsiniz bu model için iyi olur.2. Gelinliğin bel kısmı hiç hoş durmuyor.
Peki bel kısmı için ne önerirsiniz?Ben de tam inci diyecektim fotografta incileri fsrk edemedim canim ben eger inciliyse tamam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?