Evet haberleşelim yarın bir gelişme olursa yazarımÇok teşekkür ederim canm bnm Amin inşAllah burdan heberleşelim hep beraber birbirimize yardımcıda oluruz
Bekliyoruz cnm gelişmelerin en güzeli olsun inşAllah canmEvet haberleşelim yarın bir gelişme olursa yazarım
İnşallah rabbim kalbimize göre versinAaaa çok az kalmışBiz elendik bu ay inşallah seninki olmuştur. Bu platform bana iyi geldi ama ne güzel birbirimizi tanımadığımız halde hepimiz aynı serüvenin yolcusu gibiyiz ve birbirimize moral oluyoruz Sen anlat bakalım kendi serüvenini, kaç yıllık evlisin, bebeğin var mı, ne zamandır deniyorsunuz vs
Yaptım canım ama yok yani sanırım kuruma çizgisi anlamadım birde sen bakarmısınTest yapınca heber ver canm inşAllah vardır
bence var canım kan verseneYaptım canım ama yok yani sanırım kuruma çizgisi anlamadım birde sen bakarmısın
Ben göremedim kuruma çizgisi gibi geldi bana. Reglim 4 günde gelmesse kan vermeye giderim canımbence var canım kan versene
kaç dakikada çıktı ki canım,erken gebelik testlerinin yanılma payı ama bu var gibi geldi banaBen göremedim kuruma çizgisi gibi geldi bana. Reglim 4 günde gelmesse kan vermeye giderim canım
Bak bida çektim allah aşkına bida bakarmısınBen göremedim kuruma çizgisi gibi geldi bana. Reglim 4 günde gelmesse kan vermeye giderim canım
Canım hemen çıktı yani 1 dakika bile olmadan foto çektimkaç dakikada çıktı ki canım,erken gebelik testlerinin yanılma payı ama bu var gibi geldi bana
ay ne bilim canım var gibi geldi bana,kan verirsen çıkar zaten :)Canım hemen çıktı yani 1 dakika bile olmadan foto çektim
Ahh inşallahay ne bilim canım var gibi geldi bana,kan verirsen çıkar zaten :)
tamam canım hayırlısı olsun ,haber verirsin artık:)Ahh inşallahya yakın değilim o yüzden gidemiycem şimdi regliyi bekliyim bi testim daha var regli olmazsam bida yaparım
Tamam kuzum haber vercem inşallahtamam canım hayırlısı olsun ,haber verirsin artık:)
Ya canm kuruma çizgisine benzemiyor ama bunlar yanlış pozitif verebilyo kuzum sen bide kaset test deenseneYaptım canım ama yok yani sanırım kuruma çizgisi anlamadım birde sen bakarmısın
Ya kuzu bu kadar silik çıktı kaset testte göstermez diye denemedim daha 3 gün var günüme çünküYa canm kuruma çizgisine benzemiyor ama bunlar yanlış pozitif verebilyo kuzum sen bide kaset test deensene
Kuzum bence var olmadı yarın sabah ilk idrarla keset test dene bence hamilesinYa kuzu bu kadar silik çıktı kaset testte göstermez diye denemedim daha 3 gün var günüme çünkü
En alttaki az önce yaptımKızlar sizce yumurtlama oldumu yoksa devemmı edeyim
Bende aynı şekilde 6 ya korundum bence bu bir teknik. Ciddi bir sorun olmadığı sürece çocuk oluşumuna çekilme etkiliPeki işe yaramadıysa neden çocuğum olmamış üç yıldır? Ya da bu yöntemi bıraktıktan bir süre sonra hamile kalırsam buna ne gibi bir açıklama getireceksiniz? Madem kitaba göre konuşuyoruz o zaman hiçbir korunma yönteminin % 100 korunma olmadığını da bilmelisiniz. Milleti geri çekilerek korunabilirsiniz diye teşvik ettiğim de yok herkes kendi yöntemini kendisi belirler. Biz bunu yapabilenlerdeniz ama siz kendinize güvenmiyorsanız denemeyin bu kadar basit yani.
Evet bncede sonuçda içeri giden bişi yokBende aynı şekilde 6 ya korundum bence bu bir teknik. Ciddi bir sorun olmadığı sürece çocuk oluşumuna çekilme etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?