• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik varmı?

Bilemedim ki bazen diyorum şuan olsun en azından yaşım geçmeden falan diye. Sonra erken diyorum emin değilim hayırlısı dedim bıraktım artık :)
evet annelik hiç kolay değil maalesef gece boyu uykusuzluk diş çıkarması vs her dönemin ayrı bir zorluğu var ama okadar güzel bir duygu ki tarifi yok

Yok sıkmıyorum da işte ne biliyim 😂😂 Peki sen benden daha bilgilisin. O beta hcg değeri regl yakın olduğu için hiç bsy yokken yükseliyor mu?
Hayır eger gebelik yoksa hiç yükselmez ama değerin 5'in üstünde iste her gün iki kat artması lazım sen regliden kaç gün önce kan verdin o önemli benimde 1 hafta öncesinde hiç çıkmadı cuma kan verdim bugun sonuclarımda çıktı bende şok geçirdim demekki acele etmememiz lazım kafanı karıştıran bu sorun varsa sorabilirsin canım:)

Hayır eger gebelik yoksa hiç yükselmez ama değerin 5'in üstünde iste her gün iki kat artması lazım sen regliden kaç gün önce kan verdin o önemli benimde 1 hafta öncesinde hiç çıkmadı cuma kan verdim bugun sonuclarımda çıktı bende şok geçirdim demekki acele etmememiz lazım kafanı karıştıran bu sorun varsa sorabilirsin canım:)
Ben 4 gün önce kan verdim

Back