Sizce haklı kim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu alınganlıgımı cocukken malesef babamın her fırsatta suclamasıyla kazandım

Ufacik konulardan evliliklerde nasil bu kadar sorunlar oluyor ya, bahane gibi.

Bana aşçı gibi davranan kendinizmis gibi geldiniz. Bir de o kadar yemeği yiyebilecek miydiniz? Tabii herkes istediği kadar çeşit yapsın da akşam için özellikle fazla geldi.
çesidi seviyor esım yukarda da yazmıstım :/

Bu yemekler iki kişi için fazla değil mi ya da ben çok az menümü yapıyorum bilemedim
Eşim yemek soğuk dediğinde mikrodalga ısıtıver diyorum. Gidip ısıtıyor 2 dakikada. Niye olayı bu kadar büyüttünüz hic anlamadim. Ayrıca siz hizmetçi misiniz niye sogumus yemekler icin kusura bakma diyorsunuz

Beni aşçı diye mi aldı da öyle konuşuyor . Şeklinde adama kızmak yerine kendinize kızın.
Hemen isitayim dedim kusura bakma dedim . Diyorsunuz
Kalksın isitsin abi .
Yemek hazirlayim dedim diyosunuz
Birlikte hazırlayın abi .

Hayır yani kendi kendinizi hademe asci yerine koyduran sizsiniz

Bende çok menü yaparım.
Arkadaş yuh daha napcaktin
Yoo biz geldik diye yapmissindir şeklinde bı turlu inanmiyor ama bizde böyle çok çeşit yaparız .
Ben iki tür yemek olunca sofradan memnun olamiyorum

bu konuyu nasıl cozebılırım acaba bende bunu merak edıyorum evlendım bosluga dustum sankı hep onu memnun etmeye calsııyroum sonra da sacma sapan durumlara dusuyorum kendıme de sasırıyorum

bu konuyu nasıl cozebılırım acaba bende bunu merak edıyorum evlendım bosluga dustum sankı hep onu memnun etmeye calsııyroum sonra da sacma sapan durumlara dusuyorum kendıme de sasırıyorum
Yapmayin ilerde daha kötü olur, biraz dik durun. Sen de vaktinde gelseydin sofraya falan niye demediniz, tpenize cikar ilerde yasadim biliyorum.

zor oluyor tabı ama tek cesıtle memnun edemıyorum kı

Üzülme tatlım benim tek sorunun bu olsun.Eşin de sana kötü birşey dememiş hakaret etmemiş,sövmemiş..Benim eşim de sıcak sever inan sofraya gelene kadar kaç kere soguyor bazen 2-3 kere ısıttıgım oluyor..Ekmege kadar ısıtırım düşün:) Ama benımkı cok çeşit istemez bir tane bile yapsan yeter der ama ben anayemek,yanına garnıtur ve salata yaparım bazen daha fazlasını yaparım.Sanırım seninki çok çeşit sevdiği için aşçı mıyım ben serzenişin bundan..Mutfak seni yormuş üstüne yemekleri tekrar tekrar ısıt yorulmussun..Bu yüzden konusmamazlık yapma,aranızda büyük sorunlar olur onda konusmazsın ama bunda hıcbırsey yok..Ikınız ıcın de haklısınız veya haklı degılsınız dıyemıyorum cunku çözümü var ve çözümü basit.

Yani tepkileriniz çocuksu. Sofraya geç oturursan yemekde soğuk olur yani derdim ben olsam. Yemek bu soğukta olabilir tadı tuzuda her zaman tutmayabilir.

her gün evde yemek temizlik monoton bır hayat sosyal hayat sıfır komsu arkadas akraba hıc kımse yok yasadıgım bolge de turkler azınlıkta zaten olsa da kıme guveneceksın 60 m kare evde sadece duvarlar ve esın belki bunun ıcın bunaldım bılmıyorum

O da seni memnun etmek için çalışsa devam et diyeceğim ama hiç sanmam.
Sogumussa yemek gitsin ısıtsın.
Bildirim yapmana gerek yok.
Ocağın yerini biliyorsun desen ne yapması gerektiğini öğrenir.
Küsmekten daha faydalı.
Tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…