- 5 Eylül 2014
- 83
- 17
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden peki :) bir de bel kısmı için ne önerirsiniz?Kesinlikle 2 :)
Teşekkürler yorum için1'in göğüs detayı çok kötü,bu yüzden iki.
Bir de istenenle yakışan arasındaki fark var ne yazıkkiBen kabarık gelinliği hiç sevmeyen ve kendinde de deniz kızı model isteyen biri olarak ne gariptir ki ikinciyi beğendim. İkincisinin üzerinde duruşu çok hoş olmuş ve ilkinin de tüyleri bir garip :)
Herkes öyle dedi ama ben nedense kısa göründüğümü düşündüm böyle sülün gibi olmadı yani :)1 modeli beğendim ,göğsündeki tüyler yerine dantel veya taş veya inci boncuk olabilir..gayet güzel oturmuş...fiziğin müsait bu model için..
Teşekkürler yorum için ama sanırım ben de gelinlik kabarık olur düşüncesine yenik düştüm bir türlü 1. Modele gözüm alışamadıKesinlikle 1, resimdeki de senmissin zaten. Harika oturmus
Teşekkür yorum için1. model , takıp çıkarmalı kuyruk tavsiye ederim
Merhaba arkadaşlar aşağıda fotoğraflar var ve sizce hangi model daha iyi kabarık mı diğeri mi yardım edin lütfen..
Valla 1.den vazgeçmemin nedeni biraz boy problemi her ne kadar topuklu giycek olsam da 170 falan olucam sanırım kısa kişilerde de iyi durmuyor o model. Son zamanlarda gittiğim tüm düğünlerde de üst kısmı dantel eteklerinde de tül üzeri dantel gördüğüm için o model güzel olsa da artık sıradan geliyor banaBen 1. nin modelini daha çok beğendim ama üstü hoşuma gitmedi.Tüy var sanırım.
2. de hep karşılaştığımız bir model.
Valla 1.den vazgeçmemin nedeni biraz boy problemi her ne kadar topuklu giycek olsam da 170 falan olucam sanırım kısa kişilerde de iyi durmuyor o model. Son zamanlarda gittiğim tüm düğünlerde de üst kısmı dantel eteklerinde de tül üzeri dantel gördüğüm için o model güzel olsa da artık sıradan geliyor bana
öyle mi diyorsunCanım aksine kısa boylulara balık ya da 1. deki gibi gelinlik modellerini öneriyorlar.
Bana sorarsan 1 de daha uzun durmuşsun ama karar senin.![]()