• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizce hangi gelinlik yardım lütfen!!!

Merhaba arkadaşlar aşağıda fotoğraflar var ve sizce hangi model daha iyi kabarık mı diğeri mi yardım edin lütfen..
Normalde ben kabarık gelinliklerden nefret ederim. Yakışan gelin de çok nadir görmüşümdür. Düğünün ortasında beyaz pasta dolaşıyor gibi görünüyorlar. Ama inan bana sana çok yakışmış. Balık model olan da güzel ama göğüs kısmındaki tüyler beni rahatsız etti.

Kabarık modelleri hiç sevmem.
Ikinciyi düsünmeniz daha zevkli bir secim olur yine de.
Büstiyer kısmı daha şık kabarık gelinliğin

Normalde ben kabarık gelinliklerden nefret ederim. Yakışan gelin de çok nadir görmüşümdür. Düğünün ortasında beyaz pasta dolaşıyor gibi görünüyorlar. Ama inan bana sana çok yakışmış. Balık model olan da güzel ama göğüs kısmındaki tüyler beni rahatsız etti.
Teşekkür ederim yorumunuz için hep tereddüt yaşadım kabarıkta gelinliğin içinde kaybolmak istemiyorum. Ortada dolaşan bir gelinlik ama gelin nerde demesinler :) kemer kısmına nasıl bir öneriniz olur ?

Peki bir fikir olarak 2. Gelinliğin bel kısmına nasıl bir şey yapılabilir ya da göğüs altından drapeli yapılırsa çok mu sade olur ?

Bir yorumda boyunuzun kisa olduğunu belirtmissiniz. Bu durumda dediğiniz gibi etek kumasini değiştirerek ikinci gelinliği tercih edebilirsiniz. Ama yuksek topuklu bir ayakkabı ile diğeri de iyi durabilir. Gelinligin kumasi dugun fotograflarinda gelinligin nasil gorundugunu çok etkiliyor. Bir de ben ipek ve sifonun gelinlige daha cok yakistigini dusunuyorum. Hafif, ucus ucus :)
Yorumunuz için teşekkürler öncelikle. Peki sizce duruş olarak hangisi daha iyi 2.sinin eteğini ilkinin kumaşından olabilir mi acaba diye düşünüyorum. İlki ipek organze ikincisi ipek tül.

Teşekkür ederim yorumunuz için hep tereddüt yaşadım kabarıkta gelinliğin içinde kaybolmak istemiyorum. Ortada dolaşan bir gelinlik ama gelin nerde demesinler :) kemer kısmına nasıl bir öneriniz olur ?
Şu hali bile çok hoş olmuş ama illa kemer takmak istiyorsan açık pembe veya lila güzel durur. Tabi bu biraz da senin zevkine bağlı. Bir de hiç olmaz dediğiniz şeyler bazen çok güzel ve asil durabiliyor. Kuzenim yakında evlenecek ve gelinlik kemeri kalın siyah bir kuşak. Düşününce gelinlik ve siyah ne alaka diyorsunuz ama üstünde duruşunu görseniz bayılırsınız. O yüzden bir kaç deneme yap ve gözüne hangisi hoş geliyor bak.

Şu hali bile çok hoş olmuş ama illa kemer takmak istiyorsan açık pembe veya lila güzel durur. Tabi bu biraz da senin zevkine bağlı. Bir de hiç olmaz dediğiniz şeyler bazen çok güzel ve asil durabiliyor. Kuzenim yakında evlenecek ve gelinlik kemeri kalın siyah bir kuşak. Düşününce gelinlik ve siyah ne alaka diyorsunuz ama üstünde duruşunu görseniz bayılırsınız. O yüzden bir kaç deneme yap ve gözüne hangisi hoş geliyor bak.
Ben renkli kuşak düşünmüyorum kuşak olursa gelinliğin renginden isterim heralde. Gelinliğin bu halindeki kemer hiç hoşuma gitmedi o yüzden başka fikir arıyorum. Göğüs kısmı da böyle kalp değil öpücük yaka olacak. Gelinlikçiler böyle diyor öğrendik biz de :)

Bir yorumda boyunuzun kisa olduğunu belirtmissiniz. Bu durumda dediğiniz gibi etek kumasini değiştirerek ikinci gelinliği tercih edebilirsiniz. Ama yuksek topuklu bir ayakkabı ile diğeri de iyi durabilir. Gelinligin kumasi dugun fotograflarinda gelinligin nasil gorundugunu çok etkiliyor. Bir de ben ipek ve sifonun gelinlige daha cok yakistigini dusunuyorum. Hafif, ucus ucus :)
2.sinin eteği de ipek tülmüş ama denene denene eskiyor ve sönüyor tabi kumaşlar. İkincisinin bir kat tülünün altında simli tül var fotoğrafta çıkmamış ama söyleyeyim dedim benim hoşuma gitmişti :)

kendinize neyi yakıştırıyorsanız güzel olan odur sizin için bende 48 kilo gelin oldum küçücük omuzlarım vardı bu modeli tercih etmiştim sırf üst detayından dolayı :)
Gelinlik güzelmiş ama ben dantel düşünmedim nedense bir de dediğim gibi boyum kısa olduğundan böyle gelinliğe gömüşmüş gibi hissetmek istemiyorum ama en önemlisi üstte nasıl durduğu tabi

Gelinlik güzelmiş ama ben dantel düşünmedim nedense bir de dediğim gibi boyum kısa olduğundan böyle gelinliğe gömüşmüş gibi hissetmek istemiyorum ama en önemlisi üstte nasıl durduğu tabi

Gelinlik işi zevk meselesi tartışmasız :) bende incecik ve 1.60 boyumla giydim gelinliğimi.. çokta uzun değilim yani

Gelinlik işi zevk meselesi tartışmasız :) bende incecik ve 1.60 boyumla giydim gelinliğimi.. çokta uzun değilim yani
Nedense uzun düşünmüştüm hakkaten. Gerçi şöyle de bir şey var benim anlamadığım o düğün günü ben hangi gelini gördüysem bana güzel geliyor işin büyüsü müdür nedir :)

Nedense uzun düşünmüştüm hakkaten. Gerçi şöyle de bir şey var benim anlamadığım o düğün günü ben hangi gelini gördüysem bana güzel geliyor işin büyüsü müdür nedir :)

çünkü beklenen gün çünkü en mutlu olunan gün tekrarı olmayacak bir gün :) keyfini çıkararak stressiz bol neşeyle geçirmeniz dileğimle..

2. model daha yakışmış. ilkinin etek kısmını pek beğenmedim ve oldukça düzgün bir fiziğiniz olduğu halde sanki göbüş varmış gibi durmuş :KK53:

peki neden onu beğendiniz yoruma da ihtiyacım var :)

nedeni aslında yok ben sadece kendi zevkime göre 2.gelinlik dedim.
gelinlerde balık gelinlik modelini pek beğenmiyorum.hep prenses modelleri güzel buluyorum ve resimde ki gelinliğide çok sevdim.eğer resimdeki gelinlikler senin üzerindeyse kesinlikle 2.gelinlik yakışmış canım.

Back