Benimki Cuma günü gelecek:)
Her zaman her aranan marka olmuyormuş .Hakkımızda kısmını okursanız eğer bir şekilde gümrüğe takılmış ürünlerin firmaların geri almamasından kaynaklı ellerinden çıkartmak amacıyla sattıkları orijinal ürünler.Siteyi inceledim de, neden sadece çok az parfüm çeşidi var sence? :44:
Bu bende soru işareti yarattı.
Parfümüm geldi
çok yoğunum sonra resmini yükleyeceğim
Ay canım resimleri bekliyruum benimde yarın gelecekParfümüm geldi
evet cnm o siteden ..orjinaslıcım orijinal dimi dün yazdıklarınızı gördüm siteye bende baktım sende gümrükmalları sitesinden aldın dimi parfümü
evet cnm o siteden ..orjinöneririm.
Siteyi ara ara takip etmeni öneririm. Gümrüğe takıldıkça satışa sunuyorlarmışvalla süper bir siteymiş cnm ya gözlük falanda alıcam galiba baya beleşe geliyor çoğu şeygüle güle kullan parfümü galiba aynısı kalmamış kokularını bilmediğimden diğerlerine güvenemiyorum sen baya övünce bende alayım dedim ama
Parfümüm geldi
Güle güle,mutlu güzel günlerde kullan parfümünü canımDün işlerim yoğundu resim yükleyemedim akşam da misafirim vardı yine kaldı
resimlerdeki gibi bir mutluyum bir mutlubence kesinlikle orijinal. (orijinal olmasa zaten o kadar alıcı tüketici haklarına şikayet ederdi ya da bir şekilde yasal işlemleri olurdu sahte ürünleri bu fiyatlara satmaktan.) Gönül rahatlığı ile alacak arkadaşlar alsın diyorum
ben 2-3 sene önce kullandığımda parfümün arkasında birşey yoktu. Bunda 1. resimde belli şekiller var chance'nin notalarını yazmışlar
sabah sıktım işe gelirken hala mis gibi kokuyorumözlemişim.. Sabah eşim de oldu afrodizyak etkisi mi var parfümün ne
teşekkür ederimGüle güle,mutlu güzel günlerde kullan parfümünü canımBende çok memnunum parfümümden,kesinlikle bu paraya orjinal parfüm almak şaka gibi valla İyiki keşfetmişim bu siteyi,iyiki cesaret alıp almışım ve size ön ayak olmuşum..Memenun,mutlu yorumlarınız benide çok mutlu ediyor Ürünler ve paracıklar oldukça tekrar tekrar alıp biriktirmek istiyorum valla
Senin parfüm kapaklımı geldi?Kızlar parfümün rengi bu benim garibime gitti.
Eski Chance'ım bu renk değildi:26:
Eki Görüntüle 1126333 Eki Görüntüle 1126334 Eki Görüntüle 1126335
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?