- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi serenaysero
-
Yaaa hayırlı olsun çok sevindim rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsinHastanede daha çabuk çıkıyoda o kadar halsizimki gidemedim sağlık ocağı yakın diye oraya gittim ☺ Sabaha kadar uyuy
Çok teşekkürler çıktı 2.5 haftalık hamileymişim
2.5 haftalık hamileymişimCanim daha ne olsun hamissin saglikla gelsin insallah kan ver kuzum dua et bizlere de
1006.3Yaaa hayırlı olsun çok sevindim rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsinbeta kaç çıktı kuzum
AminYaaa hayırlı olsun çok sevindim rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsinbeta kaç çıktı kuzum
Çok yüksek çıkmış 2.5 haftalığa göre öyle değil mi benim 128 çıktı doktor 4 haftalık olabilir dedi1006.3
Ayyyyyy süper bir haber buu canimmm tebrikler çok sevindim senin adına2,5 haftalık hamileymişim canım
Kim mutsuz hanii?kimse mutsuz değil bu akşamYaa tebrik ederim ne güzel
Darısı bize olsun bebek bekleyenlere. Ben de 4 gün geciktim ama kan testim 0.10 öyle mutsuzum ki..
Mutsuzum ama umutsuz değilim. En güzelini Rabbim bilir inşallah en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsinKim mutsuz hanii?kimse mutsuz değil bu akşamçiçeği burnunda hamilemiz var aramizda artık..bizlerde böyle mujdeli haberler verecegimiz günleri sabırla bekleyeceğiz Allahım ne zaman isterse gönderecek kuzularımızi
İşte böyle yaaa harikasın aminn canimMutsuzum ama umutsuz değilim. En güzelini Rabbim bilir inşallah en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsinsağlıklı hamilelikler nasip etsin
İşte böyle yaaa harikasın aminn canim
Hamileymişim 2.5 haftalıkN’aptınız test sonucu ne oldu ?
En yakın zamanda inşAllah sizde mutlu haberi alırsınızYaa tebrik ederim ne güzel
Darısı bize olsun bebek bekleyenlere. Ben de 4 gün geciktim ama kan testim 0.10 öyle mutsuzum ki..
İnşAllah bütün bekleyenlerin mutlu haberini alırızKim mutsuz hanii?kimse mutsuz değil bu akşamçiçeği burnunda hamilemiz var aramizda artık..bizlerde böyle mujdeli haberler verecegimiz günleri sabırla bekleyeceğiz Allahım ne zaman isterse gönderecek kuzularımızi
Ayyyy canim benim yaaa cok sevindim rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin balimm2.5 haftalık hamileymişim
Teşekkür ederim inşallah ya aminn dua edinEn yakın zamanda inşAllah sizde mutlu haberi alırsınız ☺ Üzülmeyin
Çok sevindim cnmHamileymişim 2.5 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?