Kız çok kolay,Bende bunları kullanamıyorum
Benim keçen ay da böyleydi ama bu sefer karışık geldi banaBak benim böyleydi
Bakalım benm bu kullandığım daha net çıkarıyo diye aldımKız çok kolay,
yok canım gayet net sen buğün değerlendir,yarında değerlendir ve test yap yarın daBenim keçen ay da böyleydi ama bu sefer karışık geldi bana
İnşallah sende tez zamanda güzel haberi alırsınBakalım benm bu kullandığım daha net çıkarıyo diye aldım
Aldığım yere attım bakayım ne diyecek valla banada aynı koyulukta gelm
Bu ay bende bu testlerden kullanacağım kaset test kullandım hepAldığım yerleşe attımda daha cvp vermedi
Ahh bende yorum yapmak için senin mesajı aradım iki gün koyu çizgi var sanki ama başta mı oldu sonda mı oldu koyulukAldığım
Aynn canm öyle yapıcam şey diye düşündüm ben şimdi pik değilse boşuna birlikte olup spermleri yormayayım sonuçta çatlamyı yakalamm lazımyok canım gayet net sen buğün değerlendir,yarında değerlendir ve test yap yarın da
En alttaki buğün onun üstündeki dün canmAhh bende yorum yapmak için senin mesajı aradım iki gün koyu çizgi var sanki ama başta mı oldu sonda mı oldu koyuluk
Bunlar daha kullanışlı ve pratik bide net benim adetim düzenli değil belki pko da vardır bilmiyorum ama güzel sadece gebelik testini beğenemdim o kadar geçen ay yanılttı beniBu ay bende bu testlerden kullanacağım kaset test kullandım hep
İnşAllah kuzum Amin yumurtlama buğün olduysa 15 16 şubat gibi adet oluurm canm inşAllah olmamİnşallah sende tez zamanda güzel haberi alırsınne zaman bat günü senin
Bende az önce regl oldum malesef ki bu ay bende elendimBunlar daha kullanışlı ve pratik bide net benim adetim düzenli değil belki pko da vardır bilmiyorum ama güzel sadece gebelik testini beğenemdim o kadar geçen ay yanılttı beni
İnşallah olmazsın inşallah bende hamileyimdir sende gel arkamdanİnşAllah kuzum Amin yumurtlama buğün olduysa 15 16 şubat gibi adet oluurm canm inşAllah olmam
Hemen arkanızdan da ben inşallahİnşallah olmazsın inşallah bende hamileyimdir sende gel arkamdan
Ya çok üzüldüm kuzum Rabbim gönlüne göre versin inşAllah öbür aya olurBende az önce regl oldum malesef ki bu ay bende elendim
Ay inşAllah ya inşAllahİnşallah olmazsın inşallah bende hamileyimdir sende gel arkamdan
Sormak istediğim bir konu daha var aslında sürekli aklıma takılıyor. En doğru kararı tabiki doktorlar verir bunu da biliyorum ama sizinde düşüncenizi merak ettim. Folik asiti 6 aydır düzenli kullanıyorum. Olana kadar devamlı kullanırsam fazlası zararlı olur mu acaba ? Düşünceniz nedir ?Ya inşAllah
Folik asit fazlasını vucudtan atan bir vitamin kuzum o yüzden bir sorun olmaz hatta ara bile verebilirsin değerlerine baktırıp ama D vitamini de kullan oda büyük etkenlerden biri hamile kalmak içinSormak istediğim bir konu daha var aslında sürekli aklıma takılıyor. En doğru kararı tabiki doktorlar verir bunu da biliyorum ama sizinde düşüncenizi merak ettim. Folik asiti 6 aydır düzenli kullanıyorum. Olana kadar devamlı kullanırsam fazlası zararlı olur mu acaba ? Düşünceniz nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?