- 1 Ağustos 2022
- 58
- 22
- 3
- 23
- Konu Sahibi Sessizada2
Ayn bende az önce geldim bebiş 4 haftalıkmış sende haber et kan verdinmi yoksaHemde ne kanı veririm sonra eve giderim internetten bakar dururum sonuca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayn bende az önce geldim bebiş 4 haftalıkmış sende haber et kan verdinmi yoksaHemde ne kanı veririm sonra eve giderim internetten bakar dururum sonuca
Yok kız daha vermedim saat 6 7 gbi anca veririm kanı ben.Ayn bende az önce geldim bebiş 4 haftalıkmış sende haber et kan verdinmi yoksa
Umarım gönlünce olur inşallah vardır da regliye girmesinYok kız daha vermedim saat 6 7 gbi anca veririm kanı ben.
Ama regl olcak gibi ağrım var çok kötü olcam heralde bugün
İnşallah hayırlısı bakalım seninde 4 hafta boyunca hiç kan vermeye gitmedin mi?Umarım gönlünce olur inşallah vardır da regliye girmesin
Dedim ya geçen hafta gittim 10 gün önce gittim negatif aradan 1hfat geçti yani 3 gün önce gittim pozitif çıktı ben şok ve doktor değerin normal iyi olduğunu söyledi adet günümde ikinci kan testiini verdim benİnşallah hayırlısı bakalım seninde 4 hafta boyunca hiç kan vermeye gitmedin mi?
Kaç çıkmıştı değerin?Dedim ya geçen hafta gittim 10 gün önce gittim negatif aradan 1hfat geçti yani 3 gün önce gittim pozitif çıktı ben şok ve doktor değerin normal iyi olduğunu söyledi adet günümde ikinci kan testiini verdim ben
Kaç çıkmıştı değeri
Kaç çıkmıştı değerin?
Yarın sabah sağlık ocağına git ertesi gün sonucu alırsınHastaneye gittim acilde test yapmıyorlarmış sinir oldum
Yok ya hasta olucam gibi leke leke geliyor amaYarın sabah sağlık ocağına git ertesi gün sonucu alırsın
Genelde böyle bir leke geliyormuydu çünkü yerleşme kanaması da leke halinde azar azar gelirYok ya hasta olucam gibi leke leke geliyor ama
İlk gün olduğunda gündüz başladıysa az az geliyordu ama akşama doğru Bi tık çoğalıyordu. Şuan öğlenden beri bir iki damla bsy geliyor. Ama erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yani yok benceGenelde böyle bir leke geliyormuydu çünkü yerleşme kanaması da leke halinde azar azar gelir
Ama dediğin yerleşmede olabilir iki damla felan diyorsun bence bugün de aynı devam ediyorsa git kan verİlk gün olduğunda gündüz başladıysa az az geliyordu ama akşama doğru Bi tık çoğalıyordu. Şuan öğlenden beri bir iki damla bsy geliyor. Ama erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yani yok bence
Yok canım regl oldum ya.Ama dediğin yerleşmede olabilir iki damla felan diyorsun bence bugün de aynı devam ediyorsa git kan ver
Bu arada günaydın :)Ama dediğin yerleşmede olabilir iki damla felan diyorsun bence bugün de aynı devam ediyorsa git kan ver
Hadi ya sağlık olsunYok canım regl oldum ya.
Öyle tabi daha yeni evliyiz zaten bakalım ilerleyen zamanlarda nasip etsin rabbimHadi ya sağlık olsun
Günaydın canımBu arada günaydın :)
Oğluşun kaç yaşında senin? Adı rüzgar sanırımGünaydın canım
Yani yeni evlisin bence biraz daha bekle evliliğin tadını çıkar zaten rabbim sana evlat nasip ederÖyle tabi daha yeni evliyiz zaten bakalım ilerleyen zamanlarda nasip etsin rabbim