• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyim?

Merhaba hanımlar 😊 adetim iki gün gecikti beyaz akıntılarım oluyordu ateş basmalarım oluyordu göğüslerim şişmişti hemen kan testi yaptırdım ve sonuç beta hcg 6 çıktı doktor kesin bişey yok dedi üçüncü gün ilk kahverengi lekeler sonra pembe lekeler geldi akşama doğru da baya arttı kasık ağrım da vardı bugün dördüncü gün ve kanamalar yoğun bir şekilde devam ediyor kadın doğuma gittim ultrasonla muayene etti yumurtlaıklar rahim gayet güzel bir sorun yok dedi beta hgc 6 çok düşük dedi gebelik yoktur büyük ihtimalle dedi ama böyle olanlar gebe kalanlar var dedi tekrar kan testi yaptırcam yükselir mi sizce benim gibi olan var mı 😏

Bende geçen hafta hamile olduğumu öğrendim fakat dün ve bugün hafif kahvemdi bi defada sulu pembemsi gibi akıntı geldi dr yarın gitmeyi düşünüyorum hamileliğinin başında benim gibi olan oldumu yerleşmemi yoksa düşük belirtisimi anlamıyorum

Bu arada hamile arkadaşların gözü aydın darısı isteyenlerin olmayanların başına Aminnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhh 🙏🙏🙏

Bende geçen hafta hamile olduğumu öğrendim fakat dün ve bugün hafif kahvemdi bi defada sulu pembemsi gibi akıntı geldi dr yarın gitmeyi düşünüyorum hamileliğinin başında benim gibi olan oldumu yerleşmemi yoksa düşük belirtisimi anlamıyorum
Yerleşmedir canım o korkma kontrollere başla bina önce folik asiti ihmal etme

Back