Konu sahibisin galiba canım anladım şimdi daha net oldu herşey teşekür ederim bence eğer iki aydır sadece tam anlamıyla deniyosanız bi kaç ay daha ver kendine baktın olmuyor doktora 3. Yıl dersin hemen ilgilenirler biliyosun 1 yıldan sonra detaylı eşli kontroller oluyor.. ayrıca hormonlarda çok değişebiliyor bi ay iyi bi ay kötü olabilir mutlaka hormon testi ve tekrardan yumurtalara baktır bi zararı olmaz sana sonucta durumu öğrenirsin onun dışında inositol önerebilirim sana gebe kalmanda yardımcı olabilir takviyeAnladım canım bu kez kolay olur inşallah
Canım hangimize sorduğunu anlamadım ama bana soruyorsan daha önce kadın doğum muayenesi olmuş, smear vs baktırmıştım. Bunu çocuk için yapmamıştım ama bir kist görünmüştü mr da o nedenle. Sonradan kaybolmuştu. Onun dışında biz iki aydır deniyoruz zaten toplamda o nedenle yakın zamanda tekrardan gitmedim.
Ben hayatta anne olacağıma inanmazdım çünkü 7 yıldır ne yaptıysam olmuyordu ve hiç bir sorumumuzda yoktu ama çok şükür şimdi dünyalar güzeli bir kızım var Rabbim bana bağışlasın tekrardan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin banada sanada isteyen herkesede cnm çokkkkk AminManisa’da canm ben orda yaşıyorum Allah yolunda mübarek insanlar yanına kim gittiyse şifa buldu bu konuda kim isterse yardımcı olurum çünkü yaşayan bilir ve böyle bir şeye vesile olmak çok güzel olur
Doktor da öyle yönlendirdi canım. Yani birkaç ay daha deneyin olmazsa bakalım detaylıca dedi. Yaz aylarında muayene oluruz olmazsa ama inşallah o zamana kalmadan olurKonu sahibisin galiba canım anladım şimdi daha net oldu herşey teşekür ederim bence eğer iki aydır sadece tam anlamıyla deniyosanız bi kaç ay daha ver kendine baktın olmuyor doktora 3. Yıl dersin hemen ilgilenirler biliyosun 1 yıldan sonra detaylı eşli kontroller oluyor.. ayrıca hormonlarda çok değişebiliyor bi ay iyi bi ay kötü olabilir mutlaka hormon testi ve tekrardan yumurtalara baktır bi zararı olmaz sana sonucta durumu öğrenirsin onun dışında inositol önerebilirim sana gebe kalmanda yardımcı olabilir takviye
Rabbim kimseyi aratmasın çok zor her ay o kırmızıları görmek ve umutsuzluğa kapılmak ama sonu o kadar güzel oluyo ki sadece sabır ve şükür etmek lazımBen bir görüşeyim kendisiyle ilk gördüğümde isterse dener canım, İstanbul’da yaşıyor o da. Ben de Ankara’da yaşıyorum bu arada :) Çok teşekkür ederim
Kesinlikle öyleRabbim kimseyi aratmasın çok zor her ay o kırmızıları görmek ve umutsuzluğa kapılmak ama sonu o kadar güzel oluyo ki sadece sabır ve şükür etmek lazım
Amin cnm benm Amin tam olarak adet oldunmu canm senKesinlikle öyleAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda
Hoşgeldin cnm inşAllah bu ay mutlu haberi alırsın bat ne zamn yumurta takibi yapmışmıydınMerhaba, yazdıklarınızı baştan sona kadar okudum. Bende 6 aydır bu serüvenin bir parçasıyım. Sizlere merhaba demek istedim. Umarım bu ay anne olmak isteyen herkes bu güzel habere şahit olur
Aynen canım zaten bu süreçler aşama aşama ilerliyor sabır lazımDoktor da öyle yönlendirdi canım. Yani birkaç ay daha deneyin olmazsa bakalım detaylıca dedi. Yaz aylarında muayene oluruz olmazsa ama inşallah o zamana kalmadan olurİnositol ne canım ne takviyesi yani?
