Sizce gebelik var mı

Cevaplarsanız sevinirim. Son adet günüm 13 ağustostu 25 agustosta nişanlımla yüzeysel bi ilişki yaşadık 1 kereye mahsus henüz bakireyim ve içine girme durumu olmadı 5 dakika boyunca sürtünmeli ilişki oldu çekti ve sonra dışarıya boşaldı vajina üzerine değil. Yaptık ve bitti sonrasında ister istemez şüpheye düştüm reglimin baslamasina 3 gün kala tarlusal kullandım maydanoz suyu içtim adetim 1 gün gecikti doktora gittim bu süreçtede baya stresliydim.. neyse yani ilişkiden 20 gün sonra kan testi verdim negatif çıktı. Doktora yeterli bir süremi diye sordum negatifse negatiftir normalde 11. Gün kana düşer dedi Ama adetim 6 gün gecikti düzenlidir benim regl günlerim. Son 3 gündür regl sancılarım var ama hala olmadım. Yine strese girdim sizce gebelik var mıdır ? Yoksa stresten mi ?

Merhaba sürtünme ile de hamile kalinabildigini duymustum dikkatli olmanızı öneririm. Iliskiden 20 gun sonra kan verdiyseniz ve negatifse bence gebelik yoktur. Isterseniz eczaneden bir test alip bakin .stresten gecikme yasamis olabilirsiniz reglde

Sürtünme ile hamile çok düşük bir ihtimalmiş sanırım. Devamlılığı olmadığı için 2 - 3 kez tekrarlanmadı. Evet 20 gün sonra verdim internet ortamina dalinca malum yalan yanlışta konuşulabiliyor erken mi acaba diye yeniden şüpheye düstüm ister istemez

Bence olmaz gebelik rahat olun

Adetimden 5 gün önce erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silikti sizce gebelik var mı?
Ayy bende aynı durumdayim canım reglime üç gün var ve testim seninki gibi. Ben birkaç gün bekleyip tekrar test yapicam seninde öyle yapman en sağlıklısı olur.

İnşAllah olmaz. Peki tiroitlerimden kaynaklımıdır sizce hani birde stres eklendi 1 hafta geçti hala olmadım
Tiriod zaten adet gecikmesi yapar korkma bende oyleyim duzenli değildir. maydonoz limon kürü var ya onu dene. Ama keske evlenmeyi bekleseydiniz

Ayy bende aynı durumdayim canım reglime üç gün var ve testim seninki gibi. Ben birkaç gün bekleyip tekrar test yapicam seninde öyle yapman en sağlıklısı olur.
Benimde 3 gün var hatta 2 Ayın 22’sinde cok heycanliyim ve korkuyorumda acikcasi kan versem mi diye dusunuyorum.

Tiriod zaten adet gecikmesi yapar korkma bende oyleyim duzenli değildir. maydonoz limon kürü var ya onu dene. Ama keske evlenmeyi bekleseydiniz
Benim bu zamana kadar hep düzenliydi 28 29 30 günde bir hani gecikince test vermiş bile olsam endişeye kapıldım. Tiroid 4.86 etkilermi adeti 2 - 4.2 olması gerekirmiş normal değerlerin benimki 4.86 ?

Benim bu zamana kadar hep düzenliydi 28 29 30 günde bir hani gecikince test vermiş bile olsam endişeye kapıldım. Tiroid 4.86 etkilermi adeti 2 - 4.2 olması gerekirmiş normal değerlerin benimki 4.86 ?
Yani dahiliye doktoruna gitsen ilac tedavisine baslar. Cunku tiriod oyle bisey ki kilo bermeyi bile etkiliyo. Kontrol altinda tutulmasi gerekiyor o degeri

Yani dahiliye doktoruna gitsen ilac tedavisine baslar. Cunku tiriod oyle bisey ki kilo bermeyi bile etkiliyo. Kontrol altinda tutulmasi gerekiyor o degeri
Tiroid için gideceğim zaten ama önce salı günü hastaneye tekrar gideyim yeniden kan testi vereyim diyorum. Gerçi çok kişi 20 gün yeterli süre dedi ama emin olmak istiyorum.

Birbirimize haber verelim Kac yasindasin ? İlk cocugun mu
Evet ilk olacak inşallah 24 yaşımdayım d.gunumde yaptım testi üç aydır deniyoruz bakalım hayırlısı olsun. Çok ümitlendirmiyorum kendimi sonra çok hayal kırıklığına uğruyorum ama ilk defa testimde hayali çizgi gördüm peki sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…