Kızlar merhaba..lisedeyken sevdiğim bir çocuk vardı o zamanlar küçüktük diye aldırmadım aradan yıllar geçti benimle tekrar denemek istediğini söyledi.Bu arada benimde üç yıllık bir ilşkim olmuşTU,ayrıldım çok zor zamanlar geçirdim,acılar çektim.BU eski liseden sevgilim de 7 sene oldu,mesaj attı bir kahve içmek isterim senle diye.Bende dedim ki senin benle niyetin ne dedim,arkadaş olaraksa tamam dedim,ama ben artık kimse yüzünden üzülmek istemiyorum DEDİM.O da demiş ki biz senle arkadaş olamayız eğer sende istersen oturur konuşuruz,üzülmeyeceğini düşünüyorsan istiyorum seninle yeniden demiş.Bende anlam veremedim falan neyse işte bu benim okuduğum ehre geldi arası üç saat.Elinde bi paket almış biraz yürüdük falan muhabbet ettik onun işinden gücünden,benden.Bu arada benim üç yıllık bir birlikteliğimin olduğunu biliyor,eski sevgilimi de biliyor kim olduğunu ne olduğunu.Hatta ortak arkadaşları da var acaba dedim ilk başta benimle oyun mu oynuyor,istemez üç yıllık ciddi bi ilşkimin olduğunu biliyor sonuçta diye düşündüm.Neyse elindeki ne dedim,sana aldım dedi.Ne gerek vardı falan dedim,pijama takımı almış dükkanları pijama üzerine.Güld
üm falan ne gerek vardı,utandım falan dedim.Neyse oturduk ne düşünüyorsun dedi,bende dedim şuanda yeni bi ilşkiye hazır değilim dedim.Çok zor günler yaşadım dedim.Ama kısmetse de olur dedim,mutluluktan kaçmak istemiyorum dedim.O da ben eski ben değilim dedi yaşayarak görceksin sende dedi.Buraya gelirken anneme babama söyledim dedi.Onların da haberi var dedi,niyetim ciddi benim dedi.Aynı köyedeniz soyumuz spomuz belli dediBen şaşkınlık içinde dinliyorum tabi aradan 7-8 sene geçmiş o zamanlar lisede beni hiç tınlamazdı.Hep ben koşardım peşinden.Neyse işte akşam yemeği yedik,konuştuk sohbet ettik.Arada güzel şeyler söyledi.Yani şuanda konuşuyoruz günde 2 defa arıyor.Mesaj atıyor..Eskiyi o üç yıllık sevgilim bana çok karışırdı,kendi yapacağını yapardı ben hiç bi yere gidemezdim.Şimdi bunu anlamaya çalışıyorum şuraya gittik buraya gittik diyorum akşam çıktığımı her fırsatta söylüyorum.Hep iyi olur,gez açılırsın diyor.Sonra işte ailesi çok iyi bir aile,abisi olsun babası olsun.Bi kere hayatımıza müdehale etmeyecekler gibi geldi.Öncesinden çok çekmiştim de ailesi kafayı yedirtmişti.Aynı köylü olduğumuzdan biliyorum ailesini annesi çok hanım bir kadın.İşte böle kızlar..Biraz soğuk davranıyor boğa burcu ne bielyim kesin net,öyle aşkım cicim moduna hiç bir zaman girmeyecekmiş gibi sevgili olsakta.O zamanlarda da öyleydi sevdiğini belli etmezdi çok.Ben de isteklerimi falan açık açık belirttim eski sevgilimde olduğum gibi boyun eğmedim yani.Bir de bana dedi ki geçmişi unut dedi kaç erkek der ki sonuçta üç yılımı verdim eskisine neler yaşandı neler..Sana karşı en küçük bir şüphem yok dedi olsa insan kafasında şüpheyle yaşayamaz dedi..Artık tekrar üzülmek istemiyorum kızlar sizce yanlış bir karar mı vermişim tanımak istiyorum seni dedim.Bir de diyorum lisede çok sevseydi bırakmazdı çünkü bırakan oydu üniversiteyi de yurtdışında okuduğu için hiç arayıp sormadı istemedi beni.Bunu sorduğumda da sevmekle alaksı yok işte anlamıosun dedi,ben zaten türkiyeye yılda iki kere geliyordum olmazdı falan dedi.Kızlar bi kaç yorum yapın:))
bu erkeklerin kafasına yıllar sonra dank ediyor sen yazınca klıma geldi lise 1 başladım karşı kolejden bi çocuk ama nasıl aşıgım her sabah onunla karşılaşcam die kuaföre gtmeler içimdende bu çocuk bana bakmaz gibi düşünceler felan oda bu kız bana bakmaz diye ümitsizmş sonra bz bununla konuşmaya başladık bi gün gelip elime numarasını tutuşturup giitiii..sonra ben sanrm üstüne çok düştümm çok ilgi gösterdim peşinden deli gibi koştum deli gibi dk bi msjlar çocuk bidaha hç cvp vermedi 5 yıl sonra beni buldu nasıl yalvarmalar yakarmalarr tabi bn bişey hissetmiyorummm avukat olup gelmiş odaaa :) başkasına aşıgım dedm yine vazgeçmedi çocuk aşkından :) bzm hesaba dönmüşşş aynıı ..bn bi başkasına aşık oldgm için istemedm faka bnce sen kaçırmamalısın deim
Valla bencede kacirma boga burcu erkegi sevdimi tam sever sevgilisini cok sahiplenir sen bilmesende arkadasinda dedigi gibi onla neseli bir sekilde sohbetiniz geciyorsa süper gecinirsiniz.. Ona konusurken mutluluk veren kadinlar cok cazibeli gelir.. Sevdiginde baska kadini artik görmez gözü.. zordur, sempatiktir bide cok sinirli oluyorlar ne oluyorsa bende hep bu boga erkeklerinde birseyler bulmusumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?