Sizce hamile miyim? Kan testinde sonuç çıkar mı?

Son üç gündür test yapıyorum adetime 2 gün kaldı bu yandan da regl sancım başladı. Hamile miyim değil miyim sizce şuan umutlandım ama kan testinin olumsuz olmasından korkuyorum. Bu şekilde silik çizgilerle kan testi yapıp negatif alan oldu mu
Merhaba canım benim arkadasimda testi silik çıkmıştı ama sonrasinda emin olmak icin doktora gitti ultrasonla bakiyor zaten hamile çıkmıştı inşallah seninde öyledir

Kizlar yükselmiş bugün yaptirdim inşallah hepimizin ki sağlıklı ilerler

Eklentiler

• IMG_20220414_191117.jpg
    IMG_20220414_191117.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 289
Bende bişey danışmak istiyorum gecen hafta cuma günü test yaptım normal testte silik çıktı sonra erken gebelik testi yaptım orda daha belirgindi aynı günün akşamı kan verdim 19 çıktı pazarteside kan verdim 38.33 çıktı yarın adet günüm ve 1 haftadir aşırı karin ağrım var sanki adet olucakmisim gibi kasıklarım ağrıyo ve sirt bel agrim var gece daha çok oluyo acaba boş gebelik olabilir mi yada erken öğrendiğim için mi böyle hissediyorume
Yerleşme sancısı. 8. Haftaya girdim hala adet sancılarım oluyor. Dinlenmelisin bebek tutunmaya çalışıyor. Brnim 5. Haftada bi anda üzüldüğümde resmen durdurmaz bi ağrı giriyordu hani üzüntüden stresten düşük yaptı derler ya hak veriyorum töbe estağfurullah çok şükürrr bişey olmadı. Dediğim gibi sana tutunmaya çalışıyor ağrılarla dinlenmen gerektiğinin uyarısını veriyor sakin ol ve kontrolü miniğe bırak annesi keyfine bak.

Teşekkür ederim inşallah öyledir. Kan testi verdim yarın sonuç belli olacak inşallah çıkar hamile değilsin demesinden korkuyorum..
Noldu sonuç? Hamilesindir kesin benim gibi binlerce test yapıp ikna olmamak, hatta her gün yapıp hala ordamısın diye karnımdakine sormak, en sonunda kendime ''hayatım 3728372 tane testin hepsinde çift çizgi var bişeyler olmasa bu kadar hata vermez ya" dankı gelip kan verdim falan potizif. Bişry daha ekleyip kaçıcam. Bu regli gecikince aklına gelip tek testte pozitifi görüp ikinci teste gerek duymadan sakince bekleyip gebeliği normal seyredenlerden değiliz. Hamile kalmak isteyip kalamama korkusu, test yaptık pozitif kanda çıkarmı korkusu, kanda çıktı değerler artarmı korkusu, kimyasal mı dış gebelikmi korkusu, doktora giderken kese gözükürmü kokrusu, kese gözüktü bebek gösükecekmi korkusu, kalp atışı duyulacakmı, bebek sağlıklı mı, problem varmı, bugün az hareket etti yada çok etti neden, doğum zamanında olsa erkenmi vakit geçince neden doğmadı kordonmu koptu, doğdu bişey olacakmı, ağladı neden ağladı, ağlamadı neden ağlamadı, vs...... annelik daha doğrusu kuruntulu annelik zor. Neden böyle bişry dedim içinixi kararttım şu yüzden akışına bırakın stres kafadaki sorular hiç bitmeyrcek. Sevgiler sağlıklı gebelikler.

Yerleşme sancısı. 8. Haftaya girdim hala adet sancılarım oluyor. Dinlenmelisin bebek tutunmaya çalışıyor. Brnim 5. Haftada bi anda üzüldüğümde resmen durdurmaz bi ağrı giriyordu hani üzüntüden stresten düşük yaptı derler ya hak veriyorum töbe estağfurullah çok şükürrr bişey olmadı. Dediğim gibi sana tutunmaya çalışıyor ağrılarla dinlenmen gerektiğinin uyarısını veriyor sakin ol ve kontrolü miniğe bırak annesi keyfine bak.
Bana herkes böyle dedi zaten ama insan korkuyor ister istemez inşallah sağlıkla ilerlesin insan sanciyada razı oluyo

Bana herkes böyle dedi zaten ama insan korkuyor ister istemez inşallah sağlıkla ilerlesin insan sanciyada

Son üç gündür test yapıyorum adetime 2 gün kaldı bu yandan da regl sancım başladı. Hamile miyim değil miyim sizce şuan umutlandım ama kan testinin olumsuz olmasından korkuyorum. Bu şekilde silik çizgilerle kan testi yapıp negatif alan oldu mu
Merhaba. Sonucunuz çıktı mı merak ettim.

Anne ben burdayım diyor :)

Yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptınız

X