• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi Chanel parfümünü almalıyım?

Yaaa nereden buldumben bu topiği :47: bu saatte benim de parfüm hastalığım meydana çıktı yine :50:

Kızlar parfümleri alınca bugün inş :16: yorumlarınızı beklşyorum Arzumun parfümü süper çıkmış Sizinkiler de öyleyse buradan almamak elde değil :52::52:

Siteyi inceledim de, neden sadece çok az parfüm çeşidi var sence? :44:
Bu bende soru işareti yarattı.
Her zaman her aranan marka olmuyormuş .Hakkımızda kısmını okursanız eğer bir şekilde gümrüğe takılmış ürünlerin firmaların geri almamasından kaynaklı ellerinden çıkartmak amacıyla sattıkları orijinal ürünler.:31:

işte Chanel Change :77:

$220520142274.jpg
nPb6Og.jpg
[/URL][/IMG]

59NlDq.jpg
[/URL][/IMG]

27O3av.jpg
[/URL][/IMG]

aslıcım orijinal dimi dün yazdıklarınızı gördüm siteye bende baktım sende gümrükmalları sitesinden aldın dimi parfümü

Dün işlerim yoğundu resim yükleyemedim akşam da misafirim vardı yine kaldı :1:

resimlerdeki gibi bir mutluyum bir mutlu :21::21: bence kesinlikle orijinal.:16: :69: (orijinal olmasa zaten o kadar alıcı tüketici haklarına şikayet ederdi ya da bir şekilde yasal işlemleri olurdu sahte ürünleri bu fiyatlara satmaktan.) Gönül rahatlığı ile alacak arkadaşlar alsın diyorum :21:

ben 2-3 sene önce kullandığımda parfümün arkasında birşey yoktu. Bunda 1. resimde belli şekiller var chance'nin notalarını yazmışlar :23:

sabah sıktım işe gelirken hala mis gibi kokuyorum :16::16::16::39: özlemişim.. Sabah eşim de :23::23: oldu :60: afrodizyak etkisi mi var parfümün ne :33::9::9::9:

Son düzenleme:
valla süper bir siteymiş cnm ya gözlük falanda alıcam galiba baya beleşe geliyor çoğu şey:9: güle güle kullan parfümü galiba aynısı kalmamış kokularını bilmediğimden diğerlerine güvenemiyorum sen baya övünce bende alayım dedim ama:31:
Siteyi ara ara takip etmeni öneririm. Gümrüğe takıldıkça satışa sunuyorlarmış :27:

Burdan arzum77 arkadaşımız dedi bende o vesileyle aldım. öNCEDEN paraya kıyıp almıştım ama şuan bu parfüm 400 tl.. burdan 110 a almış oldum

chance kokusuna aşığım ben :69: :16: en son damlalarını gelinliğime sıkmıştım :17::1:

Parfümüm geldi :52::52::52:
çok yoğunum sonra resmini yükleyeceğim :23:

Dün işlerim yoğundu resim yükleyemedim akşam da misafirim vardı yine kaldı :1:

resimlerdeki gibi bir mutluyum bir mutlu :21::21: bence kesinlikle orijinal.:16: :69: (orijinal olmasa zaten o kadar alıcı tüketici haklarına şikayet ederdi ya da bir şekilde yasal işlemleri olurdu sahte ürünleri bu fiyatlara satmaktan.) Gönül rahatlığı ile alacak arkadaşlar alsın diyorum :21:

ben 2-3 sene önce kullandığımda parfümün arkasında birşey yoktu. Bunda 1. resimde belli şekiller var chance'nin notalarını yazmışlar :23:

sabah sıktım işe gelirken hala mis gibi kokuyorum :16::16::16::39: özlemişim.. Sabah eşim de :23::23: oldu :60: afrodizyak etkisi mi var parfümün ne :33::9::9::9:
Güle güle,mutlu güzel günlerde kullan parfümünü canım :16: Bende çok memnunum parfümümden,kesinlikle bu paraya orjinal parfüm almak şaka gibi valla :52: İyiki keşfetmişim bu siteyi,iyiki cesaret alıp almışım ve size ön ayak olmuşum..Memenun,mutlu yorumlarınız benide çok mutlu ediyor :16: Ürünler ve paracıklar oldukça tekrar tekrar alıp biriktirmek istiyorum valla :34:

Güle güle,mutlu güzel günlerde kullan parfümünü canım :16: Bende çok memnunum parfümümden,kesinlikle bu paraya orjinal parfüm almak şaka gibi valla :52: İyiki keşfetmişim bu siteyi,iyiki cesaret alıp almışım ve size ön ayak olmuşum..Memenun,mutlu yorumlarınız benide çok mutlu ediyor :16: Ürünler ve paracıklar oldukça tekrar tekrar alıp biriktirmek istiyorum valla :34:
teşekkür ederim :29::29: evet iyi ki ön ayak olup almışsın :16::16::54:
yoksa hayal olacaktı benim için :9::12:

işte Chanel Change :77:

Eki Görüntüle 1126163
nPb6Og.jpg
[/URL][/IMG]

59NlDq.jpg
[/URL][/IMG]

27O3av.jpg
[/URL][/IMG]

Canım merhaba benimde parfümüm geldi daha demin aynen arkasında benimde eskisinde şekil yoktu bunda var. Bide rengi mi değişti bu parfümün eskiden daha turuncu-sarıydı bu gelen daha yoğun bi turuncu renkte biraz garipsedim ben:18:

Back