Hoşbulduk, inşallah isteyen herkes için, bu ay yumurtlamam 2 gün sürdü ve normale göre 1 2 gün geç oldu. Normalde reglimin 25 veya 26 günü regli olurdum bu ay 28. Günümdeyim hala gelen giden yok bekliyorum. Tek belirtim de yumurtlamadan beri başlayan şiddetli göğüs ağrısı yürürken bile sızlıyor.Hoşgeldin cnm inşAllah bu ay mutlu haberi alırsın bat ne zamn yumurta takibi yapmışmıydın
Yumurtalaman geç olduğu için adetinde geç gelir canm tam olarak kaçinda yumurtlamayı gördüysen tam 14 gün sonra adet olman gerekiyo cnmHoşbulduk, inşallah isteyen herkes için, bu ay yumurtlamam 2 gün sürdü ve normale göre 1 2 gün geç oldu. Normalde reglimin 25 veya 26 günü regli olurdum bu ay 28. Günümdeyim hala gelen giden yok bekliyorum. Tek belirtim de yumurtlamadan beri başlayan şiddetli göğüs ağrısı yürürken bile sızlıyor.Birde koku hassasiyeti var
Yarın ilk idrarla bi test yap cnmHoşbulduk, inşallah isteyen herkes için, bu ay yumurtlamam 2 gün sürdü ve normale göre 1 2 gün geç oldu. Normalde reglimin 25 veya 26 günü regli olurdum bu ay 28. Günümdeyim hala gelen giden yok bekliyorum. Tek belirtim de yumurtlamadan beri başlayan şiddetli göğüs ağrısı yürürken bile sızlıyor.Birde koku hassasiyeti var
Evet çoğunlukla benim 14 değil de 12 gün sonra oluyor. Bu ay 12yi geçti 14 günü tamamladığımda şüphelenmeye başlayacağım. Yoksa umutlanıp regli olunca ister istemez üzülüyorumYumurtalaman geç olduğu için adetinde geç gelir canm tam olarak kaçinda yumurtlamayı gördüysen tam 14 gün sonra adet olman gerekiyo cnm
Negatifi görmekten korkuyorum açıkçasıYarın ilk idrarla bi test yap cnm
Anlıyorum seni cnm yarın ilk idrarla testin varsa yap cnm varsa çıkar çünkü geç döllenme değilseEvet çoğunlukla benim 14 değil de 12 gün sonra oluyor. Bu ay 12yi geçti 14 günü tamamladığımda şüphelenmeye başlayacağım. Yoksa umutlanıp regli olunca ister istemez üzülüyorum
Bilmezmiyim geçen ay tam on tane gebelik testi kullndımNegatifi görmekten korkuyorum açıkçası
Senin bat ne zaman peki ?Bilmezmiyim geçen ay tam on tane gebelik testi kullndımpozitif negatif testler sonucunda adet oldum
Bilmezmiyim geçen ay tam on tane gebelik testi kullndımpozitif negatif testler sonucunda adet oldum
Daha yumurtlamayı görmedim canım adetten sayarsam yarın 19 günüm olucak bakalım ne zaman yumurtlama olursa 14 gün sonrada adet olurum zatenSenin bat ne zaman peki ?
Herseyin zamanını beklediğine çok inanıyorum. Umudumuz ve enerjimizi hiç kaybetmeyelim. En önemlisi buDaha yumurtlamayı görmedim canım adetten sayarsam yarın 19 günüm olucak bakalım ne zaman yumurtlama olursa 14 gün sonrada adet olurum zate
Çok teşekkür ederim canm bnm Amin inşAllah burdan heberleşelim hep beraber birbirimize yardımcıda oluruzHerseyin zamanını beklediğine çok inanıyorum. Umudumuz ve enerjimizi hiç kaybetmeyelim. En önemlisi buinşallah seninde bu ay bebeğinin sana geleceği yumurtlama olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?