• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi Chanel parfümünü almalıyım?

Kızlar,parfümüm geldi :8: Herşey gayet orjinal gözüküyor.Kendi orjinal parfümüm ile karşılaştırıyorum hiçbir fark göremiyorum.Tabi sitedede belirtmişlerdi,kapağı yok diye.Sadece kapak yok,kutusu tester olduğu için boş,sadece ürün bilgisi ve Tester ürün olduguna dair bilgiler var.Hemen bir bileğime gelen ürünü,diğer bileğime kendi parfümümü sıktım.Kokular aynı,bakalım zamanla ne olacak :34: Kapıda nakit ödeme yaptım,kredi kartı ile ödemede var..Ürünü aldığımda önce kontrol ettim,ürünü gördüm baktım ve öyle imza attım.Çok garanticiyimdir :1: Fotoda çektim sizin için,ekliyorum :34:

Güle güle kullan şekerim, kalıcılık testinin sonuçlarını merakla bekliyoruz. Böylece duty freelerde kocayla papaz olma dönemide biter inşallah :-)

Bu siteden evim için ve hediyelik bazı ilginç ürünler aldım.Fakat parfüm veya kozmetik gibi ürünleri aslında netten almıyorum hiç,cesaret edemedim.Fakat ürün orjinal tester ürün deniliyor,7 gün iade garantiside var.Dün denemek için sipariş verdim açıkcası :D Elime ulaşınca sonucu yazarım,orjinalide elimde mevcut nasılsa.Bir bileğe orjinal sıkarım diğerine gelen ürünü :34:

bende merakla bekliyorum zira hem büyük oğluma hemde kendime sipariş vereceğim:34:

arzum bilgin için tşk.. kalıcılığı da onaylanırsa bende alacağım.:52::52: hemde 1 tanesi fiyatına neredeyse 4 tane alınacak parayla.:16::16::16:

resimler için de teşekkürler.:31: not for sale yazısı hele :23::1:

Rica ederim :34:
arzum bilgin için tşk.. kalıcılığı da onaylanırsa bende alacağım.:52::52: hemde 1 tanesi fiyatına neredeyse 4 tane alınacak parayla.:16::16::16:

resimler için de teşekkürler.:31: not for sale yazısı hele :23::1:
Her iki bilek koku testide halen aynı olumlu yönde :9: Kokularda hiçbir farklılık,azlık çokluk yok.Bence kesinlikle orjinal Tester ürün :46:
Zaten site orjinal olmayan ürünler için Açıklama bölümünde ürünün Replica oldugunu belirttiklerini yazıyor :34: Valla bu fiyata bu parfümü aldıgıma halen inanamıyorum :35: Tabi her zaman olacak bir ürün değil,bence düşünenler fırsatı kaçırmasın :34: Başka birçok marka ve ürünlerede göz atın muhakkak..

Rica ederim :34:

Her iki bilek koku testide halen aynı olumlu yönde :9: Kokularda hiçbir farklılık,azlık çokluk yok.Bence kesinlikle orjinal Tester ürün :46:
Zaten site orjinal olmayan ürünler için Açıklama bölümünde ürünün Replica oldugunu belirttiklerini yazıyor :34: Valla bu fiyata bu parfümü aldıgıma halen inanamıyorum :35: Tabi her zaman olacak bir ürün değil,bence düşünenler fırsatı kaçırmasın :34: Başka birçok marka ve ürünlerede göz atın muhakkak..
:46::46::46::46::46::46::46::46::21::21::21::21::21:

bu bugün aldığım en iyi haber.. harika. sonunda chance kokuma kavuşabilcem.

Peki tester ürünler her zaman böyle dolu olarak mı gönderiliyor acaba?
Tester olunca yarılanmış şişeler geldi gözümün önüne ama bu şişe ağzına kadar dolu.
Hep böyle mi ki ... :26:

Bir de üretim tarihi yazıyor mu?
Mizu ve bellamola üretim yılı eskimiş parfümleri satıyormuş ucuza.
Burası da mı öyle bilemedim.

Son düzenleme:
Peki tester ürünler her zaman böyle dolu olarak mı gönderiliyor acaba?
Tester olunca yarılanmış şişeler geldi gözümün önüne ama bu şişe ağzına kadar dolu.
Hep böyle mi ki ... :26:

Bir de üretim tarihi yazıyor mu?
Mizu ve bellamola üretim yılı eskimiş parfümleri satıyormuş ucuza.
Burası da mı öyle bilemedim.

Az önce bende sipariş verdim chance'den.. Ürünler kullanılmamış ve bir nedenle gümrüğe takılmış ürünler..:31:

Son düzenleme:
Cok sevindim bu habere bende haftaya chanel chance siparismi verecrgim bu yorumlar uzerine:))

Neden böyle yapıyosunuz bişey almıycam diyorum neden gözüme gözüme sokuyosunuz bunlarrrıııııııııııııı :((((

Back