Gelinlik Modelleri sizce hangi gelinlik yardım lütfen!!!

redrum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
391
98
133
Merhaba arkadaşlar aşağıda fotoğraflar var ve sizce hangi model daha iyi kabarık mı diğeri mi yardım edin lütfen..

Eklentiler

• 2.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 544
  • 11.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 563
İlkinin kumaşı ve dikişi çok daha kaliteli duruyor. Göğüs kısmındaki tüyler olamasa son derece şık ve sade bir model olurdu.

İlkinin kumaşı ve dikişi çok daha kaliteli duruyor. Göğüs kısmındaki tüyler olamasa son derece şık ve sade bir model olurdu.
Yorumunuz için teşekkürler öncelikle. Peki sizce duruş olarak hangisi daha iyi 2.sinin eteğini ilkinin kumaşından olabilir mi acaba diye düşünüyorum. İlki ipek organze ikincisi ipek tül.

Bence de 2 ilkinin formu eteğin başlangıç yeri çok hoş ama tüyler bozmuş işi 2. daha kaliteli duruyor.

fotolardaki sensen eğer kesinlikle 1. diyorum
Evet fotoğraftaki benim ancak yarım balık model olduğu için kafam çok karıştı. Sonuçta hep gelinlik kabarık olur diye biR alışkanlık var. Ne yapacağımı şaşırdım :s

2.gelinlik daha güzel...ah üst tarafta birde askı olsa dahada iyi olurdu...bu straplesi kim çıkardıysa ....bir türlü modası geçmiyor...

Bence de 2 ilkinin formu eteğin başlangıç yeri çok hoş ama tüyler bozmuş işi 2. daha kaliteli duruyor.
ilkinde boyum kısa mı gözükmüş acaba diye düşünüyorum zaten kısa da :s acaba tüy kısmı taş ve inci işleme olsa daha mı iyi olur?

2.gelinlik daha güzel...ah üst tarafta birde askı olsa dahada iyi olurdu...bu straplesi kim çıkardıysa ....bir türlü modası geçmiyor...
Askılı gelinlikler bende pek olmadı sanki omuzlarım dar olduğu için ancak bu gelinlik olsun dersem bel kısmını değiştirmeyi düşünüyorum ama nasıl olur bilemiyorum

Kesinlikle 2model kabarik ya daha bi gösterisli durmus ve daha çok yakistigini düsünüyorum size sadece gögüs kismini biraz hareketlendirip taslar falan olabilir

Kesinlikle 2model kabarik ya daha bi gösterisli durmus ve daha çok yakistigini düsünüyorum size sadece gögüs kismini biraz hareketlendirip taslar falan olabilir
teşekkürler yorumunuz için. mesela nasıl taşlar anlamadım zaten taş ve inci işlemeli

Ben de tam inci diyecektim fotografta incileri fsrk edemedim canim ben eger inciliyse tamam :))

2.si daha güzel, sebebi de 1deki gibi modelleri hiç beğenmiyorum ben sanki etek düşüyormuş gibi izlenim veriyor bana

Bence 1.si daha hoş duruyor boyum kısa demişsiniz bu sorunu da yüksek bir topuklu ayakkabıyla halledebilirsiniz bu model için iyi olur.2. Gelinliğin bel kısmı hiç hoş durmuyor.

Bence 1.si daha hoş duruyor boyum kısa demişsiniz bu sorunu da yüksek bir topuklu ayakkabıyla halledebilirsiniz bu model için iyi olur.2. Gelinliğin bel kısmı hiç hoş durmuyor.
2. Gelinlikte benim aklıma takılan en büyük sorun da bel kısmı zaten sizce nasıl bir şey yapılabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…