sizce genç anne olmak için geç mi kaldım :(

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
yaşım 26 ve 2 yıllık evliyim sizce genç anne olmak için geç mi kaldım;? 20 yaşında anne olan bazı tanıdıklarım var bana imalı bi şekilde ''ben genç anneyim'' diyolar bende bebek isitiyorum ama bekliyoruz işte ne zaman kısmetse . ama genç anne grubuna ben giremiyor muyum ??

canim bence bu guzel duygunun yasi olmaz.ayrica yasin daha 24.cook gencsin.sen cevrene bakma.insanlar 30 yasinda bile evlenip anne oluyor benim cevremde.

Son düzenleme:

kımseyı takma tatlım kafana ınsan hassas olunca karsısındakının gozunun uzerınde neden kası var dıye takıyor kafaya :44:

uzme kendını doktora gıttınız mı pekı cocuk ıcın ne dıyor doktorlar?

bi ayette insanoğlu malıyla ve evlatlarıyla övünür diye geçiyo..
tanıdıklarının yaptığı da bu.
çocuklar bize allahın emaneti, kendi yapıp başardığımız bişey değil, allah verirse oluyo.
mesele anne olmak, genç yaşlı olmak değil, sahip olduklarının kıymetini bilip şükredebilmekte.

ayrıca yaşın da genç. 30 bile genç sayılıyo şimdi anne olmak için.

annelik yaşımızı bizim ayarlayabildiğimizi düşünmüyorum.. Allah hangi yaşta nasip ederse o zaman oluyoruz..sonuçta bi düğmeye basıp alttan çocuk düşmediğine göre nasip kısmet :) bnde 25 yaşındayım ve ilk hamileliğimi yaşıyorum Allah devamını getirirse..boşuna komplexe giripte sıkıntıya sokma kendini bence

bende 26 sayılıırm..ve bebek düşünmuyorum yanı henuz 1-2 yıl kadar....erken yasta anne olanlara bişey d emıyorum ama marifette degıl yani sen onlara bakma yaşın gayet iii..,

ben 28 yaşında olucam Ekim ayında..23 yaşında evlendim..şu anda ikinci çocuğuma hamileyim..25 den sonra genç anne oldum denmez kanımca.çünkü yetişkinlik başlar..ama genç anne olmak marifet yada özel bişey değil ki..kafana takmana değmez hiçbi şekilde..Kendini her anlamda anne olmaya hazır hissettiğin zaman anne olmalısın..sırf genç anne olmak için zamansız anne olanlar çok fazla psikolojik sorun yaşıyor ve çocuklarına da yaşatıyor...En hayırlı zamanda en hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım...

anneligin yaşı olamaz bence tamamen duygusal yönden hazır olmalısın..ki çocuguna tüm sevgini verebilesin diye düşünüyorum.

geç olsun ama güç olmasın canım herseyin hayırlısı olsun insallah Allahım sana nur topu gibi bir evlat nasip eder
ama bana kalırsa bence anne olmak için en guzel yastasın ben 22 yasındayım bu sene evlenecegim bende 26dan once anne olmayı dusunmuyorum
Allah nasip ederse.

canım doktora gittim çok şükür hiç bi sorunum yok tek sorunum şu; ben malesef vajinusmustum zamanla düzeliyor işte bi tek o var

saol canım inş. en kısa zamanda müjdeli haberimi alırım çok isterim bir oğlum olsun rabbiöm herkesi evlat sahibi etsin inş.

artık bebeğim gelsin istiyorummmmmmmmmmmmmmm ona ciciler almak isitiyorum kucağımda uyutmak onunla uynamak isitiyorummmm

27 yaşındayın 1.5 senelik evliiymmm bebek istiyoruz.. ve gec deilll bence tam zamanı..
bundan 5-6 sene önce evlenip çocugum olsaydı bunalıma girerdim..
şuanda her istedigimi yaptım çok şükür.. üniv okudum.. işe girdim sevdigim insanla evlendim..herşey bizaman göre olmalı..bneim için o zaman işte buzaman:)şimdi bebek istiyorum 27 yaşındayım ve gencim:)

26 yaşında ve geç kaldım mı??
24 yaşındayım ve bekarım
belki benim evlenmem en erken 26-27 olacak
hemen çocuk da yapmam
öleyim ben

ewet bana görede geç deil ama çevremdekiler öyle söylüyorlar beni bunalıma sokuyolar o nedenle sizlerden fikir almak istedim içim rahatladı ama bunu çevreye anlatamıyosun işte :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…