- 3 Nisan 2014
- 36.150
- 147.358
- 798
Eşimle konuştuk kendisi de diyor biraz sabır bizimkiler cimri alttan alttan diye diye işte böyle oldu kimse kırılmasın diye hep tamam tamam diyorum ama işte ...
İyide eşin ödesin madem aradaki farkı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimle konuştuk kendisi de diyor biraz sabır bizimkiler cimri alttan alttan diye diye işte böyle oldu kimse kırılmasın diye hep tamam tamam diyorum ama işte ...
Birde tesettürlü dediğinizde saç yapılıyormu?
Sadece başörtüsü ve makyaj için mi gelin başı parası?
Eğer öyleyse 450 tl saçmalık cidden
Birazcık türbanı büküp bağlıyorkar birazcık üstüne çiçek vb koyuyorlar çok büyük bir çaba yok yani
Türbanı daha pahalı yapıyorlar. Saçtan en az +100 fazla. Dikişi spreylemesi kat kat topuzu daha zorlu turban. Kuzenim kuaför yaparlarken şahit oldum o topuz bile aşırı vakit alan bir şey.Eğer öyleyse 450 tl saçmalık cidden
Birazcık türbanı büküp bağlıyorkar birazcık üstüne çiçek vb koyuyorlar çok büyük bir çaba yok yani
Türbanı daha pahalı yapıyorlar. Saçtan en az +100 fazla. Dikişi spreylemesi kat kat topuzu daha zorlu turban. Kuzenim kuaför yaparlarken şahit oldum o topuz bile aşırı vakit alan bir şey.
Birde dikiş yapıyorlar dikiyorlar esarpi ustune dantelli başka bir şey (ismini bilmiyorum) geçirdiler falan. Aşırı uğraştırıcı ve emek isteyen bir şey tesettur gelin başı. 450 lira gayet iyi bir rakam
Öncelikle merhaba arkadaşlar Allah nasip kısmet ederse bir buçuk ay sonra düğünüm olacak. Ama ben hala kuaför bulamadım bulduklarım eşimin ailesi tarafından pahalı geldi. En son bana bizim bu tarafta yaptir dediler ama onların orda yaptırsam evden çıkma olayım olmaz çünkü bizim düğün nikah ve 1 de başlayacak. Avcilar parseller de bildiğiniz tesettur basini güzel yapan fiyatı uygun olan bir yer biliyor musunuz? Esenyurtta olur... lütfen bana yardım edin.[/QUOT
yine mi kıyas offf ya kzı 250ye yaptırmışmış bence yaptırmayın duvaktan birşey görünmüyor zaten ben yaptırmadım çokta pişman değilim
Bu kuaför olayı bende de olmuştu kıytırıktan bir yer seçtiler bana sormadan önce tamam demiş bulundum sonra yerine gidince hiç begenmedim küçüçük bir yerdi tek kişi bile sıgmaz gelinlikle hemen fikir değiştirdim pahalı felan demedim geniş mis gibi yere gittim sonuçta saatlerce kalıyoruz orada anlaşma yapmıştım ben exraya girilmesin diye ama eşimin tarafı görümce özellikle inatla kaş aldırma bıyık manikür daha pahalı saç yaptırdılar sırf tartışalım diye eşim fiyatı duyunca şok oldu tam bana azını açacaktı ki ben görümcemi cagırdım buyur al kardeşine sor kimler exraya girmiş diye sonra tabi çıt yok tamam abiciğim.Asla başta da olsa ezdirmeyin kendinizi bir kere evleneceksiniz sonuçta.
Türbanı daha pahalı yapıyorlar. Saçtan en az +100 fazla. Dikişi spreylemesi kat kat topuzu daha zorlu turban. Kuzenim kuaför yaparlarken şahit oldum o topuz bile aşırı vakit alan bir şey.
Birde dikiş yapıyorlar dikiyorlar esarpi ustune dantelli başka bir şey (ismini bilmiyorum) geçirdiler falan. Aşırı uğraştırıcı ve emek isteyen bir şey tesettur gelin başı. 450 lira gayet iyi bir rakam
Saç normal bağlanıyor ya da günlük topuz yapılıyor topuz dediğim esarbin altına düzgün dursun diye bir şeyler sariyorlar o topuz. Saç topuzu gibi anlatmisim :)Hım tak çık olmuyor yani saçta yapılması lazım..
Hic kuafor aramayin. Istediginiz kuafore gidin pasa pasa odetin. Hadi altin maltin gene anlarim ama kuafor cok onemli. Simdiden kendinizi ezdirmeyinki ileride de buna cesaret edemesinler.
Simdiden her seyi yuklenme canm birak ta sacinida yaptirsinlar zaten evlendikten sonra hepten elini ayagini cekerler maddi konudanKaç yıldır birlikteyiz biz hiç tartışmadık. İşin içine aileler girince çok tartışmaya başladık. O yüzden yoruldum paranın lafı geçince midem bulanıyor. el mahkum olunca mecbur kalıyoruz bazen
cok fazla gercektenEn son sorduğum 450 liraydi eşimin annesi de çok gel bizim burda yaptır dedi kızı Nisan başını 250 ye yaptırmis fazla vermeyelim diyor