Biz o kişiden almadık ki
gümrük malları satış sitesinden aldık.
Hangi site acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz o kişiden almadık ki
gümrük malları satış sitesinden aldık.
Hangi site acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Parfümler tester ürün çünkü.gumrukmallarisatisi . com 'dan almışlar arkadaşlar ama aklıma bir şey takıldı. şimdi bu sitede gümrüğe takılan malları açık artırma ile alıyoruz tekrar satıyoruz diyor ama neden tüm parfümler 80-100 ml? neden küçük boylar yok, kapakları falan yok?
Tester parfümün küçük boyu olmaz canımgumrukmallarisatisi . com 'dan almışlar arkadaşlar ama aklıma bir şey takıldı. şimdi bu sitede gümrüğe takılan malları açık artırma ile alıyoruz tekrar satıyoruz diyor ama neden tüm parfümler 80-100 ml? neden küçük boylar yok, kapakları falan yok?
Ben bugün canlı destek hattına sordum bana yarına verileceğini söylediler .
sabrım taştı taşacak merakla bekliyorum
Benim kargo hala gelmedi ya meraktan çatlıyorum
Kızlar,ürün sipariş numarası ile ürününüzü takip edebilirsiniz.Kargoya verildiği zaman canlı destek hattından kargo takip numaranızı isteyin ve kargo internet adresinden ürününüzü takip edin ..Bana bugün kargomu vereceklerini söylediler ama hiç ses seda yok sende de mi öyle??:26:
Senin ürünler kısa sürede gelmişti sanırım :26:Kızlar,ürün sipariş numarası ile ürününüzü takip edebilirsiniz.Kargoya verildiği zaman canlı destek hattından kargo takip numaranızı isteyin ve kargo internet adresinden ürününüzü takip edin ..
Aldığım ürün kesinlikle orjinal,ben çok memnun kaldım.Umarım sizde bir sorun yaşamazsınız
Akşam üstü sipariş vermiştim ben.Ertesi gün telefon ile aramışlardı,teyit etmek için.O gün kargoya verildi.iki gün sonrada elimdeydi.Yani 3 gün sonra elime geçmişti sanırım..Senin ürünler kısa sürede gelmişti sanırım :26:
benim hala sipariş hazırlanıyor gözüküyor ya
Ben 15 Mayısta sipariş verdim. Dün destek hattına yazdım.Bugün için kargoya verilecek dendi.Bakalım bekleyeyim biraz dahaAkşam üstü sipariş vermiştim ben.Ertesi gün telefon ile aramışlardı,teyit etmek için.O gün kargoya verildi.iki gün sonrada elimdeydi.Yani 3 gün sonra elime geçmişti sanırım..
Bence iletişim numarasından arayıp bilgi alın.
Bazı ürünlerin altında Ertesi gün kargo bilgisi oluyor.Benim siparişimde bu bilgi vardı.Senin siparişde varmıydı?Ben 15 Mayısta sipariş verdim. Dün destek hattına yazdım.Bugün için kargoya verilecek dendi.Bakalım bekleyeyim biraz daha
yoktuBazı ürünlerin altında Ertesi gün kargo bilgisi oluyor.Benim siparişimde bu bilgi vardı.Senin siparişde varmıydı?
Ben 15 Mayısta sipariş verdim. Dün destek hattına yazdım.Bugün için kargoya verilecek dendi.Bakalım bekleyeyim biraz daha
O zaman ondan benim sipariş erken geldi Gelir merak etme,arada kontrol et,canlı destek hattından bilgi alyoktu
ben çok sabırsızım sanırım.
O kokuya bir daha kavuşamıcam sanıyordum.
400 tl nerde 110 tl nerde gelsin de bi.. sonra stok yapcam
Yani çok mu uzun sürüyor siparişin gelmesi? Kaç günde teslim ediliyormuş ortalama.
Birkaç kişi daha yorum yazsa ben de deneyebilirim bu siteden almayı.
Benimki kargoya verilmiş. yarına gelirBen yine aradım bugün verilecekmiş kargoya. Kargo takip no da mesajla yollanıcakmış:)
Yarın ulaşır parfümlerimiz büyük ihtimalle
Benimki kargoya verilmiş. yarına gelir
Benimki kargoya verilmiş. yarına gelir
Ohh..Hadi bakalım kızlar,güzel haberlerinizi bekliyoruz :13:Aynen benimkide verilmiş canım:)
Ama şuan bulunduğum yere bitek Cuma getiriyolarmış bakalım