• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyim?

Kizlar merhaba ben yeni katildim araniza ben gecen ay kimyasal gebelik geçirdim testlerim silik cizgi cikiyordu kanda 5.3 çıktı sonra adet oldum ve 0.0 a düşmüştü bu ayda adetim 3 gun gecti dun test yaptim yine silik cizgi çıktı sizce bugun bir test daha yapayim mi her gun iki katina cikiyormus ya degerler sizce pozitif cikar mi
Adet Günü yapman daha iyi, benim gecikmemin 4 günüydü burda paylaştığım gibi net çıktı

Ayyyyyy süper bir haber buu canimmm tebrikler çok sevindim senin adına :halay::halay::KK68:kutlamalar başlasın ❤❤❤
Maşallah maşallah maşallah
Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim tekrar tebrikler..
Ee eşin biliyor mu nasil verdin bu mujdeli haberi anlat hele😊
Eşim bilmiyordu, evlilik yıldönümüzdü hediye kutusunda sürpriz olarak verdim hemen kayınvalidemi aradı herkes çok sevindi o kadar ilgi gösteriyorlardı çok mutluyum

Merhaba çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimde eşimin doğum günü yaklaşıyor ona böyle bir hediye vermek istiyorum ama şöyle bir sorum var size lütfen yardımcı olunnn😔 9 ocak perşembe afedersiniz ama ilişkiden sonra pembemsi akıntım oldu ertesi sabah yine çok az kırmızı kahve gibi oldu ama sonra durdu normal beyaz akıntım oldu cumartesi akşamıda kan gibi biraz geldi peçeteye sonrasında kahvemsi sildikçe çok az akıntı oldu sol kasığımda hep aynı yerde ağrım oluyor ara ara test yaptım negatif hamile olabilir miyimmmmm😔

Merhaba çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimde eşimin doğum günü yaklaşıyor ona böyle bir hediye vermek istiyorum ama şöyle bir sorum var size lütfen yardımcı olunnn😔 9 ocak perşembe afedersiniz ama ilişkiden sonra pembemsi akıntım oldu ertesi sabah yine çok az kırmızı kahve gibi oldu ama sonra durdu normal beyaz akıntım oldu cumartesi akşamıda kan gibi biraz geldi peçeteye sonrasında kahvemsi sildikçe çok az akıntı oldu sol kasığımda hep aynı yerde ağrım oluyor ara ara test yaptım negatif hamile olabilir miyimmmmm😔
Teşekkür ederim, inşAllah Rabbim sizede nasip eder, canım diğer şeyler bendede şüphe uyandırdı , tabi bünyeden bünyeye değişiyor, sen adet gününü bekle gecikirse test yap bence canım , ama eğer gebelik yoksada sol kasıktaki ağrın İçin hastaneye gitmeni öneririm

Kizlar merhaba ben yeni katildim araniza ben gecen ay kimyasal gebelik geçirdim testlerim silik cizgi cikiyordu kanda 5.3 çıktı sonra adet oldum ve 0.0 a düşmüştü bu ayda adetim 3 gun gecti dun test yaptim yine silik cizgi çıktı sizce bugun bir test daha yapayim mi her gun iki katina cikiyormus ya degerler sizce pozitif cikar mi
Gecikmen hala devam ederse kan testi yaptır bence canım en güvenlisi o

Kuzum 2.5 haftalık olduğunu kim söyledi adet gecikince zaten direk 4 haftalık olarak sayılıyor yani ögrendigin gun 4+4 olmalı son adete göre hesaplanır beta ya göre degil
Doktor söyledi tahminen dedi ama bncede bi yanlışlık var ben en son adetim 11 Aralık’ta başladı yani şuan 5 haftalık hamile olmam gerekiyor ama neden 2.5 3 hafta dedi anlamadım

Nazar değdi kızlar 3 gündür fena halde gribim, bişide içemiyorum boğazlarım filan çok şiş ,sırf bebek için midem bulansada hiç bişeyin tadını almasamda yiyorum faydalı şeyler ama bi türlü iyileşemedim, korkuyorum bebeğe bişi olcak diye 😓😓

Nazar değdi kızlar 3 gündür fena halde gribim, bişide içemiyorum boğazlarım filan çok şiş ,sırf bebek için midem bulansada hiç bişeyin tadını almasamda yiyorum faydalı şeyler ama bi türlü iyileşemedim, korkuyorum bebeğe bişi olcak diye 😓😓
Korkma canm bende olmuştum dikkat etmen gerek

Back