Sizce hangi Chanel parfümünü almalıyım?

Yaaa nereden buldumben bu topiği bu saatte benim de parfüm hastalığım meydana çıktı yine

Kızlar parfümleri alınca bugün inş yorumlarınızı beklşyorum Arzumun parfümü süper çıkmış Sizinkiler de öyleyse buradan almamak elde değil

Siteyi inceledim de, neden sadece çok az parfüm çeşidi var sence? :44:
Bu bende soru işareti yarattı.
Her zaman her aranan marka olmuyormuş .Hakkımızda kısmını okursanız eğer bir şekilde gümrüğe takılmış ürünlerin firmaların geri almamasından kaynaklı ellerinden çıkartmak amacıyla sattıkları orijinal ürünler.

aslıcım orijinal dimi dün yazdıklarınızı gördüm siteye bende baktım sende gümrükmalları sitesinden aldın dimi parfümü

Dün işlerim yoğundu resim yükleyemedim akşam da misafirim vardı yine kaldı

resimlerdeki gibi bir mutluyum bir mutlu bence kesinlikle orijinal. (orijinal olmasa zaten o kadar alıcı tüketici haklarına şikayet ederdi ya da bir şekilde yasal işlemleri olurdu sahte ürünleri bu fiyatlara satmaktan.) Gönül rahatlığı ile alacak arkadaşlar alsın diyorum

ben 2-3 sene önce kullandığımda parfümün arkasında birşey yoktu. Bunda 1. resimde belli şekiller var chance'nin notalarını yazmışlar

sabah sıktım işe gelirken hala mis gibi kokuyorum özlemişim.. Sabah eşim de oldu afrodizyak etkisi mi var parfümün ne

Son düzenleme:
Siteyi ara ara takip etmeni öneririm. Gümrüğe takıldıkça satışa sunuyorlarmış

Burdan arzum77 arkadaşımız dedi bende o vesileyle aldım. öNCEDEN paraya kıyıp almıştım ama şuan bu parfüm 400 tl.. burdan 110 a almış oldum

chance kokusuna aşığım ben en son damlalarını gelinliğime sıkmıştım

Parfümüm geldi
çok yoğunum sonra resmini yükleyeceğim

Güle güle,mutlu güzel günlerde kullan parfümünü canım Bende çok memnunum parfümümden,kesinlikle bu paraya orjinal parfüm almak şaka gibi valla İyiki keşfetmişim bu siteyi,iyiki cesaret alıp almışım ve size ön ayak olmuşum..Memenun,mutlu yorumlarınız benide çok mutlu ediyor Ürünler ve paracıklar oldukça tekrar tekrar alıp biriktirmek istiyorum valla

teşekkür ederim evet iyi ki ön ayak olup almışsın
yoksa hayal olacaktı benim için

işte Chanel Change

Eki Görüntüle 1126163
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Canım merhaba benimde parfümüm geldi daha demin aynen arkasında benimde eskisinde şekil yoktu bunda var. Bide rengi mi değişti bu parfümün eskiden daha turuncu-sarıydı bu gelen daha yoğun bi turuncu renkte biraz garipsedim ben:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…