• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi Chanel parfümünü almalıyım?

Canım strawberryden neden alıyosun ki aşırı pahalıymış 50 ml chanel coco mademoiselle 469 TL yazıyor :53::53:
douglas'a git 100 ml 428 TL zaten ayol.:1::1:

canım 1881 e karar verdim sanırım şu an ona yoğunlaştım bende..

Canım strawberryden neden alıyosun ki aşırı pahalıymış 50 ml chanel coco mademoiselle 469 TL yazıyor :53::53:
douglas'a git 100 ml 428 TL zaten ayol.:1::1:

bazen çok ucuz ürünler oluyor denk gelirse alıyorum...dedim ya bu ara fiyatına bakmamıştım hiç bi yerde...çok fazla kullanmıyorum cocomu:)) kıymetlim o benim:)) en son eşim hediye almıştı...ben kendim alalı baya oldu:)) ama başka markalarda kozmetikte vs bazen çok indirim oluyor arada bak derim ben:)

bazen çok ucuz ürünler oluyor denk gelirse alıyorum...dedim ya bu ara fiyatına bakmamıştım hiç bi yerde...çok fazla kullanmıyorum cocomu:)) kıymetlim o benim:)) en son eşim hediye almıştı...ben kendim alalı baya oldu:)) ama başka markalarda kozmetikte vs bazen çok indirim oluyor arada bak derim ben:)

Bakarım canım :27:

canım nasıl bir koku birza tarif edebilirmisn..

Onunda içinde yasemin var canım.
Bende normal olanı var Ange ou Demon olanı yani sadece. Ama o biraz baharatlı ve şekerli hafif.
Le Secret olanı çiçeksi ve hafif olanıdır. Çokta güzeldir kokusu.:12:
Veya Givenchy Dahlia Noir buda çok güzel bi kokudur.

Onunda içinde yasemin var canım.
Bende normal olanı var Ange ou Demon olanı yani sadece. Ama o biraz baharatlı ve şekerli hafif.
Le Secret olanı çiçeksi ve hafif olanıdır. Çokta güzeldir kokusu.:12:
Veya Givenchy Dahlia Noir buda çok güzel bi kokudur.

saol canım..çiçekli kokuları seviyorum sanırım:)

Kızlar merhaba,
Kullandığım Chanel Chance'im uzun bir aradan sonra bitme noktasına geldi. Dibini görmeyi başardım yani .:52:
Sizce yenisini hangisinden tercih etmeliyim? Mutlaka bir Chanel parfüm istiyorum çünkü kaliteli kokuyorlar, dolabımdan eksik etmek istemiyorum.
Benim arasında kaldığım 3 tane parfümü var. Aslında üçününde kokusu birbirinden farklı. Nasıl arada kaldım bilmiyorum ama sanırım bu benim belli sabit kokuyu sevenlerden olmadığımdan kaynaklanıyor. Hani bazı hanımlar sadece hafif sever ağır kullanamaz. Veya şekerli sever çiçeksi kullanamaz. Odunsu sever şekerli kullanamaz gibi. Ama benim öyle bir ayrımım yok. Çok çok ağır olmamak kaydıyla hepsini seviyorum, notaları güzel harmanlandığı sürece.
Neyse benim aklımda olan 3 parfümü şu,

1- Chanel Coco Mademoiselle
2- Chanel Coco
3-Chanel Chance

hangisini almalıyım sizce? ve en uygun orjinalini nereden alabilirim? bitirdiğim chanel'i duty free'den almıştım ama şuan ordan alma imkanım yok tavsiyelerinizi bekliyorum:)
Benim vazgeçilmezim... Chanel Coco Mademoiselle :16:

Uygunmu istiyorsun,tester olması seni rahatsız etmez ise http://www.gumrukmallarisatisi.com/...-edp-tester-bayan-parfum100-ml--urun1293.html

