- 5 Şubat 2014
- 381
- 111
- 123
Kızlar,parfümüm geldiHerşey gayet orjinal gözüküyor.Kendi orjinal parfümüm ile karşılaştırıyorum hiçbir fark göremiyorum.Tabi sitedede belirtmişlerdi,kapağı yok diye.Sadece kapak yok,kutusu tester olduğu için boş,sadece ürün bilgisi ve Tester ürün olduguna dair bilgiler var.Hemen bir bileğime gelen ürünü,diğer bileğime kendi parfümümü sıktım.Kokular aynı,bakalım zamanla ne olacak Kapıda nakit ödeme yaptım,kredi kartı ile ödemede var..Ürünü aldığımda önce kontrol ettim,ürünü gördüm baktım ve öyle imza attım.Çok garanticiyimdir Fotoda çektim sizin için,ekliyorum
İlerleyen saatlerde sonuçları yazacağımGüle güle kullan şekerim, kalıcılık testinin sonuçlarını merakla bekliyoruz. Böylece duty freelerde kocayla papaz olma dönemide biter inşallah
Bu siteden evim için ve hediyelik bazı ilginç ürünler aldım.Fakat parfüm veya kozmetik gibi ürünleri aslında netten almıyorum hiç,cesaret edemedim.Fakat ürün orjinal tester ürün deniliyor,7 gün iade garantiside var.Dün denemek için sipariş verdim açıkcasıElime ulaşınca sonucu yazarım,orjinalide elimde mevcut nasılsa.Bir bileğe orjinal sıkarım diğerine gelen ürünü
Ürün elime ulaştı canım,bir önceki sayfada görüşlerimi yazdım.Hatta fotoda ekledimbende merakla bekliyorum zira hem büyük oğluma hemde kendime sipariş vereceğim
Eki Görüntüle 1115248 Eki Görüntüle 1115249 Eki Görüntüle 1115250 Eki Görüntüle 1115251 Eki Görüntüle 1115253
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rica ederimsüper tşkler
Her iki bilek koku testide halen aynı olumlu yöndearzum bilgin için tşk.. kalıcılığı da onaylanırsa bende alacağım.hemde 1 tanesi fiyatına neredeyse 4 tane alınacak parayla.
resimler için de teşekkürler.not for sale yazısı hele
Rica ederim
Her iki bilek koku testide halen aynı olumlu yöndeKokularda hiçbir farklılık,azlık çokluk yok.Bence kesinlikle orjinal Tester ürün
Zaten site orjinal olmayan ürünler için Açıklama bölümünde ürünün Replica oldugunu belirttiklerini yazıyorValla bu fiyata bu parfümü aldıgıma halen inanamıyorum Tabi her zaman olacak bir ürün değil,bence düşünenler fırsatı kaçırmasın Başka birçok marka ve ürünlerede göz atın muhakkak..
Eki Görüntüle 1115248 Eki Görüntüle 1115249 Eki Görüntüle 1115250 Eki Görüntüle 1115251 Eki Görüntüle 1115253
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki tester ürünler her zaman böyle dolu olarak mı gönderiliyor acaba?
Tester olunca yarılanmış şişeler geldi gözümün önüne ama bu şişe ağzına kadar dolu.
Hep böyle mi ki ... :26:
Bir de üretim tarihi yazıyor mu?
Mizu ve bellamola üretim yılı eskimiş parfümleri satıyormuş ucuza.
Burası da mı öyle bilemedim.
Valla dayanamadim bende siparis verdim.
nerden aldın .kaça aldın,telni sattınmı
Bende merakla gelsin diye bekliyorum
Aynen canim bende merakla kargoya verilmesini bekliyorumm
Tamam canım salı günü kargoya vereceklermiş cumartesi bakarım:)canım checkcosmetic.net'ten son kullanma tarihine ve orjinalliğine bakar, haber verir misin? bi chance da ben alayım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?