Sizce hangi Chanel parfümünü almalıyım?

Hangi site acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gumrukmallarisatisi . com 'dan almışlar arkadaşlar ama aklıma bir şey takıldı. şimdi bu sitede gümrüğe takılan malları açık artırma ile alıyoruz tekrar satıyoruz diyor ama neden tüm parfümler 80-100 ml? neden küçük boylar yok, kapakları falan yok?

Parfümler tester ürün çünkü.

Önceki sayfalarda ürün alan arzum77 arkadasımızın koyduğu resimler var.
kargom gelince bende bilgi veririm. o arkadaş güvenilir ,orjinal dmeişti.

Tester parfümün küçük boyu olmaz canım

Ben bugün canlı destek hattına sordum bana yarına verileceğini söylediler .

sabrım taştı taşacak merakla bekliyorum

Hadi ya o zaman benimkide yarın verilir diye düşünüyorum,çünkü hiç mesaj gelmedi siparişiniz kargoya verildi falan diye. Acaba ürün falan mı yok ellerinde anlamadım ki:44:
Yarın ola hayrola artık sabırsızlıkla bekliyorum Chance parfümümü

Benim kargo hala gelmedi ya meraktan çatlıyorum

Bana bugün kargomu vereceklerini söylediler ama hiç ses seda yok sende de mi öyle??:26:
Kızlar,ürün sipariş numarası ile ürününüzü takip edebilirsiniz.Kargoya verildiği zaman canlı destek hattından kargo takip numaranızı isteyin ve kargo internet adresinden ürününüzü takip edin ..

Aldığım ürün kesinlikle orjinal,ben çok memnun kaldım.Umarım sizde bir sorun yaşamazsınız

Senin ürünler kısa sürede gelmişti sanırım :26:
benim hala sipariş hazırlanıyor gözüküyor ya

Senin ürünler kısa sürede gelmişti sanırım :26:
benim hala sipariş hazırlanıyor gözüküyor ya
Akşam üstü sipariş vermiştim ben.Ertesi gün telefon ile aramışlardı,teyit etmek için.O gün kargoya verildi.iki gün sonrada elimdeydi.Yani 3 gün sonra elime geçmişti sanırım..
Bence iletişim numarasından arayıp bilgi alın.

Ben 15 Mayısta sipariş verdim. Dün destek hattına yazdım.Bugün için kargoya verilecek dendi.Bakalım bekleyeyim biraz daha

Bazı ürünlerin altında Ertesi gün kargo bilgisi oluyor.Benim siparişimde bu bilgi vardı.Senin siparişde varmıydı?
yoktu
ben çok sabırsızım sanırım.
O kokuya bir daha kavuşamıcam sanıyordum.
400 tl nerde 110 tl nerde gelsin de bi.. sonra stok yapcam

Ben 15 Mayısta sipariş verdim. Dün destek hattına yazdım.Bugün için kargoya verilecek dendi.Bakalım bekleyeyim biraz daha

Yani çok mu uzun sürüyor siparişin gelmesi? Kaç günde teslim ediliyormuş ortalama.
Birkaç kişi daha yorum yazsa ben de deneyebilirim bu siteden almayı.

yoktu
ben çok sabırsızım sanırım.
O kokuya bir daha kavuşamıcam sanıyordum.
400 tl nerde 110 tl nerde gelsin de bi.. sonra stok yapcam
O zaman ondan benim sipariş erken geldi Gelir merak etme,arada kontrol et,canlı destek hattından bilgi al

Valla aynen öyle,arada büyük fiyat farkı var ve sonuçta garantili ürünler

Yani çok mu uzun sürüyor siparişin gelmesi? Kaç günde teslim ediliyormuş ortalama.
Birkaç kişi daha yorum yazsa ben de deneyebilirim bu siteden almayı.

Yeni konuştum.Parfümler bugün gelecek kargoya verilcek.Yarına elinizde olur dendi.

Beklemedeyim kimi ürünlerde aynı gün kargo ibresi oluyor.Benim aldığımda yoktu.. Eee zaten araya 19 Mayıs girdi normal yani süresi

Ben yine aradım bugün verilecekmiş kargoya. Kargo takip no da mesajla yollanıcakmış:)
Yarın ulaşır parfümlerimiz büyük ihtimalle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…