Diğer çeşitlerinede bakabilirsin tabi ama benim vazgeçilmezim Coco Mademoiselle :16:

arzum verdiğin linkten parfüm aldın mı kokuları kalıcımı?
Bu siteden evim için ve hediyelik bazı ilginç ürünler aldım.Fakat parfüm veya kozmetik gibi ürünleri aslında netten almıyorum hiç,cesaret edemedim.Fakat ürün orjinal tester ürün deniliyor,7 gün iade garantiside var.Dün denemek için sipariş verdim açıkcası :D Elime ulaşınca sonucu yazarım,orjinalide elimde mevcut nasılsa.Bir bileğe orjinal sıkarım diğerine gelen ürünü :34:

Chance.. :23::23::23: o kokuya hayranım :39:

çok farklı hissediyorum onunla.. Benim de bitti.Şuan orjinaline de o parayı verebilecek durumda değilim konunu takip edeceğim :16:

Arzum77 yorumunu merakla bekleyeceğim.. :16: fiyatlar çok uygun eğer orjinal ise hemen bende oradan alacağım.

Son düzenleme:
Bu siteden evim için ve hediyelik bazı ilginç ürünler aldım.Fakat parfüm veya kozmetik gibi ürünleri aslında netten almıyorum hiç,cesaret edemedim.Fakat ürün orjinal tester ürün deniliyor,7 gün iade garantiside var.Dün denemek için sipariş verdim açıkcası :D Elime ulaşınca sonucu yazarım,orjinalide elimde mevcut nasılsa.Bir bileğe orjinal sıkarım diğerine gelen ürünü :34:

Arzum haberlerini bekliyorum canım orjinalse lütfen bildir bende ordan alayım :)

Chance.. :23::23::23: o kokuya hayranım :39:

çok farklı hissediyorum onunla.. Benim de bitti.Şuan orjinaline de o parayı verebilecek durumda değilim konunu takip edeceğim :16:

Arzum77 yorumunu merakla bekleyeceğim.. :16: fiyatlar çok uygun eğer orjinal ise hemen bende oradan alacağım.

Arzum haberlerini bekliyorum canım orjinalse lütfen bildir bende ordan alayım :)
Ürünüm kargoda imiş,yarın elime ulaşır inşallah ;)) Sonucu hemen paylaşırım sizinle.Valla eğer orjinal ise tekrar sipariş etmeyi düşünüyorum valla :52: Ben Sevil den alırım hep parfümümü,orijinalliği garanti.. 400 tl vermiştim en son :19:

Ürünüm kargoda imiş,yarın elime ulaşır inşallah ;)) Sonucu hemen paylaşırım sizinle.Valla eğer orjinal ise tekrar sipariş etmeyi düşünüyorum valla :52: Ben Sevil den alırım hep parfümümü,orijinalliği garanti.. 400 tl vermiştim en son :19:

Canım bende Sevil veya Douglastan almayı düşünüyordum artık son çare ta ki senin mesajını okuyana kadar:52::52:
güzel haberlerini bekliyoruz yarııın:12::12:

Kızlar,parfümüm geldi :8: Herşey gayet orjinal gözüküyor.Kendi orjinal parfümüm ile karşılaştırıyorum hiçbir fark göremiyorum.Tabi sitedede belirtmişlerdi,kapağı yok diye.Sadece kapak yok,kutusu tester olduğu için boş,sadece ürün bilgisi ve Tester ürün olduguna dair bilgiler var.Hemen bir bileğime gelen ürünü,diğer bileğime kendi parfümümü sıktım.Kokular aynı,bakalım zamanla ne olacak :34: Kapıda nakit ödeme yaptım,kredi kartı ile ödemede var..Ürünü aldığımda önce kontrol ettim,ürünü gördüm baktım ve öyle imza attım.Çok garanticiyimdir :1: Fotoda çektim sizin için,ekliyorum :34:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400159719.246501.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400159739.850410.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400159756.870543.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400159777.137886.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400159802.383184.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back