Sizce hamilemiyim?

serenaysero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
758
595
53
27
Adetim 2 gün gecikti test yaptım ve bu şekilde çıktı sizce doğrumu hamilemiyim? 1 hafta önce yaptığımda t çizgisi çok silik pembeydi , inşAllah hamileyimdir

Eklentiler

• 1332830D-3498-4E94-A256-587F570CE6A2.jpeg
    156,3 KB · Görüntüleme: 229
  • 4F91FD2E-EFED-48E7-9527-565E8AC8BA1B.jpeg
    116,7 KB · Görüntüleme: 236
çok teşekkürler, uzun zamandır beklediğim bi haber , Yarın kan testi vermeye gidicem, dualarım sizinle Allahım herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin
Aminn balimm insallah sağlıkla gelir hayirli evlatlar nasip etsn hepimize bende 7senedir ugrasiyirum bi kere o duyguyu yasadim ama kisa surdu

Canim daha ne olsun hamissin saglikla gelsin insallah kan ver kuzum dua et bizlere de
çok teşekkürler, Yarın kan testi vermeye gidicem, dualarım sizinle Allahım
Aminn balimm insallah sağlıkla gelir hayirli evlatlar nasip etsn hepimize bende 7senedir ugrasiyirum bi kere o duyguyu yasadim ama kisa surdu
Allahım tekrar o duyguyu yaşatır inşAllah , içinizi ferah tutun

Adetim 2 gün gecikti test yaptım ve bu şekilde çıktı sizce doğrumu hamilemiyim? 1 hafta önce yaptığımda t çizgisi çok silik pembeydi , inşAllah hamileyimdir
Tebrikler canım hamissin doktora git kan ver

Canim daha ne olsun hamissin saglikla gelsin insallah kan ver kuzum dua et bizlere de
Tebrikler canım hamissin doktora git kan ver
ÇOk teşekkür ederim yarın gidicem inşAllah

ÇOk teşekkür ederim yarın gidicem inşAllah
Git git canım bence keseyi bile görürsün benim öyle oldu

Merhaba arkadaşlar bende eşimle 2 aydır korunmuyoruz, en son 1.5 hafta önCe test yaptım evde negatifti. Testin sonra baş dönmeleri yaşadım 3 4 defa hala da öleyim bazen kafam boşluğa düşer gibi. Neyse bunun üstüne hasta olmam gerekti 4 gün geçti , ama bugün de bi iki damla kahverengi leke geldi durdu normal de kırmızı gelirdi. Sizce test yapsam mı beklesem mi negatif çıktı kısa süre önce tekrar hüsran yaşamak istemiyorum

Ooyy tebrikler bana da hamile gibi geldii..yarin test sonucunu yaz bakalim insallah kutlariz burda canimm

Ben sormanızı anlayamadım açıkçası :) Kabak gibi belli pozitif testiniz. Haaa çok sevinçliyim içim içime sığmıyor derseniz onu anlarım

Bizde korunmadan çok uzun zamandır yapıyoruz ama Pepapp diye adet günü uygulamasını indirdim özellikle yumurtlama gününde denedik ,denememden yaklaşık 15 gün sonra pembe damla halinde akıntılar geldi , test yaptım 3 defa ard arda hep c çizgisinin yanında T çizgisi silik çıkıyordu, bugün gecikmemin 3-4 günü dün test yaptım testim bu şekilde çıktı , bugün kan testine gittim , yarın 3.5 4 gibi sonucu alıcam eğer hamileysem sanada o uygulamaya göre davranmanı tavsiye ederim canım, testini yap silik bile çıksa üzülme ben çok üzüldüm ağladım , Allah inşAllah hepimizin gönlüne göre verir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…