Sizce hamile miyim? Kan testinde sonuç çıkar mı?

Glryz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
42
34
27
Son üç gündür test yapıyorum adetime 2 gün kaldı bu yandan da regl sancım başladı. Hamile miyim değil miyim sizce şuan umutlandım ama kan testinin olumsuz olmasından korkuyorum. Bu şekilde silik çizgilerle kan testi yapıp negatif alan oldu mu

Eklentiler

• Screenshot_20220413-153506.png
    580,7 KB · Görüntüleme: 1.229
Bunların hepsini bı günde mi yaptiniz

Bence gayet belli canım gözün aydın inşallah sağlıkla ilerler

gebesin, hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın umarım

Bende bişey danışmak istiyorum gecen hafta cuma günü test yaptım normal testte silik çıktı sonra erken gebelik testi yaptım orda daha belirgindi aynı günün akşamı kan verdim 19 çıktı pazarteside kan verdim 38.33 çıktı yarın adet günüm ve 1 haftadir aşırı karin ağrım var sanki adet olucakmisim gibi kasıklarım ağrıyo ve sirt bel agrim var gece daha çok oluyo acaba boş gebelik olabilir mi yada erken öğrendiğim için mi böyle hissediyorum

Benim daha kan testim belli değil ama adet sancım arada bi giriyor
Bu bence belirtilerden birisi

Canım tekrar kan testi verince bakarsın artıyor mu

Tebrik ederim hamilesin hemen kan verip netleştir bence inşallah sağlıkla ilerler

Teşekkür ederim inşallah öyledir. Kan testi verdim yarın sonuç belli olacak inşallah çıkar hamile değilsin demesinden korkuyorum..
Sonucu muhakkak yaz ama canım
Bu topikte hamile haberi duymaya bayılıyorum
Darısı isteyen herkese sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…