- Konu Sahibi serenaysero
-
Dr yanlış hesaplamış 11 aralıkta başladıysa 4+4 olmalı bu gun 15 aralık olduğu icinDoktor söyledi tahminen dedi ama bncede bi yanlışlık var ben en son adetim 11 Aralık’ta başladı yani şuan 5 haftalık hamile olmam gerekiyor ama neden 2.5 3 hafta dedi anlamadım
Bncede yanlış hesaplamışDr yanlış hesaplamış 11 aralıkta başladıysa 4+4 olmalı bu gun 15 aralık olduğu icin
Ay inşallah biran önce geçer sol kasıktada ağrı başladı internette normal diyo ama bilemedimKorkma canm bende olmuştum dikkat etmen gerek
Gebelik bu normal canım bebeğin büyüyor ondandırAy inşallah biran önce geçer sol kasıktada ağrı başladı internette normal diyo ama bilemedim
Herşey garip geliyor banaGebelik bu normal canım bebeğin büyüyor ondandır
Anlıyorum seni inşallah sağlıcakla kucağına alırsınHerşey garip geliyor bana
Amin canım saolAnlıyorum seni inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
Yerleşmedir canım o korkma kontrollere başla bina önce folik asiti ihmal etmeBende geçen hafta hamile olduğumu öğrendim fakat dün ve bugün hafif kahvemdi bi defada sulu pembemsi gibi akıntı geldi dr yarın gitmeyi düşünüyorum hamileliğinin başında benim gibi olan oldumu yerleşmemi yoksa düşük belirtisimi anlamıyorum
Fokikasite başladım ama arada bi unutuyorum şu an iyiyiz bakalım haftaya kontrol var yineYerleşmedir canım o korkma kontrollere başla bina önce folik asiti ihmal etme
Sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşAllah Guatr değerlerinede baktırFokikasite başladım ama arada bi unutuyorum şu an iyiyiz bakalım haftaya kontrol var yine
Troid yüksek çıktı canım sonuçları dr göstericem kontrolde bakalımSağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşAllah Guatr değerlerinede baktır
Benimde yüksek çıktı tsh değerim ilaç verdiler, inşAllah düşer erken Doğum ve bebeğin zekasına etki ediyormuş yüksekliğiTroid yüksek çıktı canım sonuçları dr göstericem kontrolde bakalım
Aaa ben hiç bilmiyordum bunu Allah korusunBenimde yüksek çıktı tsh değerim ilaç verdiler, inşAllah düşer erken Doğum ve bebeğin zekasına etki ediyormuş yüksekliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?