Sizce hangi Chanel parfümünü almalıyım?

Kızlar benimde sürekli olarak tester ürünlerini aldığım yakın arkadaşım var. Ama onda Channel Chance yok. Kalmamış.. ( Şimdi Angel söyledim. Çok uyguna geliyor. Ben hep tester kullanıyorum hiçbir sorun yok kalıcılık ve orjinallik adına. Kapak veya şişenin çizik olması fiyatını düşüyor bunların.. Normalde uygun birde yakın arkadaşım olunca saolsun neredeyse geliş fiyatına veriyor!! :) İki resim ekliyorum biri hypnotic poison henüz aldı kankim 145 TL ye. diğeride benim Versace Crystal Noir 90 TL ye almıştım :)

Eklentiler

• $IMG_0680.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 85
  • $IMG_0681.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 99

Seneye kış bende Angel almak istiyorum yaz için fazla ağır. Fiyatı ve ml si ne kadar?
Chloe Love da var mıdır ?

Seneye kış bende Angel almak istiyorum yaz için fazla ağır. Fiyatı ve ml si ne kadar?
Chloe Love da var mıdır ?

Canım sormam lazımm Chloe Love var mıdır diye.. Ama bir çok farklı parfüm var.. Bazı parfümler az geliyor ve çabuk tükeniyor. Örneğin haftalardır başka bir arkadaşım Abercrombie Fierce istiyordu. 50 ml si normal de 220 TL ama 130 a arkadaşımdan aldı.
Benim Angel da normalde 240 TL ye alınırken 50 ml si bana 145 TL ye geldi. Arkadaşımın bu işi yapıyor olması çok işime yaradı: ) Zaten baktım burada çok kişi benim gibi orjinal tester parfümleri uyguna almak istiyor konu açtım. İsteyen için rica edicem arkadaşa sağlasın bize :)
Senin Chloe Love ı da sorarım canım.. Kaç ml ?

Angel için fazla fiyat vermiş sanki:) bellamolada 194 dü sıfırı ve ücretsiz kargo:)
Chloe love 50 ml veya 75 ml fark etmez canım biraz uygun oluversin ama

Angel için fazla fiyat vermiş sanki:) bellamolada 194 dü sıfırı ve ücretsiz kargo:)
Chloe love 50 ml veya 75 ml fark etmez canım biraz uygun oluversin ama

Canım o Eua de Toilette olabilir. Birde 50 TL de 50 TL dir :) önceki aldıklarıma sayarım artık. Çünkü hyptonic poisonı ben 100 TL daha uyguna aldım :))
Senin Chloe Love için sorarım yarın dönerim sana.. Varsa merak etme yeteri kadar uygun olacaktır. Ama tabii olması lazım.. Biliyorsun sayısız parfüm markası var seninki de farklı bir marka.. Bir burberry değil :)

Aynen canım benim aldığım istediğim tam yaz-kış kokusu hafif noa tarzında bişey. Uyguna bulursam almak istiyorum:)
Tester kutusuyla falan mı yolluyor canım?
Zaten ben sayısız orjinal kullandım çakma olursa direk ayırt ederim o yüzden sakın çakmaysa falan aldırma bana he:))

Son düzenleme:

Anladımm canım.. Kutusu bazılarının oluyor ama çoğunda yok. Arkadaşın sattığı bildiğin mağazalarda bulunana testerlar. Mağazalar 300-500-1000 tane parfüm alınca 20-30 tane tester verirler ya buda onun ithalatını yapıyor yanılmıyorsam. Veya şişesi çizik falan oluyor onlar.. Hepsi kullanılmamış ama çoğunluğu kutusuz.. Ben sorun etmiyorum ama bilmiyorum kutusuz olmasını sorun eder misin. Sonuçta benim mantığım şu şişenin içindeki suya ulaşmak :)) isterse şaşal suyun içinde versinler
ama sana garanti ederim sorun yok yani.. Dur önce bir bakalım var mı senin parfüm veya fiyatı nedir ..

Hee anladım canım benim akrabamda bi mağazada müdür öyle şuan testeri satıyor
Çok iyi iş valla her yerden kar ediyolar sor bakalım bi fiyatını merak ettim fotosunuda atarsın varsa

Son düzenleme:
Hee anladım canım benim akrabamda bi mağazada müdür öyle şuan testeri satıyor
Çok iyi iş valla her yerden kar ediyolar sor bakalım bi fiyatını merak ettim fotosunuda atarsın varsa

Sen daha iyi biliyorsundur işte.. Ona sormuşundur :) İyi iş tabii canımm. Ama nasıl sağlayacaksın ki bağlantıların olmalı..
Arkadaşa o kadar çok sipariş verdim ki inanamazsın. Beklediklerim bile var 212 sexy , invictus gibi :)

Benim ki çok yakın akrabam oldugundan benden para almıyor canım ama elindekileri yolluyor hugo bosa nuit falan.
Daha kendim özel bi istek yapmadım ona açıkçası ayıp olur diye çekiniyorum böyle şeylere öok takığımdır:)
Zorla olsun istemem yani
Bide 20-30 tester geliyodur elbet ama kutularıyla geliyodur neden kutusuz oluyor orasını anlamadım:44:
Son olarak fiyat ve foto bekliyorum teşekkürler.

Şöyle herzaman tester değil şişesi çizik olanlarda oluyor canım onları da alıyor bu arkadaş.. Ben sorun etmiyorum canım bilmiyorum neden edeyim ki.. Birde yurt içine hediye veya sahip oldukları parfüm şeklinde sokuyorlarmış galiba.. Özel konular :)) Yani sorunu yok varsın kutusuz olsun.. Tamam canım var veya yok bilgilendiririm seni. Resimde gönderirim. Tabii fiyatta sorarımm :)

Bekliyorum canım:)

kızlar umarım alışverişinizde sorun çıkmaz ya... Reklam Amaçlı Üyelik diyor bu kişinin profilinde. nedense bana böyle şeyler güven vermiyor.

Biz o kişiden almadık ki
gümrük malları satış sitesinden aldık.

ohhh iyi bari... valla ödüm kopuyor birilerinin canı yanacak diye. sahilde 10 liraya parfüm satanlar bile bu kadar canımı sıkmıyor...
gelince haber verin mutlakai güzel orjinal ve son kullanma tarihi geçmemiş çıkarsa ben de alıcam o siteden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…