- 1 Ağustos 2022
- 58
- 22
- 3
- 23
- Konu Sahibi Sessizada2
Şaşırma bak 21 yaşındayım bu ikinciEvet canım çalışıyorum. Şahıs yanında ön muhasebeye bakıyorum. Senin yaş kaç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaşırma bak 21 yaşındayım bu ikinciEvet canım çalışıyorum. Şahıs yanında ön muhasebeye bakıyorum. Senin yaş kaç?
Ooo maşallah kaç yaşında evlendinŞaşırma bak 21 yaşındayım bu ikinci
19 yaşında evlendimOoo maşallah kaç yaşında evlendin
Ben de 28 yaşındayım
Hey maşallah valla ben geç kalmışım kız ozaman karnımda bebeğim olsun da bari hemen büyüteyim yaşlanıyormuşum19 yaşında evlendim
Yaa umarım bebişin seninledir hiçte geç kalmadın bi kereHey maşallah valla ben geç kalmışım kız ozaman karnımda bebeğim olsun da bari hemen büyüteyim yaşlanıyormuşum
Bilemedim ki bazen diyorum şuan olsun en azından yaşım geçmeden falan diye. Sonra erken diyorum emin değilim hayırlısı dedim bıraktım artık :)Yaa umarım bebişin seninledir hiçte geç kalmadın bi kere
evet annelik hiç kolay değil maalesef gece boyu uykusuzluk diş çıkarması vs her dönemin ayrı bir zorluğu var ama okadar güzel bir duygu ki tarifi yokBilemedim ki bazen diyorum şuan olsun en azından yaşım geçmeden falan diye. Sonra erken diyorum emin değilim hayırlısı dedim bıraktım artık :)
Öyledir tabi İnşallah ya beni heveslendiriyorsun sen şuan değilsem bile olmak için başlıcam gibi geliyorevet annelik hiç kolay değil maalesef gece boyu uykusuzluk diş çıkarması vs her dönemin ayrı bir zorluğu var ama okadar güzel bir duygu ki tarifi yok
evet annelik hiç kolay değil maalesef gece boyu uykusuzluk diş çıkarması vs her dönemin ayrı bir zorluğu var ama okadar güzel bir duygu ki tarifi yok
Hahah gerçektenmi korunuyormusunuz şimdiÖyledir tabi İnşallah ya beni heveslendiriyorsun sen şuan değilsem bile olmak için başlıcam gibi geliyor
EvetHahah gerçektenmi korunuyormusunuz şimdi
Hmm ozaman kanda negatif çıksa bile normaldir acele etme biraz evliliğin tadını çıkar ozaman ben çıkaramadım ya
Şuanda korunuyoruz ama. Ben düğünümde regldim. Regl bittikten sonra sadce bir kere korunmadıj zaten olduysa ozmn olmuşturHmm ozaman kanda negatif çıksa bile normaldir acele etme biraz evliliğin tadını çıkar ozaman ben çıkaramadım ya
Hmm işte o bi kere insanı çelişkide bırakıyor aman yaa olacaksa olur zaten sıkma canınıŞuanda korunuyoruz ama. Ben düğünümde regldim. Regl bittikten sonra sadce bir kere korunmadıj zaten olduysa ozmn olmuştur
Yok sıkmıyorum da işte ne biliyim Peki sen benden daha bilgilisin. O beta hcg değeri regl yakın olduğu için hiç bsy yokken yükseliyor mu?Hmm işte o bi kere insanı çelişkide bırakıyor aman yaa olacaksa olur zaten sıkma canını
Hayır eger gebelik yoksa hiç yükselmez ama değerin 5'in üstünde iste her gün iki kat artması lazım sen regliden kaç gün önce kan verdin o önemli benimde 1 hafta öncesinde hiç çıkmadı cuma kan verdim bugun sonuclarımda çıktı bende şok geçirdim demekki acele etmememiz lazım kafanı karıştıran bu sorun varsa sorabilirsin canım:)Yok sıkmıyorum da işte ne biliyim Peki sen benden daha bilgilisin. O beta hcg değeri regl yakın olduğu için hiç bsy yokken yükseliyor mu?
Ben 4 gün önce kan verdimHayır eger gebelik yoksa hiç yükselmez ama değerin 5'in üstünde iste her gün iki kat artması lazım sen regliden kaç gün önce kan verdin o önemli benimde 1 hafta öncesinde hiç çıkmadı cuma kan verdim bugun sonuclarımda çıktı bende şok geçirdim demekki acele etmememiz lazım kafanı karıştıran bu sorun varsa sorabilirsin canım:)
Yarında regli günün se bekle bence eğer yarın olmassan ertesi günü gidip kan verebilirsin kesin sonuç verirBen 4 gün önce kan verdim
Bugün ben çok merak ettim ama acaba yükselir mi yükselmez mi diyeYarında regli günün se bekle bence eğer yarın olmassan ertesi günü gidip kan verebilirsin kesin sonuç verir
Git ver bakalım ahh biz kadınlar çok sabırsızsızBugün ben çok merak ettim ama acaba yükselir mi yükselmez mi diye
Hemde ne kanı veririm sonra eve giderim internetten bakar dururum sonucaGit ver bakalım ahh biz kadınlar çok sabırsızsız