- 12 Ağustos 2022
- 531
- 237
- 23
AminnSiz de sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah… Benim tempoyu bir görseniz yani oradan oraya oradan oraya birkaç saatte şehirler ülkeler değiştirip geri dönmek, bir soğuk bir sıcak, valiz kaldır indir… Eğer varsa ilk haftalarını bir komando gibi geçirmiş olacak
Aynen öyle bende kan değerlerime baktırmıştımEvet bncede sonuçda içeri giden bişi yok
Kan değerlieri temiz çıktıktan sonra biraz kendiniz denersinz olmazsa sonra daha detaylı araştırmaya girersin genelde öyle yapılıyorAynen öyle bende kan değerlerime baktırmıştım
İnşallah kuzummKuzum bence var olmadı yarın sabah ilk idrarla keset test dene bence hamilesin
Belli olmaz canm çıkar bence ay çok heyecanlandm Allah gönlüne göre versin kuzumİnşallah kuzummya kaset test daha 3 gün var ya adetime çıkmaz diye düşündüm
Ayy sorma ellerim titriyorBelli olmaz canm çıkar bence ay çok heyecanlandm Allah gönlüne göre versin kuzum
Canm sence bende yumurtlama olmuşmu testlerimi attımAyy sorma ellerim titriyorAminn hepimizin kuzum
Nereye attın kuzu göremedimCanm sence bende yumurtlama olmuşmu testlerimi attım
Aldığım yerleşe attımda daha cvp vermediNereye attın kuzu göremedim
Kuzu alttan ilk ikide pik var sonradan çatlamış gözüküyor ama benim ovilasyon farklıydı. Hatta olduysa bu ay onun takibi ile yapmıştımAldığım yerleşe attımda daha cvp vermedi
Ya kuzum alttaki her ikiside aynı kırmızılıkta değil sanki o yüzden kararsız kaldım acabamı diye ona göre boşuna kocişi yormayayımKuzu alttan ilk ikide pik var sonradan çatlamış gözüküyor ama benim ovilasyon farklıydı. Hatta olduysa bu ay onun takibi ile yapmıştım
Yorr kuzu yor bırak bitek o zaman yarıyo lar zatenYa kuzum alttaki her ikiside aynı kırmızılıkta değil sanki o yüzden kararsız kaldım acabamı diye ona göre boşuna kocişi yormayayım
Bence devam etmelisin iki çizgi de aynı koyulukta değil gibiKızlar sizce yumurtlama oldumu yoksa devemmı edeyim
Haklısın valla o günde gelince biliyorlar derdimizi nazlanıyorlarYorr kuzu yor bırak bitek o zaman yarıyo lar zatenbaksana benim takvime çok şükür sanırım oldu görcez bakalım
Aldığım yere attım bakayım ne diyecek valla banada aynı koyulukta gelmediBence devam etmelisin iki çizgi de aynı koyulukta değil gibi
EvetHaklısın valla o günde gelince biliyorlar derdimizi nazlanıyorlar
olmuş canım gerek yok daha yapmana , buğün ve yarın mutlaka değerlendirKızlar sizce yumurtlama oldumu yoksa devemmı edeyim
Bende bunları kullanamıyorumEvetkuzu ben senin testi anlayamadım ben bu testi kullanıyorum bununla takip ettim hep
Laboquick 30 Adet Ovulasyon + 2 Gebelik + 1 Ultra Erken Gebelik Testi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Laboquick 30 Adet Ovulasyon + 2 Gebelik + 1 Ultra Erken Gebelik Testi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İnşAllah canm bakalım aldığım yerde ne söylicek adetimde düzensiz olmaya başladı buğün adeti sayarsam 19 gün buğünolmuş canım gerek yok daha yapmana , buğün ve yarın mutlaka değerlendir
Aldığım yere attım bakayım ne diyecek valla banada aynı koyulukta gelmedi
bence olmuş canım benim ki de böyleydi aman aman kop koyu değildi,bir gebenin ğünlüğünden mi aldın?İnşAllah canm bakalım aldığım yerde ne söylicek adetimde düzensiz olmaya başladı buğün adeti sayarsam 19 gün buğün
Bak benim böyleydibence olmuş canım benim ki de böyleydi aman aman kop koyu değildi,bir gebenin ğünlüğünden mi aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?