- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
yaşım 26 ve 2 yıllık evliyim sizce genç anne olmak için geç mi kaldım;? 20 yaşında anne olan bazı tanıdıklarım var bana imalı bi şekilde ''ben genç anneyim'' diyolar bende bebek isitiyorum ama bekliyoruz işte ne zaman kısmetse . ama genç anne grubuna ben giremiyor muyum ??
yaşım 26 ve 2 yıllık evliyim sizce genç anne olmak için geç mi kaldım;? 20 yaşında anne olan bazı tanıdıklarım var bana imalı bi şekilde ''ben genç anneyim'' diyolar bende bebek isitiyorum ama bekliyoruz işte ne zaman kısmetse . ama genç anne grubuna ben giremiyor muyum ??
kımseyı takma tatlım kafana ınsan hassas olunca karsısındakının gozunun uzerınde neden kası var dıye takıyor kafaya :44:
uzme kendını doktora gıttınız mı pekı cocuk ıcın ne dıyor doktorlar?
geç olsun ama güç olmasın canım herseyin hayırlısı olsun insallah Allahım sana nur topu gibi bir evlat nasip eder
ama bana kalırsa bence anne olmak için en guzel yastasın ben 22 yasındayım bu sene evlenecegim bende 26dan once anne olmayı dusunmuyorum
Allah nasip ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?