Sizce hamilemiyim?

Ben sormanızı anlayamadım açıkçası :) Kabak gibi belli pozitif testiniz. Haaa çok sevinçliyim içim içime sığmıyor derseniz onu anlarım
Bazen testler yanlış olabiliyor ilk testimde silik dün testimde net çıktığı İçin sordum

Bugün kan testi yaptırdım canım , yarın 3-4 gibi alcaz sonucu çok heyecanlıyım yarın ilk sonucu buraya atıcam
Kuzum neden okadar bekliyosunuz ki 2 saat sonra belli olan bir test aslinda..ayy ben senden daha heyecanlandım
Neyse geç olsun güç olmasın diyelim

Maşallah çok net çıkmış testte inşallah yarın kanda da çıkar ve sağlıkla ilerler inşallah

İnşallah canım ben de P.P diye bir uygulamaya göre yapıyorum dediğin gibi döndü günleri ve yumurtlama gününde eşimle korunmadan ilişkiye girdik ki iki aydır o şekilde gidiyoruz o programa göre pazartesi günü adet olmam gerekiyordu ama bugün dördüncü gün olmakla beraber olmadım dün 12 damla kahverengi leke geldi bugün hala bakıyorum hiçbir damla ne kırmızı ne kahverengi hiçbir şekilde leke yok ben de pazartesi ve Salı ya kadar beklemek istiyorum ona göre tekrar kan testi yapacağım

Kuzum neden okadar bekliyosunuz ki 2 saat sonra belli olan bir test aslinda..ayy ben senden daha heyecanlandım
Neyse geç olsun güç olmasın diyelim
Hastanede daha çabuk çıkıyoda o kadar halsizimki gidemedim sağlık ocağı yakın diye oraya gittim ☺ Sabaha kadar uyuy
Maşallah çok net çıkmış testte inşallah yarın kanda da çıkar ve sağlıkla ilerler inşallah ❣
Çok teşekkürler çıktı 2.5 haftalık hamileymişim

Yine Allah bilir ama , bugünde benim gecikmemin 4 günü ve hamileymişim 2.5 haftalık , belirtilerimiz nerdeyse aynı eminim sende hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…