- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 53
- 27
- Konu Sahibi serenaysero
-
Bazen testler yanlış olabiliyor ilk testimde silik dün testimde net çıktığı İçin sordumBen sormanızı anlayamadım açıkçası :) Kabak gibi belli pozitif testiniz. Haaa çok sevinçliyim içim içime sığmıyor derseniz onu anlarım
Bugün kan testi yaptırdım canım , yarın 3-4 gibi alcaz sonucu çok heyecanlıyım yarın ilk sonucu buraya atıcamOoyy tebrikler bana da hamile gibi geldii..yarin test sonucunu yaz bakalim insallah kutlariz burda canimm
Amin hepimizinki inşAllahDaha ne olsun çok net Hamilesin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşAllah
Amiin kan verdin miAmin hepimizinki inşAllah
Verdim saat 9.30 da yarın çıkacakmış, çok heyecanlıyım ve değişik belirtiler yaşıyorum gündüz hayatta uyumayan ben 4 saat uyudum o kadar halsizimkiAmiin kan verdin mi
Bende öyle yataktan kalkamıyorumVerdim saat 9.30 da yarın çıkacakmış, çok heyecanlıyım ve değişik belirtiler yaşıyorum gündüz hayatta uyumayan ben 4 saat uyudum o kadar halsizimki
Kuzum neden okadar bekliyosunuz ki 2 saat sonra belli olan bir test aslinda..ayy ben senden daha heyecanlandımBugün kan testi yaptırdım canım , yarın 3-4 gibi alcaz sonucu çok heyecanlıyım yarın ilk sonucu buraya atıcam
Allah yardımcımız olsunBende öyle yataktan kalkamıyorum
Hastanede daha çabuk çıkıyoda o kadar halsizimki gidemedim sağlık ocağı yakın diye oraya gittimKuzum neden okadar bekliyosunuz ki 2 saat sonra belli olan bir test aslinda..ayy ben senden daha heyecanlandım
Neyse geç olsun güç olmasın diyelim
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyorumHastanede daha çabuk çıkıyoda o kadar halsizimki gidemedim sağlık ocağı yakın diye oraya gittim ☺ Çok heyecanlanıyorum ama
Bizde korunmadan çok uzun zamandır yapıyoruz ama Pepapp diye adet günü uygulamasını indirdim özellikle yumurtlama gününde denedik ,denememden yaklaşık 15 gün sonra pembe damla halinde akıntılar geldi , test yaptım 3 defa ard arda hep c çizgisinin yanında T çizgisi silik çıkıyordu, bugün gecikmemin 3-4 günü dün test yaptım testim bu şekilde çıktı , bugün kan testine gittim , yarın 3.5 4 gibi sonucu alıcam eğer hamileysem sanada o uygulamaya göre davranmanı tavsiye ederim canım, testini yap silik bile çıksa üzülme ben çok üzüldüm ağladım , Allah inşAllah hepimizin gönlüne göre verir canım
İnşallah canım ben de P.P diye bir uygulamaya göre yapıyorum dediğin gibi döndü günleri ve yumurtlama gününde eşimle korunmadan ilişkiye girdik ki iki aydır o şekilde gidiyoruz o programa göre pazartesi günü adet olmam gerekiyordu ama bugün dördüncü gün olmakla beraber olmadım dün 12 damla kahverengi leke geldi bugün hala bakıyorum hiçbir damla ne kırmızı ne kahverengi hiçbir şekilde leke yok ben de pazartesi ve Salı ya kadar beklemek istiyorum ona göre tekrar kan testi yapacağımBizde korunmadan çok uzun zamandır yapıyoruz ama Pepapp diye adet günü uygulamasını indirdim özellikle yumurtlama gününde denedik ,denememden yaklaşık 15 gün sonra pembe damla halinde akıntılar geldi , test yaptım 3 defa ard arda hep c çizgisinin yanında T çizgisi silik çıkıyordu, bugün gecikmemin 3-4 günü dün test yaptım testim bu şekilde çıktı , bugün kan testine gittim , yarın 3.5 4 gibi sonucu alıcam eğer hamileysem sanada o uygulamaya göre davranmanı tavsiye ederim canım, testini yap silik bile çıksa üzülme ben çok üzüldüm ağladım , Allah inşAllah hepimizin gönlüne göre verir canım
Kuzum neden okadar bekliyosunuz ki 2 saat sonra belli olan bir test aslinda..ayy ben senden daha heyecanlandım
N’aptınız test sonucu ne oldu ?Bugün kan testi yaptırdım canım , yarın 3-4 gibi alcaz sonucu çok heyecanlıyım yarın ilk sonucu buraya atıcam
Hastanede daha çabuk çıkıyoda o kadar halsizimki gidemedim sağlık ocağı yakın diye oraya gittim ☺ Sabaha kadar uyuyKuzum neden okadar bekliyosunuz ki 2 saat sonra belli olan bir test aslinda..ayy ben senden daha heyecanlandım
Çok teşekkürler çıktı 2.5 haftalık hamileymişimMaşallah çok net çıkmış testte inşallah yarın kanda da çıkar ve sağlıkla ilerler inşallah ❣
Maşallah canımHastanede daha çabuk çıkıyoda o kadar halsizimki gidemedim sağlık ocağı yakın diye oraya gittim ☺ Sabaha kadar uyuy
Çok teşekkürler çıktı 2.5 haftalık hamileymişim ❤
Yine Allah bilir ama , bugünde benim gecikmemin 4 günü ve hamileymişim 2.5 haftalık , belirtilerimiz nerdeyse aynı eminim sende hamilesinİnşallah canım ben de P.P diye bir uygulamaya göre yapıyorum dediğin gibi döndü günleri ve yumurtlama gününde eşimle korunmadan ilişkiye girdik ki iki aydır o şekilde gidiyoruz o programa göre pazartesi günü adet olmam gerekiyordu ama bugün dördüncü gün olmakla beraber olmadım dün 12 damla kahverengi leke geldi bugün hala bakıyorum hiçbir damla ne kırmızı ne kahverengi hiçbir şekilde leke yok ben de pazartesi ve Salı ya kadar beklemek istiyorum ona göre tekrar kan testi yapacağım
Hepiniz için dua edilen Rabbim bütün isteyenlere nasip etsinMaşallah canım ❣ darısı başımıza artık
2.5 haftalık hamileymişimGit git canım bence keseyi bile görürsünbenim öyle oldu
Aminn canımHepiniz için dua edilen Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin
2,5 haftalık hamileymişim canımOoyy tebrikler bana da hamile gibi geldii..yarin test sonucunu yaz bakalim insallah kutlariz burda canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?