Gelinlik Modelleri sizce hangi gelinlik yardım lütfen!!!

Ben kabarık gelinliği hiç sevmeyen ve kendinde de deniz kızı model isteyen biri olarak ne gariptir ki ikinciyi beğendim. İkincisinin üzerinde duruşu çok hoş olmuş ve ilkinin de tüyleri bir garip :)

1 modeli beğendim ,göğsündeki tüyler yerine dantel veya taş veya inci boncuk olabilir..gayet güzel oturmuş...fiziğin müsait bu model için..

Ben kabarık gelinliği hiç sevmeyen ve kendinde de deniz kızı model isteyen biri olarak ne gariptir ki ikinciyi beğendim. İkincisinin üzerinde duruşu çok hoş olmuş ve ilkinin de tüyleri bir garip :)
Bir de istenenle yakışan arasındaki fark var ne yazıkki fotoğrafta falan çok beğendiğiniz bir model üzerinizde çok kötü durabiliyor ya da tam tersi siz bile şaşırıyorsunuz :)

1 modeli beğendim ,göğsündeki tüyler yerine dantel veya taş veya inci boncuk olabilir..gayet güzel oturmuş...fiziğin müsait bu model için..
Herkes öyle dedi ama ben nedense kısa göründüğümü düşündüm böyle sülün gibi olmadı yani :)

1. model , takıp çıkarmalı kuyruk tavsiye ederim

kesinlikle ilk olan gelinlik tüyler cok tatlı duruyor ve vücudunuz cok uygun böle bi gelinliğe :)

Bir ara 2. Model prim yapmıştı şimdi 1.ye olumlu yorumlar geliyor ben 2. Ye karar verdim en son hata mı yaptım acaba

Merhaba arkadaşlar aşağıda fotoğraflar var ve sizce hangi model daha iyi kabarık mı diğeri mi yardım edin lütfen..

Ben 1. nin modelini daha çok beğendim ama üstü hoşuma gitmedi.Tüy var sanırım.
2. de hep karşılaştığımız bir model.

Ben 1. nin modelini daha çok beğendim ama üstü hoşuma gitmedi.Tüy var sanırım.
2. de hep karşılaştığımız bir model.
Valla 1.den vazgeçmemin nedeni biraz boy problemi her ne kadar topuklu giycek olsam da 170 falan olucam sanırım kısa kişilerde de iyi durmuyor o model. Son zamanlarda gittiğim tüm düğünlerde de üst kısmı dantel eteklerinde de tül üzeri dantel gördüğüm için o model güzel olsa da artık sıradan geliyor bana

Canım aksine kısa boylulara balık ya da 1. deki gibi gelinlik modellerini öneriyorlar.
Bana sorarsan 1 de daha uzun durmuşsun ama karar senin.

Canım aksine kısa boylulara balık ya da 1. deki gibi gelinlik modellerini öneriyorlar.
Bana sorarsan 1 de daha uzun durmuşsun ama karar senin.
öyle mi diyorsun valla benim sonradan pişman olmalarım çok vardır o yüzden keşke kabarık gelinlik giyseydim dememek için 2. de karar kıldım da diyebiliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…