Sizce hamilemiyim?

Hastanede daha çabuk çıkıyoda o kadar halsizimki gidemedim sağlık ocağı yakın diye oraya gittim ☺ Sabaha kadar uyuy

Çok teşekkürler çıktı 2.5 haftalık hamileymişim
Yaaa hayırlı olsun çok sevindim rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin beta kaç çıktı kuzum

Yaa tebrik ederim ne güzel
Darısı bize olsun bebek bekleyenlere. Ben de 4 gün geciktim ama kan testim 0.10 öyle mutsuzum ki..

2,5 haftalık hamileymişim canım
Ayyyyyy süper bir haber buu canimmm tebrikler çok sevindim senin adına kutlamalar başlasın ❤❤❤
Maşallah maşallah maşallah
Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim tekrar tebrikler..
Ee eşin biliyor mu nasil verdin bu mujdeli haberi anlat hele

Yaa tebrik ederim ne güzel
Darısı bize olsun bebek bekleyenlere. Ben de 4 gün geciktim ama kan testim 0.10 öyle mutsuzum ki..
Kim mutsuz hanii?kimse mutsuz değil bu akşam çiçeği burnunda hamilemiz var aramizda artık..bizlerde böyle mujdeli haberler verecegimiz günleri sabırla bekleyeceğiz Allahım ne zaman isterse gönderecek kuzularımızi

Mutsuzum ama umutsuz değilim. En güzelini Rabbim bilir inşallah en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin sağlıklı hamilelikler nasip etsin

Kizlar merhaba ben yeni katildim araniza ben gecen ay kimyasal gebelik geçirdim testlerim silik cizgi cikiyordu kanda 5.3 çıktı sonra adet oldum ve 0.0 a düşmüştü bu ayda adetim 3 gun gecti dun test yaptim yine silik cizgi çıktı sizce bugun bir test daha yapayim mi her gun iki katina cikiyormus ya degerler sizce pozitif cikar